-
29.Temmuz.2009, 23:25
Emre'nin fiziksel özelliklerini çok merak ediyorum FM2010'da.
Umarım dayanıklılığına komik rakamlar verilmez.
Takır takır oynuyor bir sezondur, hazırlık kampının da en çalışkan isimlerinden.
Semih'e bir video yaptım.
Buraya koyuyorum o videoyu.
Sol ayak ve kafa ile attığı gollere dikkatlice bakmanızı tavsiye ediyorum.
Semih "iki ayağını" da kullanabilen bir oyuncu olarak yansımalı.
Ayrıca kafa vurma değeri yükselmeli.
Her seferinde dediğim gibi yine diyorum.
FM2008'de heading'i 19 olan Semih FM'2009'da 16'ya düştü. Neden? Çünkü bitiriciliği ve diğer özellikleri yükseldi. Onlar yükselmişken heading'in 19 kalması mümkün değildi. Tutmuş penaltısına 16 vermişsiniz. Bu çocuk hayatında bir kere penaltı kullandı, o da hırvatistan maçı. Başka resmi maçlarda kullandığı penaltı yok. Maksat profil kabarsın başka bir neden yok... Penaltısını 7-8'e düşürün, gerçek özelliklerinin hakkını verin...
Kararlılık 20, Topsuz alan 19, Kafa 18, Önceden sezme 18, Kararlar 17, Cesaret 17, Teknik 16, Pas 16, Yaratıcılık 16, Çalışma oranı 16... Bitiricilik 15, Dayanıklılık 15, İlk temas 15, soğuk kanlılık 15, Uzun şut 14, Zıplama 13, Takım oyunu 13... ( Hızlanması da 12'ye yükselmeli bence, Semih hantallığını üzerinden biraz attı. Oynadıkça pratiği de artıyor haliyle. )
Semih'in bu değerleri hakettiğini düşünüyorum karşı düşünceden biri varsa da sabaha kadar tartışırım.
Arda'ya da verin. Gökhan'ı da unutmayın.
Elinizi korkak alıştırmayın. Az daha sınırları zorlayın... Şurda zaten 3-5 tane iyi oyuncumuz var bari onlar doğru düzgün yansısın oyuna. ( Emri vaki gibi anlaşılmasın lütfen.. eğer öyle anlamak istiyorsanız "iniz, ınız," ekleri koyarak okuyunuz...
http://www.metacafe.com/watch/303596...s_semih_entrk/
Mesaj Yetkileri