-
31.Temmuz.2009, 01:52
Bu turdan sonra Play-Off turu var. Trabzonspor da oradan başlıyor.
Maça gelince...İlk yarı pek iyi oynadığımız söylenemez. Mustafa Sarp'ın bir hatası yüzünden gol yedik. Rakibin 11 numaralı oyuncusu Yampolsky çok tehlikeli ataklar başlattı ama Franco kalede çok iyiydi.
Attığımız golde de rakip o kadar kötü adam paylaştı ki kornerlerde kafa topuna çok sık çıktığını görmediğimiz Hakan Balta golü atıp beraberliği yakalattı.
2. yarı bambaşka oynadık. Mükemmel paslar, enfes ortalar sonucu 3 gol bulduk. Arda bugün de 10 numaraya ve bulunduğu mevkiiye yakışır, muüthiş bir oyun sergiledi. Bu kadar olgun, bu kadar olumlu oynayacağını hiç düşünmemiştim. Hakan Balta'nın golünden sonra organize gol atamayacağımız korkusuna kapıldım ki beni utandırırcasına Kewell, Sabri ve Baros harika goller attılar. 3 golün de hazırlanışı ders niteliğindeydi.
Aydın bugün çok istekliydi. Top sürme konusunda kendine biraz daha güvendiğini gördüm. Yaptığı asistte de top tam auta çıkacak derken bu kadar iyi bir orta beklememiştim. Baros, Kewell ve Ayhan çok çok iyi oynadılar.
Defans konusunda ise Gökhan Zan tam bir saatli bomba. Hiç güven vermedi bana. Sağlam bir stoper şart takıma. Mustafa Sarp ise hava toplarında çok kötü. İyi yükselemiyor toplara. Onun dışında Tobol maçında ilk 11 oyuncusu değil lafını yedirdi bana sanki. Mehmet Topal'ın eksik olduğu maçlarda Sarp'a güvenebiliriz.
Tobol maçında neden bu kadar zorlandığımız şimdi ortaya çıktı. O 2 maçta rakip ligin ortasında ve çok dinçti. Netanya ise bizim gibi yeni yeni kondisyon toplamaya başladığı için çok rahat oynadık. Ali Sami Yen'de de b maçtan farklı oynacağımız sanmıyorum.
Mesaj Yetkileri