Beşiktaş
Fenerbahçe
Beşiktaş rahat kazanır bence.Hem kadroları fazla değişmedi hemde daha hazırlar.
Bir takım için en önemli nokta tandemdir bence...
Biz de ve Bjkde bunlar değişti.Zor maç olacaktır...
Heyecanla maçı bekliyorum...
1-0 Beşiktaş diyorum ben.
Fenerbahçe TK finalisti olduğu için TK şampiyonu olarak katılmıyor bu kupaya. Beşiktaş her iki kupayı da kaldırdığı için kurallar gereği Türkiye Kupası'nda final oynayan diğer takım katılıyor. Yani Fenerbahçe'nin TK şampiyonu olarak katılması söz konusu değil![]()
İlk olarak Fenercell abonelerine duyurulan habere göre, Fenerbahçemiz, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bugün saat 21.00'de başlayacak TFF Süper Kupa maçında, Beşiktaş karşısına şu on birle çıkacaktır: Volkan Demirel, Emre, Vederson, Kazım, Güiza, Alex, Baroni, Önder, Dos Santos, Bilica, Gökhan Gönül.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Volkan
Gökhan Önder Bilica Vederson
Cristian-Emre
Kazım Alex Andre Santos
Güiza
Önder-Bilica'ya bir türlü alışmadım ama hadi neyse.
Başarılar diliyorum 2 takıma da..
Mert başka alternatif yok su anda...
Bekir-Bilica da olmadı...
son 40 dakika...Hadi hayırlısı
Vederson geçen maç 18'e girememişken şimdi 11 başlıyor, çok saçma bir karar bana göre. Andre Santos-Topuz daha iyi olurdu.
Topuz'a neden 9 milyon Euro verdik anlamıyorum, turşusunu kuracağız herhalde.
Rakibe, rakip taraftara, hakaret, tahrik, alttan laf sokmalar olmadan istediğiniz gibi tartışabilirsiniz arkadaşlar. Ama yine de siz bilirsiniz
Her iki takımada başarılar.
(/s)
İki Takımada Başarılar Umarım Futbol Konuşulur Bilicanın Performansını Çok Merak Ediyorum![]()
Yusuf'un kafası direkten döndü fenerde Alex ile önemli şanstan yararlanamadı genel olarak iki takımda orta sahayı hemen geçiyor gol olur bu macta üst diyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktas suanda Gökhan Zan'ı cok arıyor tandem diye birşey yok Beşiktaş ta atılan her top gol pozisyonu neredeyse.
Last edited by Alicanfmfan : 03.Ağustos.2009 at 01:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hakem berbat.
Beşiktaş'ın da Fenerbahçe'nin de savunması güven verici değil.
İlk yarı itibari ile daha iyi oynuyoruz. Alex'in kaçırdığı %100'lük pozisyon var. Atmalıydı onu.
Güiza muhteşem oynuyor, sahanın yıldızı ilk yarı itibariyle.
Fox Tv'nin koyduğu reklamlar yüzünden ne olup bittiğini göremiyorum pozisyonlarda.
Güiza kendini gösteriyor. Alex'e ne pas attı öyle karşı karşıya kaçırdı Alex. Ben aşırtma atar diye tahmin ettim yerden vurdu.
Güiza'ya Fink'in yaptığı hareket faul, aynı şekilde maçın başında Bilica'nın Yusufa yaptığı hareket gibi. hakem maçın kontrolünü elinden kaçırdı ilk yarıda.
bakalım ikinci yarıda neler olacak.
Ben bu kadar kötü yayın görmedim, artık bu maç sırasında ki sanal reklamların yasaklanması şart oldu veya 15 dk'da bir yayınlanması gibi bir politaka getirilmesi gerekiyor, her dakika bir reklam var, rezalet.
Katılıyorum abi. Güiza gördüysen kaç pozisyonda topu 30-40 metre götürdü ama arkadan gelen yok, ikinci bir forvet olsa şu an 2-0 galiptik belki de. Güiza'nın Rüştü'den kaptığı topta mesela bu dediğim olay oldu, yine Güiza'nın tek başına götürdüğü toplarda 2. forvet olsa kesin golü bulmuştuk.
Alex yerine Semih gerekli bu takıma. Alex devri bitti bence.
Tipik bir sezon öncesi maçı tatsız tuzsuz...![]()
Fox TV yi zaten ilk duyduğumda nerden çıktı demiştim maç boyunca tüm zevkimi kaçırdılar.
Maçın başında bence Beşiktaşın bariz verilmeyen penaltısı vardı ama hakem görmedi zaten hakem kariyeri boyunca 3 penaltı kararı vermiş 2si fenerbahçeye normal diyorum.
İkinci yarıda Nihat oyuna girsinde onuda izlileyim..
Bu arada spiker Cristian Oliveira'ya Voronin'e benze birşey söylüyor hiç anlamadım ne dediğini..
Bu Bilicayla bir sene nasıl geçecek ?
Fox TV resmen sanal reklam konusunda eşeğin kulağına su nasıl kaçırılır dersi veriyor. Pozisyonları bile göremiyoruz.
Reklamlardan fırsat bulup takip edebildiğim kadarıyla; Fenerbahçe'de ileri hatta Güiza fazla dolaşarak Beşiktaş savunmasını düşürmeye çalışıyor. Beşiktaş'ta ise; Tello ve Bobo özellikle sol kanattan etkili olmaya çalışıyor. Emre yine çok iyi oynuyor. Özellikle defansif anlamda üzerine düşen herşeyi %100 yapıyor, ofansta da biraz daha yardımcısı olursa farkını hemen hissettirecektir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti