1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    tamamen sacmalamissiniz sahsen profilleri bende begenmedim fakat bazi özellikler disinda abartma yok okadarda..
    Bi kere karsındaki ile düzgün konuş. Saçmalama falan hoş laflar degil. Sonuna gülücük koyarakta hoş görünmeye calışmışsın.

Eto'o olayına gelince bu benim kendi görüşüm. Eto lafına cok takılmayın, edebiyatta mübalağa vardır. Okul yıllarından yanlış hatırlamıyorsam böyle birseydi, orası mübalağa. Özelliklere bakalım, forvette olması gereken özellikleri cömertce verilmiş arkadasımız tarafından Semihe. Bu profille 40-45 golü rahatlıkla atarsın 1 sezonda semih ile. Siz diyorsanız Semih reelde de 40-45 gol atar 1 sezonda, o da sizin kendi görüşünüzdür beni ilgilendirmez. Ayrıca denemesi bedava, bu degerleri verelim Semihe, adam akıllı bir taktiklede düzenli bir sekilde ilk 11 oynatalım 40 gol atabiliyor musun 1 sezonda görelim.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bi kere karsındaki ile düzgün konuş. Saçmalama falan hoş laflar degil. Sonuna gülücük koyarakta hoş görünmeye calışmışsın.
    karsimdaki ilk önce benimle düzgün konusmayi ögrensin ondan sonra bana tavsiyede bulunsun kimseye hos görünmeye calismiyoum icimden geceni söylüyorum sacmaladiginin sen bile farkindasin

Mesaj Yetkileri