Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 229 sonuç

Konu: Galatasaray 2009-2010 Sezonu Forma Tasarımları

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Mor Forma Yok Satıyor!

G.Saray Futbol Takımı'nın 2009-2010 sezonunda giyeceği formalar, satışa çıktığı ilk gün taraftarlardan yoğun ilgi gördü. Dünkü tanıtımın ardından bugün satışa sunulan formalara sarı-kırmızılı taraftarların büyük ilgi gösterdikleri, mor renkteki formaların, satış sıralamasında açık farkla önde gitmekte olduğu açıklandı.

Galatasaray Kulübü, internet sitesinden bir açıklamada yaparak, gösterdikleri ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür etti. Takımın giydiği orijinal formalar 89, taraftar formaları ise 52 liradan bugünden itibaren tüm Galatasaray Store'larda, Adidas satış noktalarında ve ''www.gsstore.org'' adresinde satışa sunuldu.

Kaynak:AA
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

www.2288gs.com Galatların tarihi ve formalarla ilgili bilgiler veriyor Galatasaray SK düzenlemiş onuda belirtelim...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

belki taraftar formasının arkasında ülker yoktur . ama kalite farkı çok oluyo ikisinin de arasında .

bu arada gsstore.org da kaleci formaları var geçen seneki . belki 1-2 ay sonra yenilerini de koyarlar . kısa kollusu varsa ondan alabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Herkes kendi açısından değerlendiriyor tabii. Mor forma çok iyi oldu benim açımdan kız arkadaşın doğum günü malum.
    hahaha cok esprilisin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Galatasaray'ın mor formasıyla dalga geçen Beşiktaş'lı arkadaşlar birde bu videoyu izlermisiniz Eski tarihlerden bir maç görüntüsü ve formaya dikkat.

http://tinypic.com/r/kb8802/3

http://img190.imageshack.us/i/12791202474331517.mp4/

2 Link var ikisindende izleyebilirsiniz..

Forma kötü ama tasarım açısından kötü yoksa renkte sorun yok.Ayrıca şimdiden espri seviyelerinin nerede olduğunu belli eden rakip takım taraftarları için geliyor.
    http://www.medyaspor.com/Files/Videos/images/ajax.jpg

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çok dalga geçiyorlar GS fıorması ile heryerde alay konusu oldu.Ama adamalr transferde çpştu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Galatasaray'ın mor formasıyla dalga geçen Beşiktaş'lı arkadaşlar birde bu videoyu izlermisiniz Eski tarihlerden bir maç görüntüsü ve formaya dikkat.

http://tinypic.com/r/kb8802/3

http://img190.imageshack.us/i/12791202474331517.mp4/

2 Link var ikisindende izleyebilirsiniz..
    Hey maşallah forma rengine bak hadi bizim renlerle alakası yok da bjk'nın kiyle selamlaşmıyorlardır bile

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Çok dalga geçiyorlar GS fıorması ile heryerde alay konusu oldu.Ama adamalr transferde çpştu.
    alay edenler alay edilecek duruma düşmesinde

Bugün Maltepe Park Carrefour'dan formamı aldım.

İşte mor formamız [2288] :

Konu mankeni olarak kendimi seçtim

Sırtta ÜLKER reklamı var. Haftaya gidip adımı yazdıracağım. Yeni çerçeveli karakterler gelecek dedi orada çalışanlar.

Bu kadar tanıtım yeter sanırım. Beklediğimden de iyi formalar.
    Parçalıyı da beğenmemiştim ilk ama Store'ye gidince yanıldığımı fark ettim.

Tam bir tasarım rezilliği.Bari taraftar formasına yazmasalardı şu cırtlak ülkeri.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aklımı çeldiniz ben de mor forma alıcam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben formaları gördüm dedim zaten mor forma alcam daha fırsatım olmadı büyük ihtimalle okullar başladıktan 1-2 hafta sonra alcam yeni harçlık düzenine geçiyorum onlarla alıyım birde ismimi yazdırıyım ki ülker o kadar dikkat çekmesin

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Aklımı çeldiniz ben de mor forma alıcam

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Tam bir tasarım rezilliği.Bari taraftar formasına yazmasalardı şu cırtlak ülkeri.

şöyle bir şey var nette;

http://fossacimbom.blogspot.com/2009...yn-ulkere.html

ama bilmiyorum ne kadar doğru, fakat beşiktaş örneğini okuyunca daha inandırıcı oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet güzel örnek 30M$ da az para değil yani üst taraf boş duracağına bir gelirimiz olsun daha iyi yani...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir reklama bu kadar çok para verilir mi ? Açıkçası ülkerden soğudum ben böyle yazdılar diye (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Artık ismimizi yazarak ülkeri perdelicez başka yolu yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ülkere niye soğuyorsunuz, babamızın hayrına yazmadık formaya Keitalar, Elanolar 30 kupona yada gazoz kapagına alınmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ülkere niye soğuyorsunuz, babamızın hayrına yazmadık formaya Keitalar, Elanolar 30 kupona yada gazoz kapagına alınmıyor.
    Çok dikkat çekici olmuş.Yazı güzel durmamış.Yazıda da Ülker yazınca haliyle soğuyoruz.Ama Elano,Keita'yı düşününce yaşasın Ülker diyoruz

Numara ve isim kondurunca birşeyi kalmaz Ülkerin. Herkes alışır yakında

Nesil
    2006

Arkadasim koydugunuz besiktas formasi bildigimiz gridir. Bildigin ayariyla oynamislar videonun. Besiktasin ben hayattayken hic gri,kirmizi,siyah,beyaz disinda formasi olmadi. O macin oldugu zamanida cok rahat hatirliyorum. Boyle ucuz seyleri buraya tasiyip ne yapmaya calistiginizi anlamak guc. Dalga gectiginize gore gs nin formasida dalga gecilesi bir durumda( ki su ana kadar hicbir besiktaslidan gs formasiyla dalga gecer gibisinden bir laf duymadim, tam cocukca)

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    Arkadasim koydugunuz besiktas formasi bildigimiz gridir. Bildigin ayariyla oynamislar videonun. Besiktasin ben hayattayken hic gri,kirmizi,siyah,beyaz disinda formasi olmadi. O macin oldugu zamanida cok rahat hatirliyorum. Boyle ucuz seyleri buraya tasiyip ne yapmaya calistiginizi anlamak guc. Dalga gectiginize gore gs nin formasida dalga gecilesi bir durumda( ki su ana kadar hicbir besiktaslidan gs formasiyla dalga gecer gibisinden bir laf duymadim, tam cocukca)
    Büyük konuşma bence.İşte resim ;

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bütün renkler aynı tek formanın rengiyle oynuyolar Allah Allah garez var kesin Fenerbahçe'ninde çıkarır bunu yapanlar

Ülker yazısı cidden çok kötü durmuş. Gelen para çok iyi 30 milyon € az para değil ama en azından taraftar formalarında olmasa iyiydi.

Nesil
    2006

ben arastirdim, o forma ilk ve tek o macta giyilmis. daha sonrada giyilmemis. ayrica galatasaray icin yapilan mor formayla bunu nasil benzettiniz anlamak mumkun degil. ben renk koruyum sanirim bu bildigimiz grinin degisik bir tonu, buna nasil mor diyorsunuz anlamiyorum.

her neyse mor olsa ne olacak, kendi kendinizle dalga geciyorsunuz resmen. bu kadar da olmazki canim! forman soyle boyle diye dalga mi gecilir. fenerbahceninde arastirin bir seyler bulursunuz. gunlerce gazetelerce riijkard ve futbolcular formanin rengi ile ilgili espri yapti diyor , siz gelin besiktaslilara laf sokucak yer arayin.bunu anlamiyorum.

Giyilmişmi sonuçta giyilmiş.
    Galatasaraylılar bile formayı sevmedi ama renginden değil tasarımından.
    Mor renkle dalga geçen taraftarlar için kondu bu resim.
    Ayrıca renk körüsün büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    Evet. O videonun renkleriyle oynandığı için Türk bayrağı olan kısım kırmızı - beyaz değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bütün renkler aynı tek formanın rengiyle oynuyolar Allah Allah garez var kesin Fenerbahçe'ninde çıkarır bunu yapanlar

Ülker yazısı cidden çok kötü durmuş. Gelen para çok iyi 30 milyon € az para değil ama en azından taraftar formalarında olmasa iyiydi.

€ değil abi $.

Nesil
    2006

turk bayraginin kirmizisina bakin o zaman nasil bir kirmiziysa, bide 3 cizgide ortadaki beyaza bakin nasil bir beyazsa o da gri gibi duruyor.

ayrica arkadasim dogru konus renk koru falan biraz seviyeli tartisin bir kere

Kendin demişsin ''renk körüyüm galiba'' diye mesajında.Evet o rengi göremediğin için renk körüsün.

Parçalı formadaki Ali Sami beylerin Hasnun'ların Metin'lerin ahvadıyız;Bu ülkede hem sporun hem irfanın ecdadıyız yazısı çok güzel olmuş...

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri