Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Sonucu Ne Olur ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

10 43.48%
  • Berabere Biter

4 17.39%
  • Porto Kazanır

9 39.13%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Beşiktaş - Porto [Barış Kupası 2.Maç]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Beşiktaş - Porto [Barış Kupası 2.Maç]

Saat: TSİ 23:30
    Yayın: D Smart

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Porto'ya beraberlik yetiyor...

Bizim gruptan çıkmamız için tek şart galibiyet...

Sanırım Tello sakatlığı dolayısıyla oynamayacak.Ernst ve Yusuf'un durumuda belli değilmiş tam olarak...

Nihat'ı ikinci yarıda izleyebiliriz belki...

Porto'nun 2 gün önce maç yapması bizim için avantaj olabilir...

----------------------Rüştü---------------------

Erhan------------Sivok----Ferrari-----------İsmail

-------------------Fink----Ernst-----------------

-----------------------Uğur---------------------

Holosko----------------------------------S.Özkan

-----------------------Nobre--------------------

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Hulk Çok İyiydi Lyon Maçında Bjknın Çok Dikkat Etmesi Gerekir
    Umarım BJK Alır Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Anıl taktiklerinde hep Fink ve Ernst'i DM yazıyorsun.Canlı olarak henüz yeni sezonda izleme fırsatı bulamadım Beşiktaş'ı ama orada mı oynuyorlar yoksa MC olarak mı oynuyorlar.Geçen sezon Ernst hep MC oynamıştı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Beşiktaş kaybeder ve önemsemediği Süper Kupa Finaline As'lar ile çıkar..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Valla Catania maçında Fink daha önde geçen sezonki Ersnt'in yerinde Ersnt ise Cisse'nin rolünde daha geride oynamıştı.Ve topla gayet iyiydi,pasları falan olumluydu...

Sanırım hem Catania daha kolay bir rakip olduğu için hemde yanlarında koşan,mücadele eden bir oyuncu(Uğur) bulunduğu için böyle oynadık...

Lyon maçında ise çift önlibero Fink ve Ernst önlerinde Tello ile oynadık.Bu maçtada hem Lyon daha güçlü olduğu için hemde Tello gibi ofansı daha iyi olan bir oyuncu olduğu için böyle olabilir...

İlk maçtaki Fink; topla çok iyi,sağa sola uzun paslar atan bir MC görünümdeydi...

İkinci maçtaki Fink; daha çok koşan,top kapan,topa kayan,ayağa kafa sokan ve ceza sahasında çok önemli olabilecek üç topta bir stoper gibi kademeye girerek tam bir DM havası verdi...

Yani oyunun her iki yönünüde oynayabilir diyebiliriz.En büyük tereddütüm oydu.Ama Mustafa Hoca'nın gene yanılmadığını görmek çok sevindirdi beni...
    Yani i
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Beşiktaş kaybeder ve önemsemediği Süper Kupa Finaline As'lar ile çıkar..
    Aykut diğer başlıkta böyle birşeyin olmadığını 50 defa söyledik.Niye laf sokmak için bu kadar zorluyorsunuz kendinizi...
    Last edited by anilton : 29.Temmuz.2009 at 16:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Beşiktaş'ın mutlaka kazanması gerekiyor bu yüzden de işleri zor.Porto'ya beraberlik bile yetiyor.Umarım zevkli bir maç olur.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Aykut diğer başlıkta böyle birşeyin olmadığını 50 defa söyledik.Niye laf sokmak için bu kadar zorluyorsunuz kendinizi...
    Zorlamak yok,içimden geleni söyledim..Diğe konuda kupanın önemi yok,direk bize verin gibi mesajlar olunca ...neyse konu dağılmasın,maçın sonucuna göre tartışılır,konuşulur..

Nesil
    2006

Porto iyi bir kadroya sahip, kazanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Seyir zevki yüksek maç olsunda kabetmişiz kazanmışız çokta önemli değil
    tabi kazanırsak daha bi iyi olur
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kazanacağımıza inanıyorum. Porto Lyon maçında öyLe aham şaham da futboL oynamadı. Sadece HuLk un iki pozisyonda kendi becerisi iLe yarattığı pozisyonLardan goL buLduLar ve kazandıLar. Lyon maçında ki gibi orta sahada iyi pres yapar savunmada ki formumuzu devam ettirirsek kazanırız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Porto her ne kadar bu sene önemli adamlarını satsada yerini çok iyi doldurduklarını biliyoruz.Porto fena takım değil yani.Ve mutlaka kazanmak zorunda olmamız kötü bir durum.Porto'nun 2 gün önce maç yapmış olması onlar adına kötü bir durum.Maçın sonucu ne olur açıkcası hiç fikrim yok.Ancak bu maçı kazanmamızı çok istiyorum.Çünkü bu maçı kazanırsak yarı finalde çok zorlu bir rakiple eşleşmeyeceğemiz için (Atlante/A.Villa) final şansımız yüksek.Ve Beşiktaş'ın finalde Real Madrid ile eşleşmesi çok güzel olur valla.Gerçi son senelerde Juventus'a karşı bir şansızlıkları var ama..Yinede en nihayetinde bir hazırlık karşılaşması olduğu için iyi futbol yeterli olacaktır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

maç geç saatteymiş ya bunun tekrarı bjk tv de kaç gibi başlar acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Porto iyi bir kadroya sahip, kazanacaktır.
    Yani kadroyla maç kazanılsaydı.Galatasaray ligi altıncı,Fenerbahçe beşinci,Sivasspor ikinci bitirmezdi.2 sezon önce Zaragoza küme düşmezdi.Monaco ŞL'de final oynayamazdı.Bu liste uzar gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada maç 0-0 devam ediyor.Oldukça iyi oynuyoruz.Ferrariyi çok beğendim ben.Uğur'da baya iyi oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maç ortada geçiyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fink saglam oyuncu cok diri gözüküyor,Erhan'ı begenmedim iki takımda gol pozisyonlarından yararlanamadı suan.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Holosko boş kaleye atamadı eliyle dokundu bir de sarı kart gördü.

Nihat yedeklerde var ise girsin oyuna artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Holosko'nun yaptıgı net penaltıyı hakem verdi hulk isyan etti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dakika 75 falan 11-12 tane korner kullandık yine galiba.Bu sene de bu alışkanlığımız devam ediyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    80.dakikada Bobo'nun yerine NİHAT girdi...

Özlemiştik seni "8 Nihat Kahveci"
    Last edited by LaigLeNoiR : 30.Temmuz.2009 at 04:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fink 2 'dir gole yaklasıyor....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Holosko'nun yaptıgı net penaltıyı hakem verdi hulk isyan etti
    Vermedi olacak...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beşiktaş elendi...
    Last edited by Alicanfmfan : 30.Temmuz.2009 at 05:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

0-0 VE ELENDİK.

Olsun çok iyi oynadık ben takımı çok beğendim.İlk defa izlememe rağmen güzeldi herşey.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tahmin ettiğim gibi berabere bitti ve Süper kupa ile ilgili bir sorun kalmadı...

Porto'dan çok daha iyi oynadık diyebilirim.Özellikle maçın ilk 20 dakikası ve son 20 dakikası üstündük.Diğer 50 dakika ortada geçti diyebilirim...

Takımdan inanılmaz memnunum.Lyon ve Porto gibi iki çok iyi takımla oyanan 2 maçtada başabaş oynadık hatta iki maçta da zaman zaman üstün oynadık...

Bugün galip gelebilirdik.Bobo'nun direkten dönen topu.Fink'in iki güzel şutunda kalecinin kurtarışları,Holosko'nun boş kaleye dokunamaması,Nihat'ın frikiği vs

Ferrari Hulk'u çok iyi kontrol etti,Hulk sonra sola geçti.Erhan tabiri caizse yedi Hulk'u.Her pozisyonda yapıştı ensesine,omuza omuzla karşılık verdi...

Fink mükemmel oynadı.Çift yönlü oyuncu diye buna denir.Çok koşuyor,top kapıyor,iyi paslar veriyor,şut atıyor.Çok yerinde bir transfer...

Uğur oyunda kaldığı süre içerisinde gayet iyiydi.Serdar Özkan'da eskiye nazaran etkili gözüktü...

Ferrari-Sivok uyumu her geçen gün artıyor...

Kısaca lige hazırız diyebilirim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

amanin Serdar Özkan'a vermiler kaptanlık pazubandını
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    vermişler*
    Last edited by Knightmare : 30.Temmuz.2009 at 13:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Yani kadroyla maç kazanılsaydı.Galatasaray ligi altıncı,Fenerbahçe beşinci,Sivasspor ikinci bitirmezdi.2 sezon önce Zaragoza küme düşmezdi.Monaco ŞL'de final oynayamazdı.Bu liste uzar gider.
    Ne alakası var kardeşi, Man. Utd ile Barcelona'nın kadrosu iyidi, Şampiyonlar Liginde final oynadılar... Bu kadar basit.

Ben kadrosu iyi diye kazanacağını düşünüyordum, berabere bitti. Bu bir yorum bu kadar karşı çıkmaya gerek yok. Bugün Man. Utd Beşiktaş maçı olsa ben gene aynı yorumu yaparım. Man. Utd'nin kadrosu daha iyi kazanır. Bu kadar basit.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Takımı çok beğendim ben.İlk defa seyrettim 90 dakika Beşiktaş'ı yeni sezonda ve geçen seneye oranla daha bi bilinçli oynuyoruz geldi bana.Belki de Sivasspor'u izledikten sonra öyle gelmiştir.

Karşımızda sanki Porto değil de Süper Lig'den herhangi bir Anadolu takımı varmış gibi oynadık.Yani çok fazla heyecan yapmadı oyuncular.Çoğu avrupada tecrübesiz olsa da.

Rüştü : Kalede güven vermesi yeterli çok fazla iş düşmedi gelen toplarda da kalitesini gösterdi.Bir ara sakatlandı ve 2.yarıda yerini Hakan'a bıraktı umarım birşeyi yoktur.

Hakan Arıkan : Rüştü'Nün yerine oyuna girdi ve oldukça iyi bir devre çıkardı.Gelen toplarda etkiliydi.Rüştü'nün olmadığı maçlarda rahatça kaleye geçecektir.

İsmail : Bu kadar etkili bir oyun beklemiyordum.Diğer maçlarımızda da iyi olduğu söyleniyordu ancak izlemediğim için birşey diyemiyordum dün gece izledim ki gerçekten hem ileride hem geride oldukça istekli oynuyor.Genç olmasına rağmen ileri çıkmaktan korkmuyor galiba Mustafa Denizli o güveni vermiş ona.Geride de kolay kolay posizyonun peşini bırakmıyor.

Erhan Güven : Bu oyuncudan hiç umutlu değildim transfer edildiğinde ancak dün gece hayran kaldım diyebilirim.İlk yarıda çok iyi olmasa da ikinci yarıda çok üstün bir performans sergiledi.Hulk'a Anıl'ında da dediği gibi adım attırmadı yapıştı bırakmadı.İleri çıkışları ve ortaları da hiç fena değil.Ekrem ve Toraman ile büyük bir forma yarışına gireceğine eminim.

Sivok - Ferrari : Tek tek yazmaya gerek yok.İkisi bir bütün olmuş gibi geldi bana.Bir posizyon oluyor Sivok öne çıkıp basıyor Ferrari arkada,diğerinde ise Ferrari çıkıyor Sivok arkada kalıyor.Zaman geçtikce daha da iyi olacaklarına eminim.Her ikiside posizyonlardan korkmuyor,rakipten de korkmuyor.Cesurca hamlelerini yapıyorlar.Defansımıza nazar değmesin.

Uğur : İlk yarıda hayran kaldım kim bu Uğur yeni transfer mi diye düşünmeden edemedim.Geçen seneye oranla çok daha iyiydi ancak ikinci yarı başlamasıyla sahada kayboldu adeta ve 55.dakikalarda yerini Tello'ya bıraktı.

Ernst : Fink'in de gelmesiyle yükü oldukça hafiflemiş besbelli.Eskisine oranla üstüne iş düşmüyor ancak yine de savaşıyor.Her zaman bankosudur takımın.

Fink : Çok erken transfer edilmişti sonrasında da Cisse'nin yükselen performansı sonrası keşke Cisse kalsaydı demiştik ancak gördük ki Fink ne DM ne MC ne de AMC.Fink orta sahanın heryerinde oynuyor.Hatta ben baktıım bir ara DC bile oynadı.Defansın arkasına kadar giriyor hiç çekinmeden.Geriden oyun kuruyor ileri gidiyor pas yapıyor,şut çekiyor.Herşeyi yapıyor.Ben çok beğendim takımın en iyisiydi.Ernst ile müthiş bir ikili oluşturuyor.Sivok-Ferrari'den sonra Ernst-Fink'de iyi bir ikili olacak anlaşıldı ki bu sezon 2'lilerin yılı olacak bizde

Serdar Özkan : Geçen seneye oranla oldukça istekli ve iyiydi.Kendine özgüveni var hep çalım atmaktan korkmuyor.Daha iyi olabilir tabii ki.

Holosko : Hiç beğenmedim çok kötüydü hücumda hiçbir varlık gösteremedi kaçırdığı gol de yanına cabası kaldı.Tek artısı oyunu bırakmıyor defansa kadar gelip ikili mücadelelerde top çıkarıyor.

Bobo : Önceki maçlarda izlediğim özetlere göre Bobo daha iyiydi.Posizyonlarımızı hep onunla bulduk ancak yine de eski Bobo değil.Kafası bir an önce rahatlatılmalı bence.

Tello : Eski Tello yine çok birşey söylemeye gerek yok.Hafif de bir sakatlığı vardı.

Erkan Zengin : Holosko'nun yerine girdi bir kaç posizyonda iyi koşular yaptı.Ancak yedekten ileri gidemez.

Nobre : Oyuna girdi ben pek birşeyini göremedim.Ancak yine çalışkan yine çalışkan...

NİHAT KAHVECİ : O oyuna girerken yabancı spikerler bile heyecanlandı ve Beşiktaş için unutulmaz bir oyuncunun geri döndüğünden bahsetti.Avrupadaki başarılarını saydı tek tek.Gurur duydum adeta.Oyuna girdiği andan itibaren (80.dk) çok baskılı oynamaya başladık.Top hep Porto kalesinin önündeydi.Tam hazır değil ancak her zaman kalitesi ortada.Frikikten atıyordu neredeyse Nihat.Herşey bir tarafa özlemişiz onu SİYAH BEYAZ 8 NUMARALI forma altında.HOŞGELDİN YUVANA.

Takım çok hoşuma gitti.Geçen seneye göre daha ne yaptığımızı biliyoruz.Bilinçsizce saldırmıyoruz.Hayırlısı olsun bu sezonda ligde şampiyonluğun en büyük adayıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

besıktaş 1-2 transfer yaparsa gruplarda ılk 2 yı zorlayabılır tabı kımın gelıcegınede baglı biraz...sırf nıhatı ızlemek ıcın ınonuye gıdebılırım....

Nesil
    2007
    Yer
    34

Beşiktaş oyunu çok güzel dengeledi . Gruptan bi şekilde çıkar diyorum . Çünkü Portoda Lyonda çok çok ünlü klüpler .
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ne alakası var kardeşi, Man. Utd ile Barcelona'nın kadrosu iyidi, Şampiyonlar Liginde final oynadılar... Bu kadar basit.

Ben kadrosu iyi diye kazanacağını düşünüyordum, berabere bitti. Bu bir yorum bu kadar karşı çıkmaya gerek yok. Bugün Man. Utd Beşiktaş maçı olsa ben gene aynı yorumu yaparım. Man. Utd'nin kadrosu daha iyi kazanır. Bu kadar basit.
    Tamam ben kadro önemsiz demiyorum zaten ama her şey kadroda da bitmiyor.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri