Forumda amma çok Fenerbahçe fanatiği var
Bence Galatasaray'ın tanınmışlığı Fenerbahçe'den kesinlikle düşük olmamalı, şöyle ki; eğer ben Afrika'nın en güçlü takımlarını öğrenmek istesem Afrika'nın Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi(UEFA Kupası) düzeyindeki turnuvaların şampiyonlarına bakarım(yarı final, çeyrek final vs. gereksiz tabi futbolla yatıp kalkmıyorsanız).Afrika futbol bakımından ilerlemiş değil ama idare edin örnekle
Güney Amerika'da olabilir.Derim bu takım iyi değil vb. Aynı şey diğer ülkeler içinde geçerlidir(sadece ben yapmıyorumdur herhalde
).Sonuçta 2000'de Galatasaray'ın kazandığını görecektir.Bu bence bir artıdır tanınmışlık adına...
Ancak son yıllarda ki Avrupa'da başarısızlıklarımız, Fenerbahçe'nin başarısı(çeyrek final) ve ünlü oyuncuları transfer etmesi(Galatasaray bu bakımdan sönük kaldı) Fenerbahçe'nin tanınmışlığını oyunda arttırdı.Ama bu bu yıl böyle olmamalı.En az eşit olmalı, Galatasaray yüksek olmayacaksa.Hem bu yıl daha iyi transferler yaptık(geçen yılıda sayabiliriz), hemde UEFA'da çokta iyi olmasada bir yerlere geldik.İki takım arasında çok fark olmamalı ama Fenerbahçe'nin yüksek olması bana biraz acayip geliyor açıkcası...