Sayfa 156 / 896 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
4,651 ile 4,680 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Biraz eski bir mesaj ve konudan uzak ama cok yanlis buldugum bir mantigi ortaya attigin icin bir iki satir yazmak istedim.

Bundan onceki Fenerbahce yonetimleri kotu, ve de mevcut yonetim eski yonetimlerden daha iyi ise herseyi dogru yapiyorlar veya kendilerinden daha iyi yapabilecek kimse olmadigi dusuncesi hic dogru degil.

Pekala bir sonraki yonetim icin de ayni sozleri sarf etmenizin ihtimalinin oldugunu unutmamak lazim. Sonucta yonetimler, camialara hizmet etmek icin bu gorevi aliyorlar. Bu yukun altina kendi ozel hayatlarindan buyuk fedakarliklar yaparak giriyorlar. Ancak bu demek degil ki elestirilmemeliler. Bu demek degil ki elestiriler (yapici oldugu surece) haksiz.

Tabii bir de 18 yasinda oldugun icin Aziz Yildirim oncesini pek hatirlamasi mumkun olmayan bir genc olarak baskalarinin ezbere soylediklerini tekrar etmek hic de hos degil.

Unutmamak lazim ki Aziz Yildirim oncesinde yasananlar olmasaydi (son 10 yilda 1 sampiyonluk, 20 yilda 4 sampiyonluk - yani Fenerbahce tarihinde daha once hic olmadigi kadar dibe vurmustu), belki de Fenerbahce camiasi Aziz Yildirim'in yapmayi ongordugu isleri yapmasi icin (sportif basarisizliga ragmen) kendisine zaman vermeyecekti. Tipki kendisinden onceki donemlerdeki yonetimlere zaman verilmedigi gibi. Aziz Yildirim oncesindeki yonetimlere zaman verilse ne olacagini hic bir zaman da bilemeyecegiz.

Aziz Yildirim pekala Fenerbahce icin onemli isler yapmistir. Ancak hem kendisinin, hem de yonetiminin her hamlesinin dogru oldugunu varsaymak, kendisini bir insandan daha fazla gormek ile esdegerdir. Zira her insanoglu hata yapar. Hata yaptiginda da dogru yola sokmak icin yapici elestiriler gerekir.
    Ben hatasızdır demedim..Arkadas yönetimin dogru yaptıgı bir tane is söyle demis kimse kusura bakmasın Aziz Yıldırım yönetimine bunu demek nankörlüktür..Biz Anelkaları,Ortegaları,ceyrek finali gördük suanki yönetim sayesinde..bundan önceki yönetim nerdeymis..Fenerbahce'nin bir tane düzgün tesisi yoktu nerdeyse gelirinin yarısı televizyon geliriydi..

Yarın öbür gün baskan gider baskası gelir(mesela Ali Koc) daha iyi yapar..Derim ki Aziz Baskan iyiydi ama Ali Koc'ta cok iyi..Ama Aziz Yıldırım öncesi yönetim Fenerbahce'yi Avrupa'da ne kadar basarılı yapmıs,gelirleri ne kadar yukarı cekmis bunlara bakmak daha dogru degil mi ?

Ben elestirilmez demiyorum ama dogru yaptıgı is yok demek adamlara küfür etmekten daha beterdir..Ayrıca merak etmeyin 90 dogumluyum Aziz Yıldırım öncesinide az cok hatırlıyorum..Aziz Yıldırım öncesi yönetim kötü diye suanki yönetim geldi zaten..İyi olsa gerek kalmazdı..

Kim ne derse desin Fenerbahce suan Türkiye'nin en zengin klübüyse(gerci fm de güvenli galatasarayın iyi onuda anlayamadım), piyasası hala olan yıldızları getirmis Avrupa'da ceyrek final oynatmıs ve bu kadar sampiyonluklar yasamıssa bu yönetim basarılı degil de nedir ? Kimse iddia edebilir mi Aziz Yıldırım'dan önceki yönetim daha basarılı diye ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar transferle sampiyon mu oluyor ? Bizi kadromuzda Anelka,Alex,Tuncay,Appiah'lar varken sampiyon olamadık Necati'li,Ümit Karan'lı,Cihan'lı,Orhan Ak'lı Galatasaray sampiyon oldu..Galatasaray'ın kadrosu gecen senede cok iyidi sonuc ? 5.lik.. Takılmayın transferlere o kadar..Göreceksiniz yılın transferi Santos olacak.
    Last edited by 2pac : 30.Temmuz.2009 at 16:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugünki Honved maçında kimin ne olduğunu göreceğiz.Umarım bir 6-7 gol atarız ve takımın morali yükselir.

Ek olarak Genelde bütün gazeteler rakibi küçümsemeyin diyorlar.

Bu konuya biraz açıklık getireyim;
    Büyük takım kolay olunmuyor arkadaşlar.Yeri geldiği zaman rakibini küçümseyeceksin.Çok fazla abartmayacaksın.Bence bu büyüklük göstergesidir.Fenerbahçe'nin bugün çok rahat oynayarak kolay goller bulacağına inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 2pac View Post

Arkadaslar transferle sampiyon mu oluyor ? Bizi kadromuzda Anelka,Alex,Tuncay,Appiah'lar varken sampiyon olamadık Necati'li,Ümit Karan'lı,Cihan'lı,Orhan Ak'lı Galatasaray sampiyon oldu..Galatasaray'ın kadrosu gecen senede cok iyidi sonuc ? 5.lik.. Takılmayın transferlere o kadar..Göreceksiniz yılın transferi Santos olacak.
    Kesinlikle katılıyorum.Başımızda bu ligi bilen bi hoca var üstelik.

Şu stoper işi de bi açıklığa kavuşsun.Güzel günler bekliyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Artık bir yıldız transferi bekliyorum aziz baba
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Bugünki Honved maçında kimin ne olduğunu göreceğiz.Umarım bir 6-7 gol atarız ve takımın morali yükselir.

Ek olarak Genelde bütün gazeteler rakibi küçümsemeyin diyorlar.

Bu konuya biraz açıklık getireyim;
    Büyük takım kolay olunmuyor arkadaşlar.Yeri geldiği zaman rakibini küçümseyeceksin.Çok fazla abartmayacaksın.Bence bu büyüklük göstergesidir.Fenerbahçe'nin bugün çok rahat oynayarak kolay goller bulacağına inanıyorum.
    Tam tersi bence.6-7 atacaksa Fener gerçekten iyi bir oyunla atsın ona ses etmem.Ancak sadece rakip zayıf diye takımda eksikler varsa 6-7 atarsa herşey ört pas olur.Kendi kendini kandırır Fenerbahçe.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tam tersi bence.6-7 atacaksa Fener gerçekten iyi bir oyunla atsın ona ses etmem.Ancak sadece rakip zayıf diye takımda eksikler varsa 6-7 atarsa herşey ört pas olur.Kendi kendini kandırır Fenerbahçe.
    Fakat rakibide gözümüzde çok büyütmemiz gerekir.Sonuçta biz Fenerbahçe'yiz ve büyük bir takımız.Onlar küçük bir takım.Kadıköy'de ayaklarında top tutabileceklerine bile inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Berkay haklısın da bu tür takımlarla oynanan bir maç ölçüt olmamalı bence Fenerbahçe tarafından.

Misal bu maçı Fenerbahçe 7-0 kazandı diyelim.Ne olacak herşey güllük gülistanlık takım çok iyi transfere ihtiyaç yok vs.Ancak sonra lig başlıyor ve aksaklıklar ortaya çıkıyor.Ne olacak o zaman ? Ben o açıdan söyledim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Oyun iyi veya kötü olursa pek birsey degisecegini sanmıyorum..Önemli olan iyi oynamak degil turu gecmek..Zaten ligde ne kadar iyi veya kötü oldugumuz belli olacak..Sakatlık olmasın yeter bana.

Galatasaray'ın orta sahası zayıf iyi ki (göbekler) ve defans hattı (Balta hariç) kötü, yoksa Galatasaray bu yıl kesin şampiyon olur derdim ama şampiyonluğun en büyük adayı gibi görünüyor. Elano ve Keita, süper iki oyuncu aldılar. Arda, Elano, Keita, Kewell ve Baros ile Türkiye'nin en iyi hücum hattı oldu tartışmasız ama savunma ve orta saha hattı iyi değil, defansif anlamda iyi değil.

Bizim orta sahamız hiç olmadığı kadar güçlü bu yıl. Hücum hattımız da iyi, tabi Galatasaray kadar iyi değil ama yine de fena sayılmaz. Kıran kırana bir mücadele olacak gibi görünüyor bu yıl. Hangi takımın hocası daha iyi bir oyun anlayışı ortaya koyarsa o ligi götürür.

Galatasaray gibi transfer yapamadık bu yıl maalesef. Andre Santos süper bir transfer ama Cristian kapalı kutu. Galatasaray basına hiç sızdırmadan, sessiz sedasız getiriyor yıldız oyuncuları, gerçekten çok takdir ediyorum. Biz de aynısı yapabilsek keşke.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Niye bizle kıyaslıyorsuniz ki , başka takımlar hakkında yorumlar yapın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Alican kimle kıyaslayacak başka.

Beşiktaş,Fenerbahçe,Galatasaray ve biraz da Trabzonspor.

Bu 4 takım arasında geçiyor biliyorsun ki Şampiyonluk yarışı.Ligdeki rakipleriz birbirimizin.

Fenerbahçe'Nin kadrosu da oldukça iyi oldu.Bu sene 3 büyüklerde çok isabetli transferler yaptı.Çok zevkli bir lig olacak.

Fenerbahçe'nin yerinde olsam Edu ve Lugano'yu bir sonuca bağlayıp duruma göre kaliteli bir stoper alırdım.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Arda, Elano, Keita, Kewell ve Baros Hücüm Hattından Bence
    Güiza(Semih),Dos Santos(U.Boral),Alex(Deivid),Özer H.(C.Kazım),Emre B.,M.Topuz
    Hücum Hattı Bence Daha İyi.Fark Ettiniz Mi Bilmem Hepsinin Alternatifi Var...
    Bence G.S'ninde Hücum Hattı Güzel Ama Fenerbahçe'nin Hücum Hattı Daha İyi...

İş Defans'ta Bitiyor Şu Durumda.Fenerbahçe'nin Defans Hattı Daha Kuvvetli Şu Durumda.Fenerbahçe Kaliteli Bir Defans Oyuncusu İle Bu Sene Şampiyonluğa Ulaşır Bence...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Arda, Elano, Keita, Kewell ve Baros Hücüm Hattından Bence
    Güiza(Semih),Dos Santos(U.Boral),Alex(Deivid),Özer H.(C.Kazım),Emre B.,M.Topuz
    Hücum Hattı Bence Daha İyi.Fark Ettiniz Mi Bilmem Hepsinin Alternatifi Var...
    Bence G.S'ninde Hücum Hattı Güzel Ama Fenerbahçe'nin Hücum Hattı Daha İyi...

İş Defans'ta Bitiyor Şu Durumda.Fenerbahçe'nin Defans Hattı Daha Kuvvetli Şu Durumda.Fenerbahçe Kaliteli Bir Defans Oyuncusu İle Bu Sene Şampiyonluğa Ulaşır Bence...
    Lugano kalırsa veya onun ayarında bir savunma oyuncusu alınırsa bence bu sene sampiyonuz..Kesinlikle defans hattımız cok iyi

Gökhan-Bilica-Lugano-RC3

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    Lugano kalırsa veya onun ayarında bir savunma oyuncusu alınırsa bence bu sene sampiyonuz..Kesinlikle defans hattımız cok iyi

Gökhan-Bilica-Lugano-RC3
    RC3 bu sene kesilebilir bence.Dos Santos Sol bek ve sol kanatta oynayabiliyor diye biliyorum.Yabancı sınırlaması yüzünden Uğur oynayıp RC3 kesilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Roberto Carlos kesilmez kolay kolay..Deivid ve Cristian +2 ye gidebilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    36 Yaşında bir Carlos'tan bahsediyoruz.Eski formundan eser yok şimdilerde.Zaten eğer bu sene kesilirse bir dahaki seneye jubile yapılır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Daum onu kaptan yapmayı düşünüyor ne kesik yemesi..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Eski formunda olmasa bile takıma katkısı inkar edilemez.İsterse 40 yaşında olsun takıma katkı yaptığı sürece yaşı felan beni ilgilendirmez.

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Cristian +2 ye gitmez bence.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Carlos'da +2 ye kesinlikle gitmez.Daum'un en güvendiği isimler arasında geliyor Carlos.
    Last edited by tarikko : 30.Temmuz.2009 at 22:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

deivid +2'de olur orası kesin.
    güiza+santos+cristian+alex+carlos+bilica gözüküyor bu durumda
    yabancı defans oyuncusu alırsak veya lugano/edu kalırsa carlos'un yerine wederson veya santos carlos'un yerinde u.boral ileride şeklinde oynayabiliriz.carlos yedekten girebilir.
    bence ilk devre santos bek oynar ileride u.boral oynar.veya wederson bek santos ileride diğer yabancılar aynı kalır.alex çıkar u.boral çıkar carlos girer bek oynar santos ileriye gider.alex'in yerinede özer-topuz-semih oynayabilir.semihi daha önce amc oynarken gördük tekrar neden olmasın
    duruma göre güiza-semih değişikliği veya cristian selçuk değişikliğide olabilir.kadromuz bence çok zengin ve yetenekli oyunculardan oluşuyor.lugano kalmalı veya kaliteli bir defans oyuncusu alınmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yabancı stoper gelmeyecek bence gelirse yabancı sorunu oluyo allah korusun selcukla falan baslamaya kalkar daum başa bela sonra zaten ligde derbiler harici lugano kalsa bile bilica yedek bekleyebilir türk stoper anadolu takımlarına çok sırıtmaz
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Haklısın Selcuklu bir ön libero ile oynamak bir takım için facia demek. Sevilla maçını hatırlarmısın neler yaptıgını. Avutmayın artık. Kadronun zenginliği başarıyı getirmez.

FB nin kadro çorba olmuştur. Ne yaptıkları belli değil. Gökhan Gönülün sakatlanması ile onun yerıne oynacak bir önderle takımın ne ala geleceğini kesitremiyorum bile.. Bu sene zor..

Deived falan yollanacaktı. Adam sağ kanatta oynamak istemiyor. Oynatsan 10 tane adam var yerinde oynuyacak Topuz-Kazım-Özer vs. Ayrıca Deivedin ruhumunda bindirme diye bişey yok

Cristian denlien adamı alacagına gidip daha kaliteli bir DM aolacaktın. Yazık oldu.
    Selçuğu Bende Çok Beğenmiyorum.Ama Türkiye Standartlarında İyi Kötü Götürür.Özellikle G.S Maçlarında Oynatmak Lazım Diye Düşünüyorum.Genelde Boş Geçmiyor G.S'ye Gol Atıyor Selçuk
    Kadro Zenginliği Başarıyı Getirir Mi Getirmez Mi Göreceğiz Sene İçerisinde.Arda-Baros-Kewell-Elano-Keita Bunlardan 2'si Aynı Anda Sakatlandığında Ne Yapacak G.S Merak Ediyorum.Ama Fenerbahçe'nin Hücum Hattında İstediğin 2 Hatta 3 Oyuncuyu Sakat Say Ben Sana Alternatifini Koyayım.Deivid'in Gitmesi Gerektiğine Bende Katılıyorum.Hatta Bana Göre R.Carlos Ve Alex'te Gitmeli.Sene Başında Bana Sorsanız Güiza Hariç Tüm Yabancıları Satardım.Dos Santos Ve Cristian Güzel Transferler.Cristian'ı İzledikten Sonra Nasıl Bir Oyuncu Olduğunu Herkes Görecek.Onu İlk Yarı İzledikten Sonra Değerlendirsek Daha Sağlıklı Olur Diye Düşünüyorum.Ama Araştırdığım Kadarıyla Kaliteli Bir Oyuncu Ve Takıma Katkısı Olacağını Düşünüyorum.Fenerbahçe'nin Alacağı Kaliteli Bir Dmc Tavsiye Edersen Sevinirim Cristian Yerine Bu Alınsa Güzel Olurdu Diye.Ama Maalesef Yok.Poulsen Konusunda Uğraşıldı Ama Gelmedi.Kaldı Ki Ben Kendisini Çok Beğenmiyordum İyide Oldu Bence.Cristian'ın İyi Çıkma Olasılığı Bence Çok Yüksek Ama Sen Şu Adam Gelse Daha İyi Olurdu Diyerek Bir Öneri Ortaya Atarsan Seve Seve Artılarını Eksilerini Tartışabilirim Seninle.Gerçekten Güzel Bir Adam Bulursanda Tebrik Ederim

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Üst düzey oyuncuların cogu takımlara degil lige gelmiyor..Mesela Fenerbahce,Galasaray EPL'de veya La Liga gibi liglerde olsa gelen iyi yabancılardan cok daha iyileri gelirdi..Ama adam bakıyor burda oynanan stadlara,seyircilere fikri degisiyor..Türkiye'ye cok üst düzey futbolcu getirmek kolay olmuyor..Transferi yapan insanlarada o kadar kızmamak lazım..

Mesela yabancı kontejanı var..Getirdigin oyunculardan 1-2'si kötü cıkınca göze batıyor..Ama kontenjan olmasa hem daha kaliteli oyuncular gelir hemde Türk futbolcusuda formanın zorda oldugunu anlayıp kendini daha cok gelistirir..

Santos ve Cristian transferi takımdaki Brezilyalıların coklugu nedeniyle de iyi oldu..Uyum sürecini daha kolay asıp performanslarını daha iyi gelistirebilirler..

Nesil
    2007
    Yer
    34

kadronun : volkan - gökhan önder bilica santos - özer cris emre topuz - alex - güiza şeklinde olması lazım ..
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Carlos kötü oynuyor diyenler ezberden konuşuyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Carlos kötü oynuyor diyenler ezberden konuşuyorlar.
    Eğer Yazdığın Yazı Banaysa Cevap Vermek İsterim.Çünkü Ben Yukarıda Ben Olsam Satarım Yazmıştım Carlos İçin.
    Neden Satacağımı Açıklayayım.
    1-Yaşı Sebebiyle Artık 90 Dakikayı Çıkaramıyor.Çabuk Kesiliyor.İleri Geri Git Gelleri Eskisi Gibi Değil
    2-Takım İçerisinde 2'lik Çıkarıyor.Brezilyalı Oyuncuları Alex'le Birlikte Örgütlüyor
    3-Kendisi Gitmek İstiyor.Sanırım Flamengo'da Oynamak İstiyordu.Öyle Açıklamaları Vardı.Gitmek İsteyen Adamı Ben Hiç Tutmam.
    4-Aldığı Yıllık Maaş.Bir Çok Oyuncudan Fazla Kazanıyor
    Carlos Kötü Demiyorum Ama Ben Olsam Gönderirdim.Hala Bu Haliyle Bile İş Yaptı-Yapıyor Ve Yaparda Ama Onun Yerine 18-22 Yaş Arası Bir Genç Getirsek Uzun Yıllar Takıma Katkı Sağlasa Daha İyi Olmaz Mı?Hemde Bu Genci Ucuz Maliyetle Getirsek İleride Para Kazanacak Şekilde Satsak?
    Benim Düşüncem Bu Yönde.
    Yukarıda Yazdığım Sebeplerden 3. Sebep Hariç Hepsi Özellikle 2. Madde Alex İçinde Geçerli.Bu Sebeplerden Ben Olsam Alex'ide Satardım...

