Sonunda forma fontuu degişti. Çok güzel olmuş yeni fontlar. Benim yıllardır istedigim, numara altlarında takım logosunun olmasıda cok şık olmuş. Bravo yönetim![]()
Daha net.
Evet fontlar çok güzel olmuş armalarla birlikte birde şu ülker olmasa Allah'tan UEFA izin vermiyor ama belki GSStoreler'de UEFA maç forması vardır![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kırmızı formamız. TFF'nin sitesinden. Müthiş olmuş, yıllardır bekledigimiz forma. Satışa cıkmamasının sebebi 2288'in satışlarını olumsuz etkilememesinden dolayı sanırım. Çünkü kırmızı forma satışa cıksa Parcalıdan bile cok satılır. Satışa daha sonra cıkacak.
Teşekkürler
Galatasaray Store dün oynanan UEFA ön eleme maçının öncesi ve sonrasında taraftarlarımızın gösterdiği büyük ilgiyle sezon açılışı öncesi tarihinin en yüksek cirosuna ulaşmıştır.
Taraftarlarımıza ürünlerimizi eksiksiz olarak sunabilmek için hazırlanan fazla üretime rağmen, dün forma ve yaz koleksiyonu ürünlerimizin beden / model olarak bazıları tükenmiştir.
Taraftarlarımızın en kısa sürede tüm ürünleri yeniden mağazalarımızda bulabilmeleri için dün gece itibariyle yeniden üretim sürecine başlanmıştır.
Galatasaray Store’lara bir kez daha gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.
Galatasaray Pazarlama A.Ş.
Mor'a aşık olmuştum fakat, kırmızı ondan da güzel. Sezondaki tek forma satın alma hakkımı kırmızıdan yana kullanacağım![]()
Ben mor forma alacagım en yakın zamandaKırmızı formam vardı önceki sezonlardan kalma ( 2 yıldızlı formada çaktırmayın o kadar eski
)
Arkasında Ülker yazdıkça forma alamam.Store'dan şu Rijkaardın antremanda giydiği polonun siparişini verdim heycanla bekliyorum![]()
Kırmızı baya güzelmiş ya.Ülker yazısı bile güzel duruyor.En iyisi o çıkana kadar bekliyim.Kırmızıyı alıyım.(:
Diger takımların kaleci formalarına baktımda bizimkiler kadar güzel olan bulamadım acıkcası. Harika olmuş gercekten, renklerin secimi, tasarım falan cok iyi.
forma lansmanından sonra da söyledim son 5-6 sezondur çıkan en iyi kaleci forması bence..gerçekten çok beğendim
ben yine mor formada kararlıyım para bulursam Kırmızıda alacağım
Eskişehir'in formalarıyla bizim kaleci formaları bir de Antep'in 1.dış saha forması çok güzel olmuş...![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kırmızı harika, süper ötesi, muhteşem.. Bayıldım yahu, çıksın anında alırım.![]()
Kırmızı formanın başka resmi varmı acaba ? Mor formadaki gibi parlak kumaş kullanılmadıysa alınabilitesi yüksek.