-
09.Ağustos.2009, 01:33
Lincoln'e 1 sene tolerans gösterildi. Sabri'ye ise 8 senedir tolerans gösteriliyor. Bu sekiz senede Sabri'nin iyi oynadığı maç sayısı 10'dur. bu da her sene için 1 maça tekabul ediyor. zaten sabri son 3-4 yıldır hep bir maçta gösterdiği çok iyi performansla takımla kalıyor.
peki ya sabri'ye verilipte diğer altyapıdan yetişen gençlere verilmeyen şanslar. bir cafercan bir özgürcan .benim gözümde bunlarda galatasarayda oynayacak kaliteye sahip değiller ama sabride değil. sabri sekiz senedir oynuyorsa bu çocuklar niye oynatılmıyor.
demişsinki sabri kötü oynadığı bir maçtan sonra galibiyet primini almayan biridir. ee o zaman sabri sende bir iki maç dışında kazandığımız maçların hiçbirisinden galibiyet primi almaması gerekir. hepsinde kötü oynuyor. vasat oynasa amenna ama kötü oynuyor
son yıllarda bide duran topların usta ismmi oldu çıktı başımıza . o kadar duran topun başına geçiyor ve hepsini öldürüyor. arda bu sezonla birlikte kornerlerden daha lig başlamadan 3-4 asist yaptı.
sabri galatasaray'a hiç bişley katmadı
açıkçası ben gs altyapısında olsam ve bi şekilde sabri gibi a takıma yükselip 8 yıl oynasam ve bilsemki ben bu gs formasını haketmiyorum, gs için kötü bir futbolcuyum. kulubin tüm temizlik işlerini bile yaparım.
yani olay bu mudur. ne kadar kötü futbolcu olursan ol. galatasaraylılığın iyi ise bu takımda yer alırsın?
Mesaj Yetkileri