Originally Posted by
Oghuse
Schalke Bundesliga'da olmasından ötürü Fenerbahçe'den daha fazla değer görüyor ne bakımdan oyuncuları pazarlama açısından sen Rafinha gitmiyor diye satılmıyor diyemezsin ve ya teklif gelmiyor. Ancak takip ettiğimiz üzere Gökhan'a gelen teklifler Fenerbahçe'den iyi takımlardan değil.
Lahm süper oyuncu ki FC Bayern gibi bir takımda oynuyor.Bayern'in kalitesini tartışacak değilsindir umarım.Glen Johnson 3 sene önce Chelsea'den Portsmouth'a transfer olmuş şimdide Liverpool'a gitti.
Demem o ki Gökhan Gönül'ü sen iyi tanıdığı için ilk 10 görmek istiyorsun ama bir çok sağ bek'ten de bi habersin. Aynı bizim Gökhan'dan dünyanın bi haber olduğu gibi, Gökhan gibi hatta Gökhan'dan daha iyi oyunculardan Türkiye bihaber.
Ben tartısma baslamadan de demistim..Arda eger en iyi 30 sol acık icindeyse Gökhan en iyi 10 sag acıktan biridir..Sizde sayın en iyi 30 sol acıgınızı 10 sagbekinizi ona göre yorum yapalım..
Siz Arda'nın en iyi 30 sol acıktan biri oldugunu söylüyorsunuz bende hayır ne fizik,ne güc,ne hava topu ne hız var kesinlikle Avrupa'da hedefi olan klüpte oynayamaz diyorum..Tuncay bile EPL'de ne halde ki Tuncay Arda'dan daha özellikli bir oyuncu.
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!