1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    benim oyunda bir şey dikkatimi çekti. 9.1 versiyonda baktım Roberto Carlos'un Reputation National yani Ulusal ayarlanmış. Editor'den girdim baktım 3 reputation değeride "155" girilmiş. R.Carlos dünyaca ünlü futbolcu değilmi?

Bu özellik neye göre düşmekte veya artmakta? Acaba şuanki yaptığı işe göremi popüler oluyor mesela bir Yarı final oynasa Fenerbahçe öyle mi artar?

FB TV'de Maç Kaç Kaç programında muhabir birisine sordu bir futbolumuzu söyleyin diye adam düşündü ve direk Carlosu söyledi. Yabancı bir kişiydi. Yani dünyaca ünlü olması gerekmez mi? Beni aydınlatır mısınız?
    Current Reputation yapay zeka'nin oyuncunun kalitesinin ne kadar oldugunu belirliyor.

Tipki bizim gibi, yapay zeka oyuncunun CA degerini bilmiyor ve transfer, bedel belirleme, milli takima secilme vs. gibi kararlar icin current reputation/home reputation/world reputation kullaniliyor.

Mesela Rivaldo da dunyaca unlu. Ancak kalitesi artik dunyaca capinda bir oyuncu seviyesinde olmadigi icin reputation degerleri de CA ile beraber dusurulmus durumda.

Roberto Carlos'a dunyaca unlu yapacak reputation versek, bu sefer Man Utd, Barcelona, Real Madrid gibi kulupler oyunun daha ilk gununden Roberto Carlos'u istemeye baslar. Ayrica bu kadar yuksek reputation'a sahip bir oyuncunun Fenerbahce gibi bir kulupte olmamasi gerektigini dusunen oyuncu, en kisa zamanda Fenerbahce'den ayrilmak ister.

CA>CR oyuncular, sohreti yeteneginden buyuk oyuncular.
    CA<CR oyuncular, yetenegi kadar sohrete sahip olmayan oyuncular.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Takım bilgilerinden 2 soru sormak istiyorum.. 1.Trabzonspor bizim ezeli rakibimiz degil ki..Galatasaray ve Besiktas gibi diger rakiplere yazılması sizcede daha uygun olmaz mı ? 2.Alex simgelesmis isimler veya efsaneler arasına girecek mi..Bence kesinlikle girmesi lazım..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Mesaj Yetkileri