Güzel transfer.Kadro git gide sağlamlaşıyor.
Güzel transfer.Kadro git gide sağlamlaşıyor.
İkili orta sahada sıkıntı çekebilen bir isim. Yanına 2 Diarra gelirse katkısı daha büyük olur.
Real Madrid iyi isim aldı ama; hala bir forvet alamadılar. Benzama ile gitmez bu iş.
Raul'u satan Real'i satar.Raul satılır mı hiç
Real para saçmaya devam ediyor,o mevkiye alınabilecek en iyi oyunculardan birini aldılar..Ancak ortasaha defansif zaafiyet verebilir bana göre Xabi defansı o kadar güçlü bi oyuncu değil..
Higuain ve Raul'u satmazlar.Hele Higuain'i hiç satmazlar adam geçen sene kaç maç kazandırdı Real'e çok yetenekli bir oyuncu Higuain..
Last edited by Alicanfmfan : 05.Ağustos.2009 at 02:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bahadır'da degil Batuhan![]()
Karıstı , kafa![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
xabi bu parayı etmez ki yedek bile kalabilir bence
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ohoo Xabi'de tamamdır orta sahayıda güçlendirdiler uyum sorununuda atlattılar mı çok zevkli bol gollü maçlar izleyeceğiz ayrıca Pes'te arkadaşlarla multiplayer oynarken Real'i seçmek ayrı bir zevk olacak![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Evet Higuain çok faydalı takım adına hemde genç gönderilmesi saçma olur.. Real'in Xabi Alonso'ya 34M Pounda ödemişse oldukça kazın yediğini düşünüyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
34M € imiş bedel olsun o da pahalı..![]()
Last edited by Oghuse : 05.Ağustos.2009 at 04:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bence bu sene La Liga daha merak edilen bir lig. Nasıl olmasınki Adamların iki takımı bizim bütün liglere bedel![]()
Real mi Barça mı ben barca yı daha şanslı görüyorum.
Bu kadar transfer iyi güzelde.
herkes kendi egosunu tatmin etmeye çalışırsa Real'dan bu sene bir cacık olmaz her türlü Barca alır gider, ama takım olursalar bence çok zor gözüküyor o zaman Ş.L nin vay haline.
Xabi Alonso da Real Madrid'de
Liverpool, Xabi Alonso'nun İspanya'ya transferi için Real Madrid ile anlaşma sağladı.
![]()
Goal.com
Bu akşamüstü saatlerinde bir açıklama yapan Liverpool, Xabi Alonso’yu transfer etmek isteyen İspanyol kulüp Real Madrid ile anlaşmaya vardıklarını belirtti.
Oyuncunun sağlık testinden geçtikten sonra Real’e imza atacağı öğrenildi.
Liverpool’un resmi sitesinden yapılan açıklamada, Xabi Alonso konusunda Real Madrid ile her konuda anlaşmaya varıldığı, transferin sağlık kontrolünden sonra gerçekleşeceği belirtildi. Anlaşmanın şartları ise açıklanmadı.
Ancak İngiliz kulübe yakın kaynakların Goal.com’a verdikleri bilgiye göre Real Madrid, Alonso’nun bonservisi için 34 milyon avro ödedi.
Liverpool teknik direktörü Rafa Benitez’in, elinde tutmak isteği Alonso ile yollar ayrılıyor. Ancak Premier Lig’in başlamasına iki haftadan az bir süre kala Benitez’in, bu oyuncunun boşluğunu nasıl dolduracağı tam bir merak konusu.
İngiltere’de bugün çıkan haberlerde Liverpool’un, Juventus’ta forma giyen Christian Poulsen ile ilgilendiği iddia edilmişti fakat taraftarlardan bu konuda hiçbir resmi açıklama gelmedi.
Chelsea, Atletico Madrid'in Arjantinli yıldızını transfer etmek için 38 milyon avro ile Deco'yu gözden çıkardığı iddia ediliyor.
Atletico Madrid, Sergio Agüero'yu bu yaz elinde tutmakta oldukça zorlanacak gibi. Çünkü Chelsea, 60 milyon avro fiyat biçilen futbolcu için dev bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
Carlo Ancelotti yönetimindeki Chelsea'nin, "El Kun" için 38 milyon avro ve Deco'yu Atletico Madrid'e önereceği söyleniyor.
Bu yaz transferde yıldız isimlerle kadrosunu güçlendiremeyen Chelsea, sadece Ross Turnbull, Daniel Sturridge ve Yuri Zhirkov'u alabilmişti.
John Terry'yi kadrosunda tutmayı başaran Ancelotti'ye, kulübün sahibi Roman Abramovich'in 120 milyon avroyu bulan bir transfer bütçesi verdiği, İtalyan teknik adamın da bu parayla Agüero, Ribery ve Andrea Pirlo'yu transfer etmeye çalıştığı biliniyor.
Chelsea'nin Agüero transferinde önündeki tek engel ise Manchester United'ın da bu oyuncu ile ilgilenmesi olarak gözüküyor.
Goal
zaten 20-25 milyon avroya gelmişti sanırım. daha büyük yıldız haline haldikten sonra 50-60 a bırakırlar bence.
düşük bi mebla olmuş 50+ decoya anca bırakırar
agüero dünyanın en yetenekli oyuncularından biri bana kalırsa atleticoda kalmalı gidecekse sırf atleticonun menfaatleri için gitmeli.
decoda 2 yıldır yokları oynuyor takas oyuncusu olmuş iyice.
Çok sağlam bir transfer daha fmde hile yapsan yine oluşmaz bu kadro adamlart nasıl alıyor hayret![]()
Aguero Atletico ile güzel ya gitmesin![]()
Bomba haber bence.Neden bomba derseniz Chelsea teknik direktörü Deco'yu kadrosunda görmek istediğini söylemişti.Ancak sadece para verip alırlarsa olabilir bilemiyorum da haberin bu şablonu bana bomba geldi =)
Alonso bizi maalesef üzdün giderek. Xabi Alonso sanıldığından çok daha iyi bir oyuncu. Steven Gerrard'dan sadece 1 gömlek küçük olduğunu düşünüyorum. Zaten çoğu özellikleri kafa kafaya sadece ikisini ayıran hırs-mücadele.
Real Madrid turnayı gözünden vurdu.
En kötü ne olur Xabi Alonso oynayınca? Canı sıkıldımı 50 metreden şut çeker. Taraftarlar coşar.![]()
I'm back...
"ağır gerrard" gerçekten.. onun ağırlığını da lass çeker artık![]()
perez akıllı davranmış o zaman![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Espanyol takiminin kaptani Daniel Jarque kalp krizi gecirerek hayatini kaybetti.
Ntvspor
Tv'de son dakika alt yazi olarak gecti.Allah rahmet eylesin..
Topragı bol olsun. 26 yasında, sahada mı ölmüş?