1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by cemre29 View Post
    Yapılan dünyaca ünlü transferlerden sonra Galatasarayın tanınmışlıgı daha artırılacaktır umarım.Saygılar....
    Bence pek ümitlenmeyin. Fenerbehçe Ortegayı Arjantinin kaptanıyken aldı, Alex'i aldığında Brezilya ile konfederasyon kupasını kaldırmıştı. Appiah, Anelka, Roberto carlosu saymıyorum bile. Bu oyuncuları alırkende Galatasaray adı duyulmamış oyuncuları alıyordu. Sonuç ne oldu dersin Galatasaray ve Fenerbahçenin tanınmışlığı aynı oldu. Yani bu transferlerden sonra Galatasarayın tanınmışlığı Fenerbahçenin üstünde olursa bu araştırma sitesinin tarafsızlığından şüphe ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Bence pek ümitlenmeyin. Fenerbehçe Ortegayı Arjantinin kaptanıyken aldı, Alex'i aldığında Brezilya ile konfederasyon kupasını kaldırmıştı. Appiah, Anelka, Roberto carlosu saymıyorum bile. Bu oyuncuları alırkende Galatasaray adı duyulmamış oyuncuları alıyordu. Sonuç ne oldu dersin Galatasaray ve Fenerbahçenin tanınmışlığı aynı oldu. Yani bu transferlerden sonra Galatasarayın tanınmışlığı Fenerbahçenin üstünde olursa bu araştırma sitesinin tarafsızlığından şüphe ederim.
    arkadaşım kızma ama özhan canaydın yüzünden bizim ünümüz azaldı....yoksa herkes biliyoki en tanınmıs takım galatasaray....bide fenerin ünü gs den daha fazla yansıtıldıgında kimse taraflısınız falan demedi....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Afedersin ama Galatasaray Fenerbahcenin üstünde olursa neden tarafsızlıktan şüphe duyacakmışsın? Bugün Galatasaray'ı dünyanın heryerinde tanımayan yok. FM09 da FB ninki bizimkinden 100 puan daha yüksekti. Kimse cıkıp "vay efendim bu niye böyle" dedi mi? Hayır. Çünkü FB ŞLde ceyrek final oynamıştı. Gecen sezon bakıldıgında avrupada en basarılı takım olduk. Bu sezon yapılan transferler, Rijkaardın gelişi ve Elano nun transferi özellikle heryerde manşetten haber oldu. Galatasaray 2010 da gayet tabi Fenerin üstünde olabilir, kimsede birsey diyemez. Ben en az 2 takımında replerinin eşit olması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Afedersin ama Galatasaray Fenerbahcenin üstünde olursa neden tarafsızlıktan şüphe duyacakmışsın? Bugün Galatasaray'ı dünyanın heryerinde tanımayan yok. FM09 da FB ninki bizimkinden 100 puan daha yüksekti. Kimse cıkıp "vay efendim bu niye böyle" dedi mi? Hayır. Çünkü FB ŞLde ceyrek final oynamıştı. Gecen sezon bakıldıgında avrupada en basarılı takım olduk. Bu sezon yapılan transferler, Rijkaardın gelişi ve Elano nun transferi özellikle heryerde manşetten haber oldu. Galatasaray 2010 da gayet tabi Fenerin üstünde olabilir, kimsede birsey diyemez. Ben en az 2 takımında replerinin eşit olması gerektiğini düşünüyorum.
    Polemiğe girmek istemiyorum ama bundan 10 sene önce bu yazıyı yazmış olsaydın tamam derdim ama günümüzde seninle aynı fikirde değilim. İki takımın eşit olması durumunda zaten benimde itirazım olmaz. Yukarda yazdığım gibi "galatasaray fenerbahçenin üzerinde olursa" dedim. Dünyanın her yerini gezmediğim için söylediklerine bir yorum yazamıycam. Ancak kişisel tespitlerim Fenerbahçe dünyada gayet iyi tanınıyor.

Nerdeyse hergün carom3d oynarım güzel bir bilardo oyunudur. Bilardodan hoşlanıyorsan tavsiye ederim. Bayada ünlü bir oyundur. Hergün onbinerce kişi onlinedır. Oyunu oynayanların neredeyse %99'u erkektir ve birçoğu futbolla yakından ilgilidir. Oyun sırasındaki sohbetlerimde hiç galatasarayı tanıyormusun diye sormadım ama fenerbahçe hakkında çok konuştum ve ismini duyupta tanımayan pek çıkmadı. Ama yalan söylemeyeyim bazen ismi yanlış yazabiliyorlar

Bunlar benim kendi kişisel tespitlerim ve bunlara dayanarak konuşuyorum. Seninde ayrı tespitlerin vardır saygı duyarım. Sende benimkine saygı duyarsan sevinirim.
    Last edited by medievil : 07.Ağustos.2009 at 23:55 Reason: imla ve ek

Nesil
    2003

1. Arastirma sitesi diye bir kavram yok.
    2. Fenerbahce Ortega'yi aldigindan 2 sene once Avrupa'da en cok gol attigi icin altin ayakkabi almis Jardel'i aldi. Tabii o donemde arastirmayi biz yurutmuyorduk.
    3. Fenerbahce Alex'i aldigi yil, Galatasaray Kamerun'un efsane oyuncusu ve kaptani Song, Alex kadar Brezilya milli takim formasini giymis Real Madrid'de oynamis Flávio Conceição'yu aldi. Bir onceki sezon Frank de Boer alinmisti. Tabii Alex disinda bu transfer edilen bir cok oyuncunun akibeti Ortega'dan pek farkli olmadi.
    4. Arastirmayi almadan once her ne kadar reputation belirlemede sorumlu olmasam da donemin arastirma sefine Fenerbahce'nin reputation olarak daha yuksek olmasi gerektigini savundum.
    5. Arastirmayi yaptigimiz son 2 yildir Fenerbahce'nin reputation olarak Galatasaray'dan daha yuksek seviyede olmasi gerektigini savundum ve bu sekilde ayarladik. Fenerbahce stat ve gelirlerin yuksek olmasi ve Galatasaray'in Ozhan Canaydin donemindeki kuculerek borc odeme stratejisinin takimi zedeledigini dusundugum icin Fenerbahce'nin yuksek olmasi gerektigini savunmaya devam ettim. Ayni seyler artik tam olarak gecerli degil. Galatasaray ozellikle yaptigi sponsorluk anlasmalari ile hem gelirini cok yukseltti, hem de gecmise gore yaptigi transferlerin profili cok artti. Basari olarak zaten bu takimlarin yaptigi transferler olmasa ikisinin de reputation seviyesi 150'nin (yani 7500) ustune cikmaz.
    Last edited by perpetua : 08.Ağustos.2009 at 01:13

Mesaj Yetkileri