Quote Originally Posted by perpetua View Post
CA'nin o civarda olmasi dogru olani.

Ozellikle benzer CA seviyesinde olan Michael Owen, Ivica Olic, Vedad Ibesevic, Markus Rozenberg, Lukas Podolski, Jermain Defoe, Gabby Agbonlahor, Alexander Frei, Louis Saha, Mohamed Zidan, Keirrison gibi oyuncular oldugunu goz onunde tutarsak.

160'a cikinca fiyati icin 20 milyon + Euro'larin konusuldugu, odendigi Lisandro Lopez, Pato, Kuyt, Claudio Pizarro, Emanuel Adebayor, Goran Pandev gibi oyuncular ile Semih'i esdeger tutmaya basliyoruz.

Semih'in bu iki grup'dan hangisinin icinde olmasi daha dogru sizce?
Semih ilk saydığınız oyuncular içinde Owen hariç hepsinden de iyi ve daha komple bir oyuncu.. Owen'in de kariyerine duyduğum saygıdan ötürü öyle diyorum, şuanki durumu hakkında birşey söylemek zor, sakatlık problemi ile uğraşıyor bir kaç yıldır.

İkinci saydığınız oyuncular kadar tescillenmiş bir kalitesi olmasa da, onlara çok yakın derecede iyi olduğunu düşünüyorum. Pizarro ile eşdeğer, hatta ondan daha iyi.

Semih ısrar edildiğinde neler yapabileceğini gol kralı olarak ispatladı.
Euro 2008'de takımın en golcüsü de oldu.

Olay tamamen Semih'e şans verip vermeme ile alakalı gerçek hayatta.
Gerçek hayatta varsın vermesinler, ben oyunda şans verip oynatmak, biraz geliştirmek ve oynadığım oyundan daha fazla zevk almak istiyorum. ( Benim gibi düşünen bir çok FM sever olduğundan eminim. )