1 ile 30 arası toplam 132 sonuç

Konu: Taktik ve Antrenman Hakkında Sormak İstedikleriniz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

Quote Originally Posted by cello91 View Post
    benim sormak istediğim bu oyunda press nasıl yapılır ? miguel veloso ve sergio ramos gbi çalışkan oyuncularım war ama 11 oyuncunun 11 ine de her türlü mentalite ve zonal markingi denedim press yaptıramıyorumm tek sorunum bu

şimdiden teşekkürler
    alan daraltma yı tüm alanda yap takım icin. Ben yukarıda taktik problemimi yazmıştım ama 4-2-3-1 çok iyi işlemeye başladı. Bu arada bir arkadaş başarısızlıkta hemen değiştirmeli miyim bir maçla taktiği demiş. Zaten takım az çok belli ediyor. Yeni taktik yapıp vasat bir takıma karşı 5-6 şut atabiliyorsanız hemen değiştirmek de yarar var. Ama 15-20 şut atıp kaza golüne kurban gidiyorsanız zorlamak lazım taktiği ufak tefek değişiklikler yaparak."pas stili, alan daraltma, pas odağı.. v.b..". Ben çok denediğim için biliyorum. 4. sezonda beşiktaşa ancak bir taktik oturtabildim. Hiç üşenmedim adamların özelliklerine göre kafa patlatıp taktik yaptim.

Quote Originally Posted by ugrdrmz View Post
    alan daraltma yı tüm alanda yap takım icin. Ben yukarıda taktik problemimi yazmıştım ama 4-2-3-1 çok iyi işlemeye başladı. Bu arada bir arkadaş başarısızlıkta hemen değiştirmeli miyim bir maçla taktiği demiş. Zaten takım az çok belli ediyor. Yeni taktik yapıp vasat bir takıma karşı 5-6 şut atabiliyorsanız hemen değiştirmek de yarar var. Ama 15-20 şut atıp kaza golüne kurban gidiyorsanız zorlamak lazım taktiği ufak tefek değişiklikler yaparak."pas stili, alan daraltma, pas odağı.. v.b..". Ben çok denediğim için biliyorum. 4. sezonda beşiktaşa ancak bir taktik oturtabildim. Hiç üşenmedim adamların özelliklerine göre kafa patlatıp taktik yaptim.

onu da denedim olduramadım ama sen öyle diyorsan bi daha deneyim bakalım belki takım tam alışacağı zaman deiştirdim taktiği ondan oldu bnm de favori taktiğim 4-2-3-1 zaten sakatlıklar falan olunca da 4-2-2-2 ye dönüyorum teşşekkürler

Mesaj Yetkileri