Bende onu diyorum kalitesi kendi bazında iyi bir oyuncu ama Fenerbahçe için ne kadar yeterli? İleride ne fayda sağlar, Agresif olması bir şey değiştirmiyor. Aradım mı bulunur agresif oyuncu ama iş aramada. Neyse yargısız infaz yapmayayım. Yoksa bir maçta Christian ve Santos gibi bitirmeyelim adamı. Nede olsa köşe yazarı değiliz. Yoksa bizde bitirirdik şimdiye Ali Bilgin, Önder, Bilica yı. Ama bu oyuncuların maç eksikliği yüzündende böyle performans düşüklüğü yaşadığı bir gerçek. Ama yediğimiz o gol Savunmaya yakışmadı.Bilica kadar hırslı sert agrasif oyuncu bulursan sana helal olsun..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Vederson un bu takım için yetersiz olduğunu düşünüyorum. Adam bir kere topa basmayı bilmiyor. Çok sert giriyor ve gereksiz faullerle duran topları rakibe kazandırıyor. Çok değil Chelsea ile içerde oynadığımız maçta yediğimiz ilk golü hatırlayın. Taç çizgisine doğru dönük olan galiba Ballackı hiç bir tehlikesi yokkee yitti ve rakibe yani duran top ustalarının olduğu chelsea ye oradan böyle bir fırsat verdi onlarda golü çaktı. Gidip bende yıkarım oyuncuyu sen orada oynuyorsan daha değişik bir şeyler yap. Rakibe agresif ol fakat küt küt göstererek ayağına vurma..