Öncelikle çok teşekkürler bu taktik için. Takıma taktik oturtmakta baya zorlanıyordum. Dışarıdan yardım almanın zamanı geldi dediğimde bu taktik çarptı gözüme.Neyse lafı uzatmayayım, oynadığım maçlara geçeyim.
1.MAÇ
Taktiği denediğim ilk maç olmasına karşın, çok iyi bir performans gösterdik. Rakipte gelmiş gibi gözükse de genelde uzaktan şutlara başvurdular. Bizde güzel oyunumuza rağmen golleri kornerlerden bulduk.Keşke forvetler atsaydı golleri ama yine de oynanan oyun gelecek için iyi sinyaller veriyordu.
2.MAÇ
Yine çok iyi bir oyun gösterdik ama gol atmada zorlandık; benim beceriksiz forvetlerim yüzünden... Golü yine kornerden bulduk.
3.MAÇ
Oyun önceki iki maçta olduğu gibi çok iyiydi. Oynatmak istediğim gibi oynamaya başlamıştı takım.
4.MAÇ
Zorlu bir maç olacağını düşünüyordum. Skora bakınca da öyle olduğunun kanısına varabilirsiniz ama acaip rahattı. 90+4' te dahi olsa gol atacağımızı biliyordum. Takım o güveni çok rahat veriyordu.
5.MAÇ
Ortada geçti bu maç, rakibe pozisyon anlamında üstünlük sağladığımızı söyleyemem.Yine de farklı galip geldik.
6.MAÇ
Yedeklerimle çıktığım maçta galip gelmesini bildik.
7.MAÇ
En rahat maçlarımdan birini oynadım. Her bakımdan üstündük. Forvetlerim kendilerini buldu sonunda.![]()
8.MAÇ
Sanırım taktik tam anlamıyla oturmaya başladı bu maçla birlikte.Çok rahattık gerçekten. Beşiktaş' ı taraftarlarının önünde rezil ettik.
Sonuç olarak, çok iyi bir taktik gerçekten. Takımıma aradığım taktiği buldum diyebilirim. Çok teşekkür ediyorum bu güzel taktik için.
Genel İstatistikler
Çekilen Şut Sayısı : 124
Maç Başına Çekilen Şut Sayısı : 15,5
Atılan Gol : 16
Yenilen Gol : 2
Maç Başına Atılan Gol : 2
Maç Başına Yenilen Gol : 0,25
Topla Oynama Oranı : % 50,25
Pas Tamamlama Oranı : % 66
Herkese öneririm...