Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 152 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Honved Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Müsabakası

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Feneri durduranı keserim çoştuştuk çoşuyor

Guiza bu sezon bomba gibi gelir dediğimde bazı arkadaşlar benle çok alay etmişlerdi bu golleri onlara armağan ediyom

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sporx'de canlı anlatımda bu yoruma koptum

''Malesef Honved golü geldi. Sadakamız olsun''
    Süper ya
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sahanın en iyisi Emre cıktı Deniz oyunda dakika 85

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ne netenya ne honved Bugünkü maçta 2 pası zor yaptılar..Tobol aralarında en iyileri idi..Bu arada Guiza'yıda tebrik edelim..

Artık Play off planları başlasın..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Cristian hoşuma gitti garanti oynuyor Emre ve Guiza'ya geçen seneye göre süper Kazım Santos G.Gönül onlara laf yok zaten süperler. Önder ve Bilica'yla bu iş yürümez Lugano'sız bir hiçiz şuan.
    .
    .
    .

Kaan Abi fazla atağa çıkmaması iyi Daum iyi düşünmüş her maç böle olucak pasları garanti
    Öyle abisi. Ben atağa çıkmasından çok rakibi karşılaması açısından dedim. Daum o tür bu oyuncu hep sever zaten. Eğer bu oyun dışında zorlu ataklara karşı da bir direnç olarak ön plana çıkarsa tam yerinde transfer diyebilirim. Neticede bunlar da insan.Daha dün gelip hiç tanımadıkları insanlarla hiç yaşamadıkları bir ülkede maç yapıyorlar. Zaman vermek lazım . Keita bile oyuna girdiğinde ilk 5-10 dakika ben nerdeyim havasındaydı sonra ritmini buldu.

Güzel bir galibiyet geliyor. Artık o bir gol de nazar boncuğu olsun. Tebrikler Fenerbahçe.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Mac bitti..Fenerbahce ve Galatasaray ikinci macları formaliteden oynayacaklar..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tebrikler Fenerbahçe takımalr diğer turu konuşmaya başlamıştır şimdien diğer tur fener serbaşımı?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

riskli bir skorla ayrıldık maçdan deplasmanda işimiz zor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güiza Hat-Trick yaptı fener atladı turu artık şimdi playoff'lar sonra ver elini Avrupa Ligi...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Şiir gibi futbol oynadık
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

çok tehlikeli bir skor, deplasmanda 4-0 yenilirsek eleniyoruz.

aman dikkat.

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Tebrikler Fenerbahçe takımalr diğer turu konuşmaya başlamıştır şimdien diğer tur fener serbaşımı?
    Evet seribaşıyız.

Baştan sona üstün oynadık ve çok rahat kazandık.Guiza,Emre,Kazım ve Gökhan'ı çok beğendim gerçekten.Yeni transferlerden Cristian'ı da çok beğendim pasları ve oyunu okuması çok iyiydi.Santos ise sol beke geçmek zorunda kaldı ve hücuma çok destek veremedi.Deplasmanda da aynı sayıyı bulup playoff'lara geçeriz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beklendiği gibi farklı bir maç oldu. Honved gibi takımlar da doğal olarak İstanbul'da 8-1-1 taktiğini benimsiyor. Oyuncularımız çok sık üçgenler kurarak rakibi açmaya çalıştı, dengeyi bozmaya çalıştı.

Rakibimiz kendi cezasahasına kapandığından Cristian'ı tamamen yorumlamak pek doğru olmaz. Ama en azından top ayağında Selçuk'ta durduğu gibi emanet durmuyor. Emre ise resmen atom karıncaydı. Çok fazla top kaptı, sahada basmadık yer bırakmadı. Bence sahanın yıldızıydı. Gökhan yine her zamanki gibi ileri-geri çok çalıştı. 2 de asist yaptı. Biz izlerken yorulduk. Güiza geçen senenin sonlarına doğru yakaladığı çıkışı sürdürüyor. Alex pek etkili gözükmese de yine golünü attı. Eğer Daum Kazım'ı kafa olarak hazırlayabilirse Kazım müthiş bir silahtır. Kazım'ı böylesine pek fazla önemli olmayan maçta bile rakipten top kapmaya çalışırken gördük. Umarım böyle devam eder. Mehmet Topuz 20 dakika şans buldu ama dikine oynayıp rakibi zorladı. Defansın arkasına sarkan 1-2 top dışında sıkıntı yoktu bu maçta ama bu maç tamamen ölçü değil.

Honved takımındaki Abraham, Youla benzeri bir oyuncu. Anadolu takımlarımıza transfer edilirse başarılı olabilir.

Son olarak; umarım Carlos'un önemli birşeyi yoktur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın yıldızı Emre ve Güiza'ydı.Gerçekten çok güzel oynadılar.Alex ise bugün vasattı.

Takım tam bir takım gibi oynadı bugün.İnanılmaz derecede koştular, mücadele ettiler ve rakibi küçümsemediler.Sonuç ortada.

Fenerbahçe Süper Lig'e hazır.Diğer rakiplerimize duyurulur.

TuNdRaLoWeR Misafir

Daum'dan önce;

Daum'dan sonra;

Söylenecek pek söz yok, tebrikler.Daum'dan sonra takımda inanılmaz değişimler var.Kazım, Emre gibi agresif futbolcular süt dökmüş kedi rolüne büründüler.Paslaşmalar ve organizasyonlar inanılmaz.Lig bu sene büyük rekabet olacak lig de, darısı Sivas'ın başına.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maçın böyle geçeceğini biliyordum.Emre,Kazım,Güiza,Gökhan,Cristian bunları çok beğendim...
    Kazım böyle oynasın formasın arma formasını alırım

Cristian basit oynuyor,öne doğru,net paslar yapıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Maçın böyle geçeceğini biliyordum.Emre,Kazım,Güiza,Gökhan,Cristian bunları çok beğendim...
    Kazım böyle oynasın formasın arma formasını alırım

Cristian basit oynuyor,öne doğru,net paslar yapıyor...
    Defansta birkaç müdahalesi vardı.Birkaçta şut çekmek istedi fakat önünü kapadılar.

Ayrıca Maldonado ve Josico'dan sonra adam yerden pas atsa ooooo yapasım geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İki takımımız da güzel sonuçlarla ayrıldı sahadan. Fenerbahçe'nin ilk golle 2. gol arasındaki oyunu radyodan anlayabildiğim kadarıyla beni korkutmuştu. Bir anda "Lan Fener bu takımı kendi evinde yenemeyecek mi yoksa" derken 2 geldi, maç rahatladı.
    Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi, güzel bir skorla ülke puanına katkı yaptılar, umarım Trabzon da bu iki takımımıza hayırlısıyla katılır ve UEFA Avrupa Ligi'nde 3 takımımız da en azından çeyrek finalde oynar. Hatta birisi kupayı kaldırırsa tadından yenmez

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Defansta birkaç müdahalesi vardı.Birkaçta şut çekmek istedi fakat önünü kapadılar.

Ayrıca Maldonado ve Josico'dan sonra adam yerden pas atsa ooooo yapasım geliyor.
    Daha önce banttan 2 maçını izledim Kaptan'a anlatmıstım.Pozisyon alıyor.Topu iyi oyuna sokuyor en azından Maldonocuk gibi yana oynamıyor
    bu da yeter
    tabi pres gücünü Beşiktaş maçında görecez...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu arada yeni gelen 2 Brezilyalı hakkında neler düşünüyorsunuz acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güzel maçtı.Yeni transferleri pek göremedik.Oliveira etkisizdi.Santos'a çok nadir geldi zaten top.Topuz da fena değildi.Tüm oyuncuları Süper Kupa maçında tamamıyla izleyebilcez ilerleyen maçlarda yorumlar başlar..Şimdiden yorum yapmak saçma olur daha ilk maçları..Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Maçın rahat geçeceği belliydi , çok kasmadılar.İlk gol erken gelince rakip çözüldü zaten..
    Maçın adamı bana göre Emre'dir.Çok çalıştı 3.gol de müthiş bir şekilde pres yapıp topu kazandı ve Guiza'ya çok iyi bir pas çıkardı.Guiza çıkışını sürdürüyor , çok istekli umarım böyle devam eder.Alex son zamanlarda izlediğim en kötü maçıydı ama işte koşmasada oynamasada skora etki ediyor attı golünü yine.Cristian da çok sağlam oynuyor Maldonado - Josico - Selçukla kıyaslamak yanlış ama rakip zayıf olduğu için de kesin şeyler söyleyenemez.André Santos açık oynayınca daha etkili . Ne kadar iyi tekniği olduğunu gösterdi bir kez daha.Kazım için de performansını sezon içine yayabilirse çok faydalanabiliriz..
    Yediğimiz gol öncesinde eşleşme çok yanlıştı , gol olacağını anladım desem yalan olmaz.Mehmet Topuz değil bir defans oyuncusu o adamı almalıydı..
    Genel olarak güzel oynadık ama bu maç için yapılan yorumlar pek sağlıklı olmayacaktır.Çünkü kalitelimizin çok altında bir takım.
    Umarım Carlos'un da ciddi bir sakatlığı yoktur..

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bu arada yeni gelen 2 Brezilyalı hakkında neler düşünüyorsunuz acaba?
    Cristian bugün iyiydi pasları ile temposu ile maçın iyilerindendi bana göre.Santos da zaten sol beke geçti Carlos çıktıktan sonra.Pek ileri çıkmadı ve fazla topla buluşmadı.Süper Kupa maçında Santos ve Cristian'ı daha iyi analiz edebiliriz.

Sheriff Misafir

Güzel bir skor. Biraz baktım maça ama yeni transferlerin futboldan anladığı topu alışlarından pas verişlerinden bile belli. Hadi hayırlısı, sıradaki gelsin diyelim artık..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

erenbaba koydugun o 2. resim eski Aragones döneminden o

daha aktuel

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

bu arada Roland Koch büyük maçlarda futbolcuların yanına koşabilir gol sevinçlerinde.Adam o kadar çok seviniyor ki..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Golde Deivid arka direği alırken ön direkte Gökhan,golü atan oyuncuyu da Mehmet Topuz alınca gol geldi...Deivid'in tutması gerekliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

guiza bi iki pas hatası yaptgında maçı seyrettigim mekandaki insanlar homurdanmaya başlamıştı yine ama golleri atınca çıkarken ayakta alkışladılar
    emre çok iyiydi kazımla gökhanda öyle bu sene iyide anlaşıyolar eger bu şekilde oynarlarsa milli takımın sağ kanadınıda oluşturur bu ikili.stoperde sorun var hala keşke bilica gelmeseydide lugano kalsaydı mesela.Daumla birlikte hersey eskiye dönüyo umarım volkan da dönmez son olarak
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Emre ilk yarıda oynadığı topla muhteşemdi. Futbol adına yapılması gereken her şeyi (gol atmak dışında) yaptı. İzlerken büyük keyif aldım. Bu formunu sürdürmesi halinde Avrupa'nın sayılı orta saha oyuncularından birini olacaktır.

Güiza da çok iyiydi, son vuruşlarda hep beceriliydi, gelince attı. Gökhan süperdi yine, Kazım da iyiydi. Alex'i vasat buldum açıkçası, pek beğenmedim, etkili değildi.

Cristian'ı beğendim, önyargılarım vardı ama iyi futbol oynadı, tabii bu maç ölçü değil, sonuçta savunmayı zorlayan bir takım yoktu sahada. Beşiktaş maçında göreceğiz esas Cristian'ı ama takımı hücuma çıkarırken iyiydi, pasları çok iyiydi, isabetli iyi paslar attı. Emre-Cristian ikilisi göbekte uzun yıllar iyi iş yapabilir, umarım Cristian'ın savunma yönü de kuvvetlidir.

Savunma iyi değildi, Önder ile Bilica uyum sürecini umarım en kısa sürede atlatırlar. Lugano-Bilica olsa daha iyi olurdu tabii, defansı toplayacak bir Lugano ve kesici Bilica iyi işler yapardı.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri