1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Ben böylesini görmedim diyeceğiniz taktik (for 9.0.3)

Hybrid View

Ben bu taktikle başırılı olursunuz demedim ki zevk alırsınız sadece oynarken. Zaten ben bu taktiği başarılı olmak için değil oynarken zevk almak için yaptım. Bir bilgisayar oyunundan sadece oynarken zevk alırsınız başarılı olmak gerçek hayatta olur 19 inc bilgisayar ekranında değil
    Last edited by tarasbulba3 : 09.Ağustos.2009 at 00:06

Quote Originally Posted by tarasbulba3 View Post
    Ben bu taktikle başırılı olursunuz demedim ki zevk alırsınız sadece oynarken. Zaten ben bu taktiği başarılı olmak için değil oynarken zevk almak için yaptım. Bir bilgisayar oyunundan sadece oynarken zevk alırsınız başarılı olmak gerçek hayatta olur 19 inc bilgisayar ekranında değil
    Ben de aynen senin gibi düşünüyorum arkadaşım. Ne kadar güzel bir futbol sergilersek, izlemesi de oynaması da o kadar zevkli olur.
    Diğer arkadaşa da değinmeden edemeyeceğim. Zevkler, başarılar görecelidir. Kimisi mütevazi kadrolarla başarılı olmaktan zevk alır, ki bu durumda fenerbahçeyle şampiyonlar ligini almak hayli zordur. Ama sen fenerbahçeyi barcelona gibi bir takıma çeviririm dersen, o zaman da başarı kriterleri doğal olarak gelişir vs...
    Bu taktik gerçekten güzel. Sağolasın

Mesaj Yetkileri