Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı Kim Alır?

Voters
61. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

22 36.07%
  • Fenerbahçe

39 63.93%
Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 274 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [ Türkiye Süper Kupa 2008 - 2009 ]

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bence bu statüyü bu maçtan sonra değiştirsinler.Böyle durumlarda ya kupa direk verilsin çifte şampiyona yada lig ikincisi ile oynansın final.Böylesi daha mantıklı bence.
    Olayı anlayamadığınız daha, bu kupa TSL şampiyonu ile TK şampiyonu karşılaşıyor. Beşiktaş bu kupaya TSL Şampiyonu olarak katıldığından Fenerbahçe'de TK şampiyonu olarak mücadele ediyor. Çünkü; TSL şampiyonluğu TK'dan daha itibarlı.

Beşiktaş rahat kazanır bence.Hem kadroları fazla değişmedi hemde daha hazırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Olayı anlayamadığınız daha, bu kupa TSL şampiyonu ile TK şampiyonu karşılaşıyor. Beşiktaş bu kupaya TSL Şampiyonu olarak katıldığından Fenerbahçe'de TK şampiyonu olarak mücadele ediyor. Çünkü; TSL şampiyonluğu TK'dan daha itibarlı.

Tamam da Bjk ikisini de aldı.TSL Şampyionu da onlar TK şampiyonu da onlar.Kupa direk Bjk'a kalmalı.Böyle saçma oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş'ın hazır olduğunu nerden anladınız ? Herkeste aynı şeyler. Değişmedi dediğiniz takımdan en önemli oyuncular stoper ve Ön libero değişti. Sağ bek - Sol bek değişti. Nasıl değişim olmuyo bunlar ?

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Beşiktaş'ın hazır olduğunu nerden anladınız ? Herkeste aynı şeyler. Değişmedi dediğiniz takımdan en önemli oyuncular stoper ve Ön libero değişti. Sağ bek - Sol bek değişti. Nasıl değişim olmuyo bunlar ?
    olur mu canım fenerin en önemli oyuncuları josico ve maldonado gitti. he birde lugano var...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Tamam da Bjk ikisini de aldı.TSL Şampyionu da onlar TK şampiyonu da onlar.Kupa direk Bjk'a kalmalı.Böyle saçma oluyor.
    Yazdığımı okursan nedemek istediğimi anlarsın, Beşiktaş bu kupaya TSL şampiyonu olarak katılıyor. E? TK şampiyonu olarakda finalist olan Fenerbahçe katılıyor. Bu kadar basit. Kısaca bir takım iki kupa şampiyonu olarak katılamıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bir takım için en önemli nokta tandemdir bence...
    Biz de ve Bjkde bunlar değişti.Zor maç olacaktır...
    Heyecanla maçı bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

1-0 Beşiktaş diyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe TK finalisti olduğu için TK şampiyonu olarak katılmıyor bu kupaya. Beşiktaş her iki kupayı da kaldırdığı için kurallar gereği Türkiye Kupası'nda final oynayan diğer takım katılıyor. Yani Fenerbahçe'nin TK şampiyonu olarak katılması söz konusu değil

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk olarak Fenercell abonelerine duyurulan habere göre, Fenerbahçemiz, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bugün saat 21.00'de başlayacak TFF Süper Kupa maçında, Beşiktaş karşısına şu on birle çıkacaktır: Volkan Demirel, Emre, Vederson, Kazım, Güiza, Alex, Baroni, Önder, Dos Santos, Bilica, Gökhan Gönül.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Volkan

Gökhan Önder Bilica Vederson

Cristian-Emre

Kazım Alex Andre Santos

Güiza

Önder-Bilica'ya bir türlü alışmadım ama hadi neyse.

Başarılar diliyorum 2 takıma da..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Mert başka alternatif yok su anda...
    Bekir-Bilica da olmadı...
    son 40 dakika...Hadi hayırlısı

Vederson geçen maç 18'e girememişken şimdi 11 başlıyor, çok saçma bir karar bana göre. Andre Santos-Topuz daha iyi olurdu.

Topuz'a neden 9 milyon Euro verdik anlamıyorum, turşusunu kuracağız herhalde.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Vederson geçen maç 18'e girememişken şimdi 11 başlıyor, çok saçma bir karar bana göre. Andre Santos-Topuz daha iyi olurdu.

Topuz'a neden 9 milyon Euro verdik anlamıyorum, turşusunu kuracağız herhalde.
    Topuz hazırlık kampının belli bir bölümü sakattı ve kondisyon nedeni ile ilkonbirde yok.

Vederson konusunda haklısın, bir önceki maçta kadroda olmayan birisi şimdi ilkonbirde.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Rakibe, rakip taraftara, hakaret, tahrik, alttan laf sokmalar olmadan istediğiniz gibi tartışabilirsiniz arkadaşlar. Ama yine de siz bilirsiniz

Her iki takımada başarılar.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

İki Takımada Başarılar Umarım Futbol Konuşulur Bilicanın Performansını Çok Merak Ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yusuf'un kafası direkten döndü fenerde Alex ile önemli şanstan yararlanamadı genel olarak iki takımda orta sahayı hemen geçiyor gol olur bu macta üst diyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beşiktas suanda Gökhan Zan'ı cok arıyor tandem diye birşey yok Beşiktaş ta atılan her top gol pozisyonu neredeyse.
    Last edited by Alicanfmfan : 03.Ağustos.2009 at 01:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Hakem berbat.

Beşiktaş'ın da Fenerbahçe'nin de savunması güven verici değil.

İlk yarı itibari ile daha iyi oynuyoruz. Alex'in kaçırdığı %100'lük pozisyon var. Atmalıydı onu.

Güiza muhteşem oynuyor, sahanın yıldızı ilk yarı itibariyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fox Tv'nin koyduğu reklamlar yüzünden ne olup bittiğini göremiyorum pozisyonlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Güiza kendini gösteriyor. Alex'e ne pas attı öyle karşı karşıya kaçırdı Alex. Ben aşırtma atar diye tahmin ettim yerden vurdu.

Güiza'ya Fink'in yaptığı hareket faul, aynı şekilde maçın başında Bilica'nın Yusufa yaptığı hareket gibi. hakem maçın kontrolünü elinden kaçırdı ilk yarıda.

bakalım ikinci yarıda neler olacak.

Nesil
    2006

Ben bu kadar kötü yayın görmedim, artık bu maç sırasında ki sanal reklamların yasaklanması şart oldu veya 15 dk'da bir yayınlanması gibi bir politaka getirilmesi gerekiyor, her dakika bir reklam var, rezalet.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Tek forvet olacak iş değil tek forvet olmuyor butakımda
    Aslında olur ama; Emre hep geride kalıyor. Alex markaj altında eğer Emre geriden çıkıp ceza sahasının içine girerse orada kalabalık olabiliriz. Bilica çok top ile oynuyor, bunu azatlması gerek.

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Tek forvet olacak iş değil tek forvet olmuyor butakımda
    Katılıyorum abi. Güiza gördüysen kaç pozisyonda topu 30-40 metre götürdü ama arkadan gelen yok, ikinci bir forvet olsa şu an 2-0 galiptik belki de. Güiza'nın Rüştü'den kaptığı topta mesela bu dediğim olay oldu, yine Güiza'nın tek başına götürdüğü toplarda 2. forvet olsa kesin golü bulmuştuk.

Alex yerine Semih gerekli bu takıma. Alex devri bitti bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tipik bir sezon öncesi maçı tatsız tuzsuz...

sakary Ali Misafir

Fox TV yi zaten ilk duyduğumda nerden çıktı demiştim maç boyunca tüm zevkimi kaçırdılar.

Maçın başında bence Beşiktaşın bariz verilmeyen penaltısı vardı ama hakem görmedi zaten hakem kariyeri boyunca 3 penaltı kararı vermiş 2si fenerbahçeye normal diyorum.

İkinci yarıda Nihat oyuna girsinde onuda izlileyim..

Bu arada spiker Cristian Oliveira'ya Voronin'e benze birşey söylüyor hiç anlamadım ne dediğini..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Fox Tv'nin koyduğu reklamlar yüzünden ne olup bittiğini göremiyorum pozisyonlarda.
    Aynen.Dos Santos'un pozisyonunda az küfretmedim.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Fox TV yi zaten ilk duyduğumda nerden çıktı demiştim maç boyunca tüm zevkimi kaçırdılar.

Maçın başında bence Beşiktaşın bariz verilmeyen penaltısı vardı ama hakem görmedi zaten hakem kariyeri boyunca 3 penaltı kararı vermiş 2si fenerbahçeye normal diyorum.

İkinci yarıda Nihat oyuna girsinde onuda izlileyim..

Bu arada spiker Cristian Oliveira'ya Voronin'e benze birşey söylüyor hiç anlamadım ne dediğini..
    Penaltı değildi o posizyon. Birinci müdahale ceza sahasının dışında, ikincisi ikili mücadele, Bilica üstün ayrılıyor. Doğal bir mücadele. Eğer penaltı ise, Güiza'nın tam ceza sahasına girerken düşürülmeside penaltıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu Bilicayla bir sene nasıl geçecek ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fox TV resmen sanal reklam konusunda eşeğin kulağına su nasıl kaçırılır dersi veriyor. Pozisyonları bile göremiyoruz.

Reklamlardan fırsat bulup takip edebildiğim kadarıyla; Fenerbahçe'de ileri hatta Güiza fazla dolaşarak Beşiktaş savunmasını düşürmeye çalışıyor. Beşiktaş'ta ise; Tello ve Bobo özellikle sol kanattan etkili olmaya çalışıyor. Emre yine çok iyi oynuyor. Özellikle defansif anlamda üzerine düşen herşeyi %100 yapıyor, ofansta da biraz daha yardımcısı olursa farkını hemen hissettirecektir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri