Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • İBB

10 34.48%
  • Beşiktaş

14 48.28%
  • Beraberlik

5 17.24%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 106 sonuç

Konu: İstanbul BŞB. - Beşiktaş [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İBB nin en uçta ki adamı kendi yarı sahaLarının 25 metre iLerisinde duran Tum. Vatan miLLet Sakarya iLe bakaLım İBB ikinci yarı ne yapacak merak ediyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

İbrahim harika gol attı gerçekten maçta herşey olabilir ne olacağını kestirmek zor.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Nihat'la Bobo oyunda Holosko Yusuf cıktı ikinci yarı başladı.
    İbrahim Akın'ın golü çok güzeldi Fink'in golüde fena değildi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İkinci yarı İ.B.B bir 10 dakika Beşiktası hapsetti , bakalım gol olacakmı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sivok çift ayakla taban daldı hakem sarı gösterdi , kırmızı olmalıydı.
    Last edited by Alicanfmfan : 08.Ağustos.2009 at 02:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Dakika 70 Beşiktaş sahada yok.Çok silik durumdalar..
    Su molası verildi.

İBB'nin kalecisi Oğuzhan, geçen sene Konya'da olan mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Konyaspor'daki Oğuzhan..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Evet o Oguzhan..Geçen sene hayatının maçını oynamıştı bize karşı şimdi de Beşiktaş'a karşı iyi oynuyor galiba..maçı izlemiyorum bilemiyorum o yüzden..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Evet o Oguzhan..Geçen sene hayatının maçını oynamıştı bize karşı şimdi de Beşiktaş'a karşı iyi oynuyor galiba..maçı izlemiyorum bilemiyorum o yüzden..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maç 1-1 sonuclandı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beklenmedik puan kaybı Beşiktaş için. Sezon öncesi söylediğim bütün güzel lafları geri alıyorum. Beşiktaş'ın İBB'yi rahat yenmesi gerekirdi deplasman(?)da...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İBB birşey oynamadan aLdı puancığı.

TeLLo nun pozisyonu penaLtı, HakemLerin ne zaman Beşiktaş a penaLtı çaLacağını merak ediyorum. Beşiktaş a penaLtı çaLmadıkLarı zaman kendiLerini marifet yapmışmı sanıyorLar acaba.

Ha doğru bizim penaLtıdan doLayı yakınmamamız gerek, Bizim takım birşey oynamadı, haketmedi..

AdamLar pozisyona girmeden puan aLdı, vaLLa pes.

Bobo,Nihat,Nobre de kendine geLicekse geLsin artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla Bjkli arkadaslar kızmasın ama 1 tane organize atagı yoktu Bjknin. Duran toplarla ve ceza sahasına Nobre şişirilen toplarla etkili olmaya calıştılar. Başarılı olamadılar. Macın hakkıı beraberlikti ve öyle sonuçlandı.

TeLLo nun pozisyonu penaLtı, HakemLerin ne zaman Beşiktaş a penaLtı çaLacağını merak ediyorum. Beşiktaş a penaLtı çaLmadıkLarı zaman kendiLerini marifet yapmışmı sanıyorLar acaba.
    Tam olarak hangi pozisyon? Hatırlayamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şaşırtmadı beni yine Belediye klasik büyük takımlara karşı sezon açılışını yaptı her ne kadar 2.yarısı çok kötü bir maç izlemiş olsamda özlemişim Süper ligi yahu..

Belediye'nin taraftarı olsa her maç derbi gibi olur. Olimpiyat Stadyumunda çok zor yeniliyorlar. . .

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Beşiktaş'ın pozisyonları taraftarı heycanlandıran anları hep duran top kornerden falandı heleki ikinci yarı iyice kötüydü rakibi baskı altına alacak diye beklerken bi ara İBB yerleşti Bjk nin sahasına pas yaptı.Bu futbola bi puan normal.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Valla Bjkli arkadaslar kızmasın ama 1 tane organize atagı yoktu Bjknin. Duran toplarla ve ceza sahasına Nobre şişirilen toplarla etkili olmaya calıştılar. Başarılı olamadılar. Macın hakkıı beraberlikti ve öyle sonuçlandı.

Organize atak yok dediğin takımın savunması iyi oynarken, Fink, Ernst ve TeLLo orta sahada takımı çok iyi yönetirken beceriksiz ve bu sezon kafaLarı nerede oLmayan süper hücum hattımız yüzünden dünya kadar atakta başLAmadan bitirdik.

Bir takım orta sahada pas yapamıyor, oyunu yönLendiremiyor, çok pas kaybı yapıyorsa organize değiLdir.AdamLar üstüne düşeni yapıp forvet uyuyorsa geri kaLan ne yapsın..

Organize oLamadı dediğin takım %85 pas yüzdesi iLe bitirdi maçı.

İLeri uca kadar herkes çok iyi oynadı.

sakary Ali Misafir

tello rövaşata gibi bir vuruş yaparken Serhatın çok dengesiz ve topla alakası olmayan pozisyon.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Evet bu arada hangi pozisyon dediğin oLay TeLLo ceza sahası içinde yarım voLeye kaLkarken Serhat deniLen oyuncu tarafından dengesizce üstüne yükLeniLip yerde kaLdığı pozisyon.

İBB orta sahada Beşiktaş tan top çaLamadı. Doğru düzgün atağa çıkamadı ama gerçekten bizim forvet hattına bu maç çok sinir oLdum. Çok güzeL oLacak bir oyunu mahvettiLer.

sakary Ali Misafir

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59623

o pozisyonun videosu burada..

Serhatın topla hiç alakası yok direk Tello'nun üstüne geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Serhat kafa vurmak için geliyor Tello tek ayağı üstünde olmasa yıkılmaz orda aslında normal bi yüklenme ancak tek ayak üstünde olduğu için Serhat'ın hamlesi sert gelip düşüyor Tello hakemin yorumuna bakar,penaltı verilebilirdi ancak biraz ağır olur benim görüşüm.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serhatın hamLesi sert geLip düşüyor nedir yahu. Sert geLip düşüyorsa buna fauL denir, ceza sahası içinde ise penaLtı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Serhat kafa vurmaya geliyor topa Tello tek ayağıyla dengede kalıp vuruş yapmak istiyor böyleyken Serhat'la temas edince düşüyor yani Serhat'ın direk Tello ya bi hamlesi yok nerden bilebilir Tello'nun voleye kalkacağını..

sakary Ali Misafir

Herhalde arkadaşa göre Beşiktaşa penaltı olması için direk ceza sahası içinde adamın Beşiktaşlı oyuncuyu tekmelemesi gerekir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TekmeLediLerde ne oLdu, yine vermediLer

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öyle penaltı calınmaz bence.
    %85 pas yüzdesi demek cok organize demek mi oluyor? Ortasahada oraya buraya yan pas yaparakda pektabi yüzdeni yüksek tutabilirsin. 2. yarıda 1 tane pozisyon gösterir misin bana, Ceza sahasına sisirilmiş, duran toplar harici?
    İlk yarıda Holoskonun sagdan bindirdigi ayagından actıgı için atagın golle sonuclanmadıgı pozisyon bir organize ataktı mesela. Onun haricinde ben hatırlamıyorum böyle bir atak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tello ayagını kaldırdıgı için dengesiz yakalandı ama penaltıda calabilirdi hakem.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İBB yine sezonun açılış maçına iyi bir başlangıç yaptı ve yine bir büyük takıma puan kaybettirdi 1.hafta.

Beşiktaş 1.golü bulduktan hemen sonra golü yemeseydi maç Beşiktaş'ın lehine daha farklı gelişebilirdi.

Ayrıca Beşiktaş'a bu maçta penaltı çalınabilirdi pozisyon tartışmaya açıktı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sakarayali
    Burda penaltı verse çok ucuz bi penaltı olurdu İBB ye yazık olurdu Beşiktaş haketmediği bi galibiyet alırdı bana göre
    Serhat topa kafa vurmak için geliyor diğeri vole vuracak.
    Havadaki topu almaya çalışan iki oyuncunun mücadelesinde birisi yükseliş stili nedeniyle yere düşüyor o kadar basit.Penaltı çok ağır olurdu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Öyle penaltı calınmaz bence.
    %85 pas yüzdesi demek cok organize demek mi oluyor? Ortasahada oraya buraya yan pas yaparakda pektabi yüzdeni yüksek tutabilirsin. 2. yarıda 1 tane pozisyon gösterir misin bana, Ceza sahasına sisirilmiş, duran toplar harici?
    İlk yarıda Holoskonun sagdan bindirdigi ayagından actıgı için atagın golle sonuclanmadıgı pozisyon bir organize ataktı mesela. Onun haricinde ben hatırlamıyorum böyle bir atak.

Bizim oynadığımız sistem gereği iLeride Nobre oLduğu için zaman zaman geriden çıkarken Nobre iLeride topu aLabiLir diye şişirerek çıktığımız zamanLarda oLur, bu geçen sezonda oLuyordu, bu sezonda oLacak..

Bir çok kez soLda,sağda ve ortadan geLdiğimizde iyi pasLaşarak rakip sahaya girdik ama top ne zaman forvet oyuncuLarına geLdi atak ortadan kayboLdu. MeseLa 89.dakikada çok güzeL pasLaşarak kaLe önüne geLdik, sonra Ernst Bobo ya gönderdi topu atak çamur oLdu gitti. Vs.vs.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri