Ben hatasızdır demedim..Arkadas yönetimin dogru yaptıgı bir tane is söyle demis kimse kusura bakmasın Aziz Yıldırım yönetimine bunu demek nankörlüktür..Biz Anelkaları,Ortegaları,ceyrek finali gördük suanki yönetim sayesinde..bundan önceki yönetim nerdeymis..Fenerbahce'nin bir tane düzgün tesisi yoktu nerdeyse gelirinin yarısı televizyon geliriydi..
Yarın öbür gün baskan gider baskası gelir(mesela Ali Koc) daha iyi yapar..Derim ki Aziz Baskan iyiydi ama Ali Koc'ta cok iyi..Ama Aziz Yıldırım öncesi yönetim Fenerbahce'yi Avrupa'da ne kadar basarılı yapmıs,gelirleri ne kadar yukarı cekmis bunlara bakmak daha dogru degil mi ?
Ben elestirilmez demiyorum ama dogru yaptıgı is yok demek adamlara küfür etmekten daha beterdir..Ayrıca merak etmeyin 90 dogumluyum Aziz Yıldırım öncesinide az cok hatırlıyorum..Aziz Yıldırım öncesi yönetim kötü diye suanki yönetim geldi zaten..İyi olsa gerek kalmazdı..
Kim ne derse desin Fenerbahce suan Türkiye'nin en zengin klübüyse(gerci fm de güvenli galatasarayın iyi onuda anlayamadım), piyasası hala olan yıldızları getirmis Avrupa'da ceyrek final oynatmıs ve bu kadar sampiyonluklar yasamıssa bu yönetim basarılı degil de nedir ? Kimse iddia edebilir mi Aziz Yıldırım'dan önceki yönetim daha basarılı diye ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaslar transferle sampiyon mu oluyor ? Bizi kadromuzda Anelka,Alex,Tuncay,Appiah'lar varken sampiyon olamadık Necati'li,Ümit Karan'lı,Cihan'lı,Orhan Ak'lı Galatasaray sampiyon oldu..Galatasaray'ın kadrosu gecen senede cok iyidi sonuc ? 5.lik.. Takılmayın transferlere o kadar..Göreceksiniz yılın transferi Santos olacak.