Sayfa 160 / 896 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
4,771 ile 4,800 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bugün baktımda köşe yazarlarına hemen bitirmişler Santos ve Christian'ı.. Helal olsun valla. Harcadılar 1 maçta. Şahsen ben Santos'u çok güzel bulmasamda özellikle ilk yarıda beğendim. Artı Wedo ile oynamadı daha önce. Hep Carlos ile oynuyordu. Chris ise fena değildi. Belki fiyatları yüzünden böyle diyorlar ama her şey zamanla. Adamlar bir kaç haftadır maça çıkıyorlar ve ilk kez yurt dışında yeni bir takımdalar. İnsafsızca eleştirmek doğru olmuyor. Ben takımı beğeniyorum. Zaten bu maçta iyi mücadele ettik. Tamam çok güzel olmayabilir ama o kadar pozisyona girdi. Ayrıyetten Güiza bu sene çok iş yapacak. Yalnız onun iş yapması Honved maçındaki gibi kanatlara bağlı. Gökhan Gönül bu maçtaki gibi olursa zor iş yapar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Artı Deivid ve Edu gönderilmeli. Kadro kalitesi yukarı çekilmeli.
    bir futbolcunun kalitesi oynadığında belli olur evet tam persormansını görmek için beklemek lazım ama ışıltı olmayınca yapacak bişey yok öyle gelipde sonradan düzelen hangi oyuncu varki kadro kalitesi yükseltilmeli demişsin doğru ama yerlerine cristian gibi adam gelecekse kalsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Flaş! Fenerbahçe Spor Kulübü başarılı kanat futbolcusu Gökhan Gönül ile olan sözleşmesini uzattı.

Fenercell üyelerine yollanan mesajla açıklanan gelişme için sarı-lacivertli ekip şu ifadeleri kullandı: "Başarılı futbolcumuz Gökhan Gönül ile sözleşme uzatıldı. Gökhan Gönül 5 yıl daha Fenerbahçe'de"

23 yaşındaki yetenekli futbolcu 2007 yılında Gençlerbirliği OFTAŞSpor'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe ile olan sözleşmesi böylelikle 2014 yılına kadar uzatılırken, var olan önceki sözleşme 2011 yılına kadar geçerliydi

Sporx

Sembol olacak inşallah. Hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Gökhan Gönül'ün imzalaması mükemmel olmuş .Sembol olacak kaptanın dediği gibi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Fenerbahçe'de yine iyi işler yapacaktır Gökhan ilerleyen yıllarda..Avrupa'ya gidecekse ve bunu para kazandırarak yaparsa Fenerbahçe'nin efsaneleri arasına girebilir..

Maaşına zam da yapılmıştır, en az ücreti alan oydu, şimdi hakettiği parayı alacak. Sevindim bu habere, hayırlı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Efsane olacak Gökhan..Her yönüyle süper bir oyuncu..

Yakında defans transferinide bitiririz..
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

coloccini yi gerçekte bi kaç kez izleyen varsa alınabilecek birisi mi sizce=?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

coloccini yi gerçekte bi kaç kez izleyen varsa alınabilecek birisi mi sizce=?
    Adam Arjantin milli takımında oynuyordu gelirse olay olur..

Ayrıca Christian ı bir maçta anlamak mümkün olmaz. SAbır lazım. Yararlı olacaklar. Fakat ben şunu anlamıyorum, 350 bin euro yıllık alan Brezilyalıları yıllık 1.1 milyon euro veripte almanın ne anlamı var? ver 750-800 o paraya da oynar. Bakarsın performansına iyi olurlarsa zam yap. Am direk 1.1 verince o oyuncular mecbur kilit bir oyun oynamak zorunda.. Bu transfer politikası biraz bol keseden savurma yöntemi. Hadi isim olan oyunculara veriyoruzda daha elalemin yeni tanıdığı oyunculara fazla..

Nesil
    2006

Gökhan Gönül'ün imza atmasına çok sevindim, umarım her geçen gün üstüne katmaya devam eder ve bizim efsanemiz olur.

Gökhan Gönül Oleeey !!!! Müthiş bir haber gerçekten yönetimin bu sefer işi sıkı tutması sevindirici.Gökhan'da gelecekteki bir numaralı kaptanlarımızdan ve önemli isimlerimizden olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gökhan Gönül sahaya yüreğini koyan bir oyuncu.Maaşına da zam almıstır...

Harika bir haber...

Gökhan Gönül bu takımın efsane oyuncularından biri olacak.Sahada forması için yüreğini koyan nadir oyuncularımızdan.

Cristian konusunda açıkcası Daum'a güvendiğimi söyleyebilirim.Mehmet Aurelio Trabzonspor'dan geldiğinde ortasahada ofansif özellikleri yüksek bir futbolcuydu fakat Daum ile birlikte defansif bir rol üstlendi.5 yıllık bir çıkış döneminin ardından kariyerinin zirvesini yaşadı ve Fenerbahçe'nin sisteminin kilit oyuncularından biri oldu.

Daum'un aynı sistemi Cristian üzerinde de uygulayabileceğini düşünüyorum,futbolcudan maximum verim alan bir teknik direktör olduğu için.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben Aurelio'daki hırsı,mücadeleyi Cristian da göremedim açıkçası. O seviyeye gelebileceğini sanmıyorum.Aurelio sahada ayak basmadık yer bırakmazdı ilk geldiği yıllarda da.Ama Cristian çok sınırlı bir alanda oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

edu takımla birlikte antrenmana çıkmış kondisyoner eşliğinde çalışmış

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu sene defanstan ötürü çok başımız ağrıyacak belli oldu.Eğer Edu kalıyorsa..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yabanci kurali nedeniyle öyle yada böyle stoperlerden birisi türk olacak elimizde zaten tek önder kaldi deniz'de sakatlik oldugunda Önder'in yerine oynar.. eger carlos yedek kalir santos sol beke gecerse yada wederson sol beke gecerse ozaman edu bilica ikilisi oynayabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bence Bilica yedek oturacak isim olmalı Edu kendini bulduktan sonra. Bilica bizim takımın stoperi değil iyi olmaz; Bilica-Önder..Daum umarım çok diretmez Bilica'da Edu döndüğünde formayı ona verir..
    +2 için Bilica Deivid gayet ideal bana göre..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet zaten 8 Yabancıdan ikisi kulübede sorun çıkarmayacak isimler olmalı ve kaliteleri de belli bir seviyede olmalı. Bilica ile Deivid bu kriterlere uyuyorlar. Ama stoperde sorun yaşayacağı bence. Eduda olmazsa Önder'de yaşarız. bence önder de yedek oyuncu olabilecek seviyede. yop nderdeyken ben diken üstünde oluyorum Avrupa maçlarında. Nw sağ kanatta ne de stoperde Önder'in çok fazla verim vereceğinden şüpheliyim.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

bence bu sene yaptığımız transferlerin daha iyisini yapabilirdik melela topuz iyi adam ama onun yerine o parayı keşke sercan için harcasaydık bilica yerine -coloccini yi falan alsaydık ,cristian ın yerine emana ,biglia gibi adamlar olsaydı dos santos fena değil ama onun yerine elano,guardado ,maxi rdgz.fena olmazdı diye düşünüyorum tabi bunu gs nin yaptığı transferlerden sonra daha fazla düşünüyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ne yaptın sen murat?! saydığın isimlere bi baksana Guardado, Maxi Rodriguez, Coloccini falan...kolay mı sanıyorsun bu adamları getirmeyi. FM'de bile almak zor
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

edu kalacaksa eğer iyileştiğinde edu oynamalı bilicayı beğenmiyorum ben hızlı değil bence eduda hızlı değil ama kesiciliği çok üst düzeyde.deividin yanında birinin yedek kalması gerek zaten
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    ne yaptın sen murat?! saydığın isimlere bi baksana Guardado, Maxi Rodriguez, Coloccini falan...kolay mı sanıyorsun bu adamları getirmeyi. FM'de bile almak zor
    evet olacaksa böyle olmalı transferler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada herkesin kandilini kutlarım.Hayırlı kandiller
    Last edited by murat taşlı : 05.Ağustos.2009 at 17:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

edu nun en formda olduğu dönemleri düşünüyorumda kendi kalemize gol atmada kral olmuştu birde sakatlıktan çıktıktan sonrasını düşünüyorum belki gol kralı olur Bu adam ters

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Dunya futbol kamuoyunu sarsacak bir oyuncunun pesinde Fenerbahce ‚duyduklarima gore de aldılar ( Stoper mevki icin )
    Habertürk - Murat Bardakçı.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Chris, Bordon, Rodriguez, Miranda de Souza şimdilik bunlar dedikodular..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Chris, Bordon, Rodriguez, Miranda de Souza şimdilik bunlar dedikodular..
    Bunlar dünyayı sarsacak tipten oyuncular değil ama inşallah dedikodu olarak kalmıştır
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dünyayı sarsacağına göre o halde Avrupa'da ünlü biridir. Miranda ve Rodriguez elendi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bana göre bu oyuncunun yaşı 27'den aşağı değildir. Evet Avrupa'dandır muhtemelen
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Acaba Benfica'da mı oynuyor ki acaba

(Gerçi Mirandayı eledim ama Sao Paulo da ve Brezilyada oynuyor yinede dünyayı sarsacağını sanmam. )

Mesaj Yetkileri