Pasla cok organize olunsaydı suan Maldonado Dünya'nın en iyi önliberosuydu..
Ama Besiktas ilerleyen zamanlarda daha iyi olur..Bir takım sampiyon olduktan sonra diger sezon lige galibeyetle baslayamıyor nedense.
İBB
Beşiktaş
Beraberlik
Pasla cok organize olunsaydı suan Maldonado Dünya'nın en iyi önliberosuydu..
Ama Besiktas ilerleyen zamanlarda daha iyi olur..Bir takım sampiyon olduktan sonra diger sezon lige galibeyetle baslayamıyor nedense.
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!
Takımın kapasitesi bu değil.Daha iyisini yapabiliriz ve yapacağız da bunu biliyorum.İçim rahat yani.Fakat sinir bozucu olaylar var doğal olarak.Mustafa Hoca iyi giden takımın kemiğini söktü attı oyundan.Holosko'da kalmalıydı.Bunlar deneme oyunları.Takım bir transferle daha iyi olacaktır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ligin ilk maçları ilerisi için ölçü olamaz. Beşiktaş kötü başladığı sezonu şampiyon bitirdi. Bu nedenle ileriye dönük yorumlar pek ümitsiz olabilir. Hava sıcak bu performansı düşürür. Yüksek tempoda maç oynanmaz. Beşiktaş bu maçı kazanabilirdi. Ama top İBB'yi tercih etti. Bu arada Porto, Lyon, Fenerbahçe maçında gol atamadı, bu maçta bir gol kaydetti asıl sorun bana göre hücumdadır.
Takip etmedim maçı golleri gördüm.İbrahim Akın'ın attığı gol gerçekten çok güzel.Rakibimizin puan kaybetmesi sevindirici.Tebrik ediyorum iki takımı da.
Klasik belediye büyüklerden alır puanı küçüklere veriri robin hood![]()
bence iyi oynadik ozellikle ilk yari. cok organize geldik, exciting e katiliyorum nobre disinda. nobrenin kapasitesi bu, inanilmaz yararli oynuyor ama hucumda son vuruslari beceremiyor. eger bugun nihat,holosko ve bobo becerikli olsaydi son paslari,son driblingleri ve son vuruslari iyi yapabilselerdi cok farkli olurdu. yinede ben cok umutluyum
hazir bir nihat, kendini toparlayan bobo ve holosko, gecen senenin yildizlarindan ekrem dag, sakat toraman bu takima giricek. yine en buyuk adayiyiz ligin
Maça hızlı başladık ve Holosko ile 2 net gol kaçırdık.Birinde Holosko ceza sahasına girerken çaprazdan çok iyi vurdu direği yalayarak auta gitti.Diğerinde ise Nobre'nin çok iyi pasında karşı karşıya iyi düşündü ama Oğuzhan açıyı daralttığı için çıkardı topu...
Bu maçta Fb maçından farklı olarak Fink önde Ernst geride başladı ve daha iyi oldu açıkçası.Fink Ernst'ten daha yaratıcı ve tekniği daha iyi...
Nobre'nin dışarı indirdiği topla Fink'in çok temiz şutuyla öne geçtik ama hemen sonrası golü yememiz planı bozdu.Bu golü yemeseydik fark olurdu bu maç.Çünkü İBB'nin kontradan başka planı yoktu...
İlk yarının sonlarına doğru tempoyu arttırdık.Yine Nobre indirdi Ernst çizgiye indi içeriye çevirdi Nobre altı pastan Oğzuhan'ın kucağına verdi topu...
M.Denizli Fb maçında yaptığı hatayı yine yaptı ve savunmaya katkısı olmayan Bobo ile hala hazır olmayan Nihat'ı kanatlara attı.Bobo resmen ceza sahası çizgisi ile taç çzigisinin birleştiği noktada oynuyor.Orta sahaya bile gelmiyor.Bobo girecekse Nobre'nin yerine girmeliydi.Ve ikinci yarıda giren oyunculardan birisi mutlaka Uğur olmalıydı.İkinci yarının ilk 15 dakikası düştük oyundan ama daha sonra toparladık ve tekrar yüklenmeye başladık...
İkinci yarıda ilk tehlikeli atak Bobo'nun çaprazdan vurduğu top ve Oğuzhan'ın elinden kaçan topun auta gitmesiyle oluştu...
Son 10 dakikada ise rakip yarı sahaya yıktık oyunu...
Ferrari ve Ernst'in kafalarını çizgiden çıkardı Zeki ve Serhat.Yine Nobre'nin bomboş pozisyonda kafası Oğuzhan'ın üstünde gitti...
Valla ben takımdan memnunum.Zaman zaman yapılan ikiye birler,ver kaçlar çok hoşuma gidiyor.Ferrari ve Sivok'un savunmadan kafa topunu bile pas olarak çıkarmaya çalışmaları çok olumlu...
İBB'nin kaleyi tutan tek şutu var evet tek şut.Oda gol oldu.Tam FM olayı...
Tello'nun pozisyonu tartışmasız penaltı.O yüzden tartışmıyorum...
Organize atak olayına niye bu kadar çok takıyoruzki.Karambol,duran top,ikiye bir,kanat ortaları,kontra,uzun şut.Pozisyon pozisyondur.Elli pas yaparak mı gol atacağız illa ki?Yunanistan duran topla Avrupa şampiyonu oldu.Biz geçen sene rakipleri bekleyerek kontradan şampiyon olduk...
Biz organize olamadıysak,pas yapamadıysak İBB direk amatöre düşürülsün.İBB hapsetmiş,tek kaleye çevirmiş oyunu.Peh peh peh...
Sağ tarafta özellikle ilk yarı Ekrem olsa maçın yıldızı olurdu.Çok boş alan bulduk o bölgede.Erhan iyi niyetli ama hücum gücü sıfır.Ekrem dönecek,Toraman dönecek,Nihat hazır hale gelecek.Belki bir 10 numara alınacak...
Genel olarak memnunum takımdan...
İBB Olimpiyat'ta büyük takımların kabusu zaten.Bu beraberliğe fazla üzülmedim.İBB gibi orta sahada çok diri(Sylla,Efe,Nsumbu,Serhat,Zeki) ve hücum hattında çok hareketli(İ.Akın,Tum,İskender) gibi bir takıma bu kadar pozisyon bulmak ve yok denecek kadar az pozisyon vermek son derece umut verici benim adıma...
İ.Akın E.Toroğlu'nun dediğine göre Ernst'i Beylerbeyi'ne göndermiş gol pozisyonundaDediği de doğru hakkaten, müthiş bir gol attı.
Del Bosque İspanya-Türkiye maçı için İstanbul'a geldiğinde Ömer Güvenç'e ilk sorduğu soru "İ.Akın milli takımda mı?" olmuş. Ömer Güvenç de olumsuz yanıt verince dudak büzüp surat asmış. Del Bosque'nin çok değer verdiği bir futbolcuydu İ.Akın ve çok yetenekli, at yarışı sevdasından ve disiplinsizlikten her maç aynı performansı sergileyemiyor.
Tebrikler İBB 1 puan 1 puandır
Yok iptal edilmedi.Ocağa kadar beklenecekmiş galiba.
Ben de edilmedi diye biliyorum ayrıca bugün Spor haberlerinde Demirören'in ağzından 'Delgado'nun sözleşmesini dondurmadık' diye bir açıklama geldi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Karşılaşmanın 75. dakikasında müdahalesi sonrası Tello'nun ceza sahası içinde yerde kaldığı ve Beşiktaşlıların penaltı beklediği pozisyonu değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Serhat Gülpınar, Tello'yu suçladı.
Serhat, siyah-beyazlı oyuncunun hep benzer hareketlerde bulunduğunu ileri sürerek, ''Tello bunu hep yapıyor. Geçen sezon da aynısını yaptı. Hiç dokunmadan kendisini yere bırakıyor. Ondan sonra biz karşılık verince de saha içinde bize küfür ediyor. Maalesef hakemlerimiz buna çok dikkat etmiyor. Zaten ligde bunu yapan belli başlı oyuncular var. Hakemlerimizin biraz daha dikkatli olması lazım'' diye konuştu.
Maraton
Bu haberden çok güzel kavga çıkar![]()
İstatistikler;
Şut
İBB : 11'de 1...
BJK : 17'de 7...
İsabetli Orta
İBB : 1
BJK : 11
Serhat şaşırmış.Tello kendini atmış...![]()
istediğim oldu ve beşiktaş ilk haftadan 2 puan kaybetti.beşiktaşın oyunun sıkışan anlarında iyi bir 10 numaraya ihtiyacı var bence ilerleyen zamanlarda dahada ihtiyaç olacaktır nihat da denenebilir forvet arkasında yapamayacağı iş değil çok da iyi oynar eğer transfer olamzsa.
Anladık Beşiktaş ezerek oynamış daha fazla koymana gerek yok![]()
Yok ezerek oynamadık ama söylenildiği gibi olumsuz bir durum yok ortada.Onu göstermek için koydum sadece...
Şampiyonlar genelde bir sonraki sezonun baslangıcında puan kaybederler...
İBB iyi takım kurdu daha iyi işler yapacaklardır...
İstatistikler çok şeyi ifade ediyosa Süper Kupa istatistiklerinede bak Anıl![]()
Beşiktaş dün gerçekten çok saçma oynadı. İBB takımının kapanacağı belli. Sürekli olarak uzun top oynadı şişirmelerle pozisyon bulmaya çalıştı. Dün Rıdvan Dilmen çok güzel birşey söyledi. Bobo'yu Olympiakos Forvet oyuncusu olarak istiyo Mustafa hoca ondan sol açık yaratmak istiyo. Çok doğru söz. Orda Bobo'nun etkili olmayacağı çok belli. Mustafa hoca'da sürekli ısrar ediyo.
İbrahim Akın'ın attığı gol gerçekten nefisti. Önce Ernst sonra Yusufu yatırdı çok güzel yere bıraktı. İBB takımı hep aynı. Sürekli kapanıyolar ileride İskender - İbrahim Akın bırakıp gol aramaya çalışıyolar. Neyse artık olan oldu 1 puanla başladı lige Beşiktaş. Bugün ve Yarın büyük takımlarımız ne yapacak çok merak ediyorum.