Yukarda verdiğim cevabın aynısını sana da veriyorum.
Semih'in ayaklarını yerden kesip de uçarak attığı bir gol hatırlamıyorum. Kafasıyla topa iyi yön veriyor. Zıplamasını 16-17 yapmak saçmalamaktır asıl.

Tekniğe gelince; Semih Türkiye'nin en iyi top saklayan ve en iyi tek forvet oynayan santraforu. Semih sence topu nasıl saklıyor? Gücü ile mi? Yoksa fiziği ile mi? Hepsi var tabi ama en çok da tekniği ile saklıyor. Bence hiç abartı değil. Zaten top süremediği için Agüero vari çalımlar atmaz rahatsız olma
Rahatsız olma derken ben objektif bir yorum yapmaya çalıştım Ayrıca Fenerbahçeliyim. Burası fikir belirtmek için bende sadece fikirlerimi yazdım. Bence kafasıyla 18 olacak kadar yön veremiyor. Zıplaması ise 15-16 olsun diyelim. Haa uçarak gol attığını hatırlamıyorum diyorsun. Zıplamadan kastettiğim hava toplarında çok iyi zıplayıp yere indiriyor. Sadece top saklamak tekniğe 16 vermek için yeterli midir? Ne bileyim 20 değeri ile arasında 4 fark var. 16 verdiysen Semih'in en azından karşı karşıya kaldımmı iyi bir çalım atması gerekir diye düşünüyorum. Yanlış anlama seni yermek için söylemiyorum sadece daha iyi ortak noktayı bulmak için fikir sunuyorum.