Düzgün Bir Şekilde Baştan Kaliteli-Genç-Potansiyeli Olan Oyuncular Getirirdim.Ama Başkanımız 3 Yıl Şampiyonluk Sözü Verdiği İçin Geleceğe Yönelik Değil Günü Kurtarmaya Yönelik Davranıyoruz Daha Çok.Ne Diyeyim Hayırlısı Olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Kadro Zenginliği Başarıyı Getirir Mi Getirmez Mi Göreceğiz Sene İçerisinde.Arda-Baros-Kewell-Elano-Keita Bunlardan 2'si Aynı Anda Sakatlandığında Ne Yapacak G.S Merak Ediyorum.Ama Fenerbahçe'nin Hücum Hattında İstediğin 2 Hatta 3 Oyuncuyu Sakat Say Ben Sana Alternatifini Koyayım.Deivid'in Gitmesi Gerektiğine Bende Katılıyorum.Hatta Bana Göre R.Carlos Ve Alex'te Gitmeli.Sene Başında Bana Sorsanız Güiza Hariç Tüm Yabancıları Satardım.Dos Santos Ve Cristian Güzel Transferler.Cristian'ı İzledikten Sonra Nasıl Bir Oyuncu Olduğunu Herkes Görecek.Onu İlk Yarı İzledikten Sonra Değerlendirsek Daha Sağlıklı Olur Diye Düşünüyorum.Ama Araştırdığım Kadarıyla Kaliteli Bir Oyuncu Ve Takıma Katkısı Olacağını
    Kadro zenginliği iyi bir şey fakat daum bunu pek kullanmaz adam kupa maçlarında bile oynatmazdı 11 in dışındaki adamlarla pek ilgilendiği söylenemez.Madem cristian tarzı adam alacaksın (seyretmedik ama söylenenlere göre)elano yu al gerekirse orda oynat ayrıca orası için adam saymak gerekirse emana,zokora,banega,biglia,garcia,diarra,hernanes, moutinho,veloso vs.vs.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Eğer Yazdığın Yazı Banaysa Cevap Vermek İsterim.Çünkü Ben Yukarıda Ben Olsam Satarım Yazmıştım Carlos İçin.
    Neden Satacağımı Açıklayayım.
    1-Yaşı Sebebiyle Artık 90 Dakikayı Çıkaramıyor.Çabuk Kesiliyor.İleri Geri Git Gelleri Eskisi Gibi Değil
    2-Takım İçerisinde 2'lik Çıkarıyor.Brezilyalı Oyuncuları Alex'le Birlikte Örgütlüyor
    3-Kendisi Gitmek İstiyor.Sanırım Flamengo'da Oynamak İstiyordu.Öyle Açıklamaları Vardı.Gitmek İsteyen Adamı Ben Hiç Tutmam.
    4-Aldığı Yıllık Maaş.Bir Çok Oyuncudan Fazla Kazanıyor
    Carlos Kötü Demiyorum Ama Ben Olsam Gönderirdim.Hala Bu Haliyle Bile İş Yaptı-Yapıyor Ve Yaparda Ama Onun Yerine 18-22 Yaş Arası Bir Genç Getirsek Uzun Yıllar Takıma Katkı Sağlasa Daha İyi Olmaz Mı?Hemde Bu Genci Ucuz Maliyetle Getirsek İleride Para Kazanacak Şekilde Satsak?
    Benim Düşüncem Bu Yönde.
    Yukarıda Yazdığım Sebeplerden 3. Sebep Hariç Hepsi Özellikle 2. Madde Alex İçinde Geçerli.Bu Sebeplerden Ben Olsam Alex'ide Satardım...

Düzgün Bir Şekilde Baştan Kaliteli-Genç-Potansiyeli Olan Oyuncular Getirirdim.Ama Başkanımız 3 Yıl Şampiyonluk Sözü Verdiği İçin Geleceğe Yönelik Değil Günü Kurtarmaya Yönelik Davranıyoruz Daha Çok.Ne Diyeyim Hayırlısı Olsun...
    Yok sana değildi. Takım içi arkadaşlığı tetikleyen biri carlos gidip gördüğüm tüm idmanlarda böyleydi bu. Ayrıca uğur boral gerçeği vardı. Carlos ileri çıkamıyordu yardıma gelen bir uğur yoktu ama andre santos böyle değil. Boluspor maçında net bir şekilde gördüm bunu. Genç bir yetenek şart ama şu sıra değil. Carlos idare eder bu sene kanatı. Bu sene özellikle carlosu daha çok hücumda göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Yok sana değildi. Takım içi arkadaşlığı tetikleyen biri carlos gidip gördüğüm tüm idmanlarda böyleydi bu. Ayrıca uğur boral gerçeği vardı. Carlos ileri çıkamıyordu yardıma gelen bir uğur yoktu ama andre santos böyle değil. Boluspor maçında net bir şekilde gördüm bunu. Genç bir yetenek şart ama şu sıra değil. Carlos idare eder bu sene kanatı. Bu sene özellikle carlosu daha çok hücumda göreceğiz.
    +1907 ....

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Kadro Zenginliği Başarıyı Getirir Mi Getirmez Mi Göreceğiz Sene İçerisinde.Arda-Baros-Kewell-Elano-Keita Bunlardan 2'si Aynı Anda Sakatlandığında Ne Yapacak G.S Merak Ediyorum.Ama Fenerbahçe'nin Hücum Hattında İstediğin 2 Hatta 3 Oyuncuyu Sakat Say Ben Sana Alternatifini Koyayım.Deivid'in Gitmesi Gerektiğine Bende Katılıyorum.Hatta Bana Göre R.Carlos Ve Alex'te Gitmeli.Sene Başında Bana Sorsanız Güiza Hariç Tüm Yabancıları Satardım.Dos Santos Ve Cristian Güzel Transferler.Cristian'ı İzledikten Sonra Nasıl Bir Oyuncu Olduğunu Herkes Görecek.Onu İlk Yarı İzledikten Sonra Değerlendirsek Daha Sağlıklı Olur Diye Düşünüyorum.Ama Araştırdığım Kadarıyla Kaliteli Bir Oyuncu Ve Takıma Katkısı Olacağını
    Kadro zenginliği iyi bir şey fakat daum bunu pek kullanmaz adam kupa maçlarında bile oynatmazdı 11 in dışındaki adamlarla pek ilgilendiği söylenemez.Madem cristian tarzı adam alacaksın (seyretmedik ama söylenenlere göre)elano yu al gerekirse orda oynat ayrıca orası için adam saymak gerekirse emana,zokora,banega,biglia,garcia,diarra,hernanes, moutinho,veloso vs.vs.
    Banega-Veloso Hariç Diğerlerini Pek Beğenmiyorum.Onlarda Şu Aşamada Fenerbahçe'ye Gelmez.Moutinho,Elano Ve Hernanes O Bölgenin Oyuncusu Değiller Ama Kaliteli Oyuncular.Hernanes O Bölgede Oynayabiliyor Ama Asıl Görev Yeri Orta Saha Ve Onunda Fenerbahçe'ye Sıcak Bakacağından Şüpheliyim.Ama Dediklerin Arasında En Olası O Var Gerek Kalitesi Gerek Gelme İhtimaliyla Ama Onunda Asıl Yeri Dmc Değil Mc.Ama Dmc'dede İş Yapar.Cristian'dan Pahalı Olur Ama.Cristian'a Demekki Yönetim Güveniyor.Bende Araştırdığım Kadarıyla Güveniyorum.Ama Dediğim Gibi Hernanes'de Olabilirdi.Hernanes'in Bir Avantajı'da Cristian'dan 3 yaş Genç.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İnş Dediğin Gibi Olur.İdmanlarda Gördüğün Gibidir İnş.Ben Gazetelerden Okuduğum Kadarıyla(Sadece Güvendiğim Yazarlar) Ve Oyuncuların Açıklamaları,Tavırlarını Gözlemleyebildiğim Yorumlayabildiğim Kadarıyla Bilebiliyorum.İnş Ben Yanılıyorumdur Takım İçi Arkadaşlığı Tetikliyordur.Uğur Boral Döneminden Çok Farklı Olacak Bu Sene Kanat Onada Katılıyorum.Bu Sene Seninde Dediğin Gibi İdare Eder Ama Şimdiden 17-23 Yaş Aralığındaki Sol Bekleri Araştırmaya Başlamakta Fayda Var.
    Last edited by vuque : 31.Temmuz.2009 at 00:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri