Quote Originally Posted by SYLaR View Post
yani olay bu mudur. ne kadar kötü futbolcu olursan ol. galatasaraylılığın iyi ise bu takımda yer alırsın?
Söylediklerimin tamamını yanlış almışsın,yanlış yorumlamışsın. Yukarıdaki söylediklerime ekleme yapıp konunun boyutunu