Anket Sonuçlarını Görüntüle: Barcelona ve Valencia'yı deviren Dinarspor daha ne kadar ilerler ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Yarı Finalde Elenir

14 23.33%
  • Final Oynar

14 23.33%
  • Kupayı Alır

32 53.33%
1 ile 30 arası toplam 1509 sonuç

Konu: Dinarspor artık Süper lig şampiyonluğunu istiyor!!! (Sezon no:07)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ahmetokur29 View Post
    valla uzun zamandir vakit bulamiyodum foruma girmeye girdigimdede turgayin kariyerini gorup oraya daliyodum ama bugun senin kariyer dikkatimi cekti dedim hocanin kariyeri varsa zevkte vardir hakkatende oleymis 43 sayfa nasil gecti anlamadim harika gidiyon hocam bence final oynarsin sampion man utd olur

bizim Dinarspor'la buraya kadar gelmemiz bile mucize ama gelmişken kupayı da alıverelim nasıl olsa bir daha zor geliriz...

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hasan Hocam Sen Tatilin Tadını Cıkara Dur. Ben Senin TaktiginLe Cok Başarılı Sonuclar AalDım Özellikle Meksika Milli Takımında

taktiğin işe yaramasına sevindim Turgay'cım tatile daha yeni gidecez eğer gidebilirsek

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Hocam Denizli'de olursun da bize haber vermezsin ha .Neresindeydin .

cuma akşamı geldim.. merkezdeydim... 3 günde 3 mekan değiştirdim 1. gün otogar civarı, cumartesi gecesi adliyenin ordaki umutevlerde, pazar gecesi bağbaşı mahallesinde TEV Anadolu lisesinin aşağılarındaydım bugün de evdeyiz

Arkadaşlar akşama kadar sıcakta alışveriş yapacaz diye gezdik, sonra da eve döndük arabayla derken baya yorulmuşuz.... ben yatacagım şimdi belki sabah ya da belki yarın akşama biraz daha kariyere devam ettikten sonra aranızdan 1 hafta daha uzak kalacagım iyi geceler
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post

bizim Dinarspor'la buraya kadar gelmemiz bile mucize ama gelmişken kupayı da alıverelim nasıl olsa bir daha zor geliriz...

taktiğin işe yaramasına sevindim Turgay'cım tatile daha yeni gidecez eğer gidebilirsek

cuma akşamı geldim.. merkezdeydim... 3 günde 3 mekan değiştirdim 1. gün otogar civarı, cumartesi gecesi adliyenin ordaki umutevlerde, pazar gecesi bağbaşı mahallesinde TEV Anadolu lisesinin aşağılarındaydım bugün de evdeyiz

Arkadaşlar akşama kadar sıcakta alışveriş yapacaz diye gezdik, sonra da eve döndük arabayla derken baya yorulmuşuz.... ben yatacagım şimdi belki sabah ya da belki yarın akşama biraz daha kariyere devam ettikten sonra aranızdan 1 hafta daha uzak kalacagım iyi geceler
    Abi kaçtır gelip haber vermiyosun bi daha görürsem Denizlide vurucam galiba .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Abi kaçtır gelip haber vermiyosun bi daha görürsem Denizlide vurucam galiba .

cm hakkında 2 video izleyeceğim , yarım saat sonra falan kariyere devam edeceğim...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri