emin ol 9.0.3 daha zor ama ben de 9.0.1 deki halimden daha iyiyim şu anda kariyer tecrübesi anlamında yani 9.0.1 de çok sağlam regenlerle falan işi götürüyordum ama burda senede 1-2 regen bulursam iyidir 7 yıldızlı... Senin beceriksizliğin meselesi değil de FM 2009'da kısa kariyer yapmakla uzun kariyer yapmak aynı değil...Yani Barcelona ile 1 yıl oynamakla , aynı Barcelona ile 10 yıl oynamak arasında bile fark varken bizler Dinarspor ya da İskenderun DÇ gibi ekiplerle sezonlar boyu devam ediyoruz... Bir yandan taktiği oturtmaya çalışırken ,bir yandan transferler, bir yandan mali yapı ,bir yandan antreman sistemi vs vs derken oyun yıllar geçtikçe ya çok kolaya ya da çok zora gidiyor... bunun için de gerçekten uzun kariyer oynama tecrübesi lazım... Eski FM ya da CM serilerinde bu iş daha kolaydı ama bu sene zor yapmışlar mereti Ama işte artık ben deneyim kazandım, senenin sonu yaklaştı ve şunun şurasında 3-4 ay sonra yeni oyun çıkacak ve benim forumda uzun sezonlu ( 6 sezon ve üstü ) sanırım 7. ya da 8. kariyerim... yani artık piştik ,olsun o kadar eminim bu kariyerin sonunda sen de bundan önceki gibi olmayacak ve tecrübe kazanacaksın

yalnız şu golleri upload ettiğin siteye girdim de nasıl upload edildiğini pek incelemedim... bana onu özelden bir aktarırmısın ? ara sıra güzel goller olunca ben de upload edeyim kariyere