Quote Originally Posted by 2pac View Post
Hocam hak ediyorlarda sen herkes tarafından objektif bakılacagına inanıyor musun ? Özellikleri tek tek karsılastıralım tartısalım..
Bitiricilik ve kafa vuruşunu birer puan düşürmeye bile eyvallah derim.
Onun dışında kesinlikle abartı felan yok.
Objektif bakmayanlar kendini belli etti zaten

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
sen semihi yeteri kadar iyi izlememissin bence biraz daha iyi izlemen lazim semihe kafa 18 verilmi ? penalti 8 verilirmi? 16 verilmese bile en az 15 olmasi lazim. bana sorarsan semihin headingi degil jumpingi yüksek olmalidir.
Sence çok izleyememişim. Nerden biliyorsun yanımdamıydın?
18 verilmezse 17 verilir.
Penaltıya 1 de versen farketmez. Önemli bir özellik değil.
Zaten hayatında iki penaltı atmış, birini kaçırmış birisi.
Semih'in ayaklarını yerden kesip de uçarak attığı bir gol hatırlamıyorum. Kafasıyla topa iyi yön veriyor. Zıplamasını 16-17 yapmak saçmalamaktır asıl.

Quote Originally Posted by THEFM View Post
Abi Kafa 15ı olabilir Semih'in sonra zıplama 16-17 arası olabilir. Teknik 16 biraz fazla diye düşünüyorum. Bir Fenerli eleman olarak bunları diyebiliyorum.
Yukarda verdiğim cevabın aynısını sana da veriyorum.
Semih'in ayaklarını yerden kesip de uçarak attığı bir gol hatırlamıyorum. Kafasıyla topa iyi yön veriyor. Zıplamasını 16-17 yapmak saçmalamaktır asıl.

Tekniğe gelince; Semih Türkiye'nin en iyi top saklayan ve en iyi tek forvet oynayan santraforu. Semih sence topu nasıl saklıyor? Gücü ile mi? Yoksa fiziği ile mi? Hepsi var tabi ama en çok da tekniği ile saklıyor. Bence hiç abartı değil. Zaten top süremediği için Agüero vari çalımlar atmaz rahatsız olma

Quote Originally Posted by scar face View Post
Emre ve Alican yorumlarınıza şaşırdım..Özellikle senin Emre.

O profilden Eto'o yu nasıl çıkardın helal sana
Saçmalamak bedava.