Kendi takımlarımızın derdi bitti de man utd'nin liverpool'un tasası bize mi düştü![]()
Sabri ayrılana kadar Türkiye Ligi ile ilgilenmiyorum![]()
Liverpool 5 kere CL'yi 3 kere UEFA'yı almış bir takım. Ayrıca İngiltere'de en çok kupa kazanan takım. Liverpool'un balonu helyum Manchester'ın ki pazar balonu![]()
Torres'li Gerrard'lı bir takım kime rakip olabilir ki zaten..![]()
Ferguson İyisin Hoşsunda Biraz Bunadın Sanki
Bence Bu Sene Liverpool-Chelsea Çekişir Şampiyonlukta
Liverpool iyi takımdır.Özellikle CL de bambaşka bir kimliğe bürünüyorlar ama bu sene yine ManU nun Şampiyonluk için en büyük aday olduğunu düşünüyorum.Ama Liverpool,Arsenal,Chelsea de şampiyonluk için oynayacaklar..
tamda ben ferguson yaşlandı sanırım artık bunadı falan yazmak için girmiştim.Bu sene görülcek kim kime rakip olamazmış liverpool yada chelsea olacaktır sampiyon.Liverpool olsun![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İtalyan oyuncu Alberto Aquilani'yi kadrosuna katmak isteyen Liverpool, Roma ile bonservis ücreti konusunda anlaşma sağladı.
Goal
yetenekli ve iyi bir oyuncu Akuillani,hayırlı olsun Liverpool'a
Bu yine de rakip olamayacağını mı kanıtlar..
Şampiyonluk Yarışının Liverpool ve Chelsea arasında geçeceğini,ManU ve Arsenal'in 3. 4. sıraları paylaşacağını düşünüyorum...
Özellikle ManU Ronaldo ve Tevezi satarak,Arsenal'de Adebayor ve Toure'yi satarak büyük güç kaybetti.
(Bence Owen-Valencia,Ronaldo-Tevez'in yerini dolduramaz.)
Xabi'den sonra çok doğru bi hamle.
Bence çok üst düzey bir oyuncu değil. Diğer oyunculara göre artısı uzaktan harika şut çekiyor. Neyse, yinede hayırlı olsun Liverpool'a.
23.6M € çok makul hele ki Xabi Transferinden sonra oldukça karlı..
Portsmouth, Fransız ekiplerden Lyon'da forma giyen forvet oyuncusu Frederic Piquionne'yi bir seneliğine kiraladı.
Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, 30 yaşındaki golcünün resmi olarak transfer edildiği belirtildi.
Buna göre; Fransa milli takım formasını bir kez giymiş olan oyuncu, önümüzdeki sene Portsmouth forması ile ter dökecek
Maddi sıkıntısı hala devam eden ve bu yüzden yıldız oyuncularını kaçırmaktan korkan Portsmouth, geçen hafta Peter Crouch'u göndermişti.
Savunmanın başarılı ismi Slyvain Distin ve kanatta görev yapan Niko Kranjar'ı elinden kaçırmak istemeyen menajer Paul Hart da, kulüp için gerekli bütçeyi diğer oyuncuları satarak sağlamaya çalışıyor.
Bu arada forvet oyuncusu takım arkadaşıyla bir sorun yaşayan ve bu yüzden kamptan gönderilen David Nugent'in, Stoke City'e gidebileceği belirtildi.
Goal
Bikaç sene önce FM'de en fazla bütçe veren takımlardan biriydi.Şimdi en iyi oyuncularını istemeyerekte olsa gönderiyolar.
İyi demiş...
Alex Ferguson hiç bir zaman densiz, dengesiz ve boş bir açıklama yapmadı bana göre.Her söylediğin de bir bildiği vardı ve bu yaptığı açıklamada da -tabii ne kadar doğru bilemem- bir bildiği vardır.Ronaldo gitti Tévez gitti diye ManU devri mi bitecek? Yapmayın Allah aşkına.Koskoca Manchester United'dan bahsediyoruz.Bu takımın bitmesi için Premier Lig'in bitmesi gerek.Ferguson'un yüreğine sağlık..
Geçen seneyi biraz takip etseydin Torres'le Gerrard'ın beraber oynadıkları maç sayısının 1 elin parmağını geçmediğini bilirdin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hatta ek olarak hem Torres hem Gerrard'ın olmadığı ManU maçındada yendiğimizi bilirdin Aygüncüm.![]()
Last edited by gerrrard : 06.Ağustos.2009 at 14:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
"Ronaldo'nun gidişi Liverpool'a yarayacak"
Efsane oyuncu Jamie Redknapp, Cristiano Ronaldo'nun gidişinden sonra Liverpool'un şampiyon olacağını düşünüyor.
Jamie Redknapp, eski takımı Liverpool'un, Manchester United'ın iki as oyuncusunu kaybetmesi sayesinde Premier Lig şampiyonluğunun en büyük adayı konumuna geldiğini düşünüyor.
Sky Magazine'e konuşan Redknapp, "Liverpool'un şampiyon olacağını düşünüyorum. Eğer geçen seneki performaslarına yakın bir performans gösterirlerse şampiyon olurlar" dedi.
United'in yıldızı Ronaldo'nun gidişinin şampiyonluk yarışında dengeleri değiştirdiğini ifade eden Redknapp, Manchester ekibinin Portekizli oyuncuyu çok arayacağını söyledi.
Goal
Bende böyle düşünüyorum...
Ronaldo-Tevez'in yerini Owen-Valencia dolduramaz
ManU'nun averajı düşer,biraz puanı düşer ama ManU yine şampiyon olur.
Chelsea olur Man.City olur Man.Utd bu sene şampiyon olamaz.