Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 229 arası toplam 229 sonuç

Konu: Galatasaray 2009-2010 Sezonu Forma Tasarımları

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Kendin demişsin ''renk körüyüm galiba'' diye mesajında.Evet o rengi göremediğin için renk körüsün.
    hala uzatiyosun , bunu soylemek senin haddine degil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sonunda forma fontuu degişti. Çok güzel olmuş yeni fontlar. Benim yıllardır istedigim, numara altlarında takım logosunun olmasıda cok şık olmuş. Bravo yönetim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha net.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet fontlar çok güzel olmuş armalarla birlikte birde şu ülker olmasa Allah'tan UEFA izin vermiyor ama belki GSStoreler'de UEFA maç forması vardır
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kırmızı formamız. TFF'nin sitesinden. Müthiş olmuş, yıllardır bekledigimiz forma. Satışa cıkmamasının sebebi 2288'in satışlarını olumsuz etkilememesinden dolayı sanırım. Çünkü kırmızı forma satışa cıksa Parcalıdan bile cok satılır. Satışa daha sonra cıkacak.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post

Kırmızı formamız. TFF'nin sitesinden. Müthiş olmuş, yıllardır bekledigimiz forma. Satışa cıkmamasının sebebi 2288'in satışlarını olumsuz etkilememesinden dolayı sanırım. Çünkü kırmızı forma satışa cıksa Parcalıdan bile cok satılır. Satışa daha sonra cıkacak.

tam ben yazmak için girmiştim ;

bu da parcalının kırmızısı ;

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Evet fontlar çok güzel olmuş armalarla birlikte birde şu ülker olmasa Allah'tan UEFA izin vermiyor ama belki GSStoreler'de UEFA maç forması vardır
    Doğru diyosun böyle daha güzel .

Şu formalarda Ülker yazmasın ne kadar çeşit forma varsa hepsini alırım GSstore'dan .

Ya da Avrupa kupası maçına gidip çıkış tüneline doğru beklemek lazım,soyunma odası da olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler

Galatasaray Store dün oynanan UEFA ön eleme maçının öncesi ve sonrasında taraftarlarımızın gösterdiği büyük ilgiyle sezon açılışı öncesi tarihinin en yüksek cirosuna ulaşmıştır.

Taraftarlarımıza ürünlerimizi eksiksiz olarak sunabilmek için hazırlanan fazla üretime rağmen, dün forma ve yaz koleksiyonu ürünlerimizin beden / model olarak bazıları tükenmiştir.

Taraftarlarımızın en kısa sürede tüm ürünleri yeniden mağazalarımızda bulabilmeleri için dün gece itibariyle yeniden üretim sürecine başlanmıştır.

Galatasaray Store’lara bir kez daha gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Galatasaray Pazarlama A.Ş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mor'a aşık olmuştum fakat, kırmızı ondan da güzel. Sezondaki tek forma satın alma hakkımı kırmızıdan yana kullanacağım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben mor forma alacagım en yakın zamanda Kırmızı formam vardı önceki sezonlardan kalma ( 2 yıldızlı formada çaktırmayın o kadar eski )

Arkasında Ülker yazdıkça forma alamam.Store'dan şu Rijkaardın antremanda giydiği polonun siparişini verdim heycanla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Kırmızı forma muhteşem olmuş şimdi karar vermek çok zorlaştı işte. n:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Kırmızı forma muhteşem olmuş şimdi karar vermek çok zorlaştı işte. n:
    Smiley yanlış oldu olacaktı.
    Last edited by gerrrard : 07.Ağustos.2009 at 19:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kırmızı baya güzelmiş ya.Ülker yazısı bile güzel duruyor.En iyisi o çıkana kadar bekliyim.Kırmızıyı alıyım.(:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Diger takımların kaleci formalarına baktımda bizimkiler kadar güzel olan bulamadım acıkcası. Harika olmuş gercekten, renklerin secimi, tasarım falan cok iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

forma lansmanından sonra da söyledim son 5-6 sezondur çıkan en iyi kaleci forması bence..gerçekten çok beğendim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post

Diger takımların kaleci formalarına baktımda bizimkiler kadar güzel olan bulamadım acıkcası. Harika olmuş gercekten, renklerin secimi, tasarım falan cok iyi.
    Emre bizim kaleci seti 2 ve kaleci seti 3 olan kaleci formalarına bir daha bak...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben yine mor formada kararlıyım para bulursam Kırmızıda alacağım

Eskişehir'in formalarıyla bizim kaleci formaları bir de Antep'in 1.dış saha forması çok güzel olmuş...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kırmızı harika, süper ötesi, muhteşem.. Bayıldım yahu, çıksın anında alırım.

Kırmızı formanın başka resmi varmı acaba ? Mor formadaki gibi parlak kumaş kullanılmadıysa alınabilitesi yüksek.

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri