1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    Arda Dünya'nın en iyi 30 sol acıgı icindeyse Gökhan Gönül Dünya'nın en iyi 10 sag acıgından biridir bana göre..
    1.si GÖkhan sağ bektir.. 2. dünyanın sence en iyi 10 sağ bekini sayda bizde görelim kimmiş bu oyuncular..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    1.si GÖkhan sağ bektir.. 2. dünyanın sence en iyi 10 sağ bekini sayda bizde görelim kimmiş bu oyuncular..
    Ben Gökhan sol acık mı dedim ? Arda Dünya'nın en iyi 30 sol acıgından biriyse Gökhan'da Dünya'nın en iyi 10 sag bekinden biridir dedim..

@ForCimbom

Bence daha degerli..Arda'da Avrupa'da oynayacak hız ve fizik göremiyorum..Galatasaray'lı diye söylemiyorum mesela Mehmet Topal EPL'de oynayabilir ama Arda oynayamaz bence..İleriki senelerde görecegiz zaten.
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ben Gökhan sol acık mı dedim ? Arda Dünya'nın en iyi 30 sol acıgından biriyse Gökhan'da Dünya'nın en iyi 10 sag bekinden biridir dedim..

@ForCimbom

Bence daha degerli..Arda'da Avrupa'da oynayacak hız ve fizik göremiyorum..Galatasaray'lı diye söylemiyorum mesela Mehmet Topal EPL'de oynayabilir ama Arda oynayamaz bence..İleriki senelerde görecegiz zaten.
    1. si sağ açıktır dedin herneyse olabilir yanlış yazabilirsin.. Bende diyorum ki 10 tane sağ bek say ki bizde bunları görelim..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    1. si sağ açıktır dedin herneyse olabilir yanlış yazabilirsin.. Bende diyorum ki 10 tane sağ bek say ki bizde bunları görelim..
    Alves
    Maicon
    Sagna
    Bosingwa
    Ramos(daha cok sag bek)
    Zanetti
    Zambrotta
    Miguel
    Rafinha
    Gökhan

Benim en iyi 10 sagbekim bu..Sence Gökhan 10.sırada olamaz mı ?
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Alves
    Maicon
    Sagna
    Bosingwa
    Ramos(daha cok sag bek)
    Zanetti
    Zambrotta
    Miguel
    Rafinha
    Gökhan

Benim en iyi 10 sagbekim bu..Sence Gökhan 10.sırada olamaz mı ?

bu saydıkların hem fiziksel olarak hem ofans olarak hem defans olarak gökhan dan misli misli üstün oyuncular. en azından şuan ki formunda böyle bu.

Mesaj Yetkileri