1 ile 30 arası toplam 471 sonuç

Konu: Beklenen An Geldi => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V2

Hybrid View

Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

Hatadan kastım bu.Rapidde yani.İlk yaptıgınız versiyonda oluyor bu.Diğerlerinde sorun yok.Gerçekten beğendim ben son versiyonu.Teşekkürler,emeğinize sağlık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

Hatadan kastım bu.Rapidde yani.İlk yaptıgınız versiyonda oluyor bu.Diğerlerinde sorun yok.Gerçekten beğendim ben son versiyonu.Teşekkürler,emeğinize sağlık.
    Ok anlaşıldı. Saolasın güzel yorumun için.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by slentking View Post
    teşekkürler bir deneyelim bakalım
    Deneyip olumlu veya olumsuz yorum yaparsan sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by memole View Post
    diğer paylaştığın yamayı db klasörüne atınca görmüştü. yeni oyun başlattığımda seçip girebilmiştim. şimdi aynını yapıyorum bu sefer görmedi. 9.0.3 yeniden mi kurayım?
    Rar dan çıkan dosyayı belgelerimdeki sport interactivedeki db klasörüne atarsan yeni oyuna başla butonuna tıkladığında görmen lazım.
    9.0.3 yaması mutlaka yüklü olması gerekir!!!
    Last edited by *(DEFOE)* : 06.Ağustos.2009 at 05:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bende soracaktım,arkadaş sormuş ama.Transfer sezonunun sonuna dogru mu çıkarırsın artık en yeni güncellemeyi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Bende soracaktım,arkadaş sormuş ama.Transfer sezonunun sonuna dogru mu çıkarırsın artık en yeni güncellemeyi ?
    Evet. Transfer dönemi bitince çıkarmayı düşünyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by imtheone View Post
    sanirsam galatasarayin parasinin fenerbahceden fazla olmasi ve 2011 yilinda aslantepeye tasinmasi gercekci olmamis
    Dört büyüklerin bütçeleriyle hiçbir oynama yapmadım. Güncellemeyi VİERİ arkadaşın güncellemesinin üstünden geliştirdiğim ve o güncellemede de transfer bütçeleri o şekildeydi. Bununda nedeni meira yı zenite 5.5 milyon euro ya satmasından dolayı.
    Transfer bütçeleri hakkında Türkiye deki hiçbir kulüp resmi olarak belirtlemediği için güncellemeye bunu en doğru şekilde yansıtamadım. Ben de öyle kalmasını uygun gördüm.
    Seyrantepeyle bir alakası yok.
    Ayrıca şunuda belirtiyim seyrantepe projesinin bitiş tarihini yaşanan olumsuzluklardan dolayı 6 ay uzaltmıştım güncellemede tanıtımda söylememişim, burdan belirtmiş olıyım
    Last edited by *(DEFOE)* : 06.Ağustos.2009 at 18:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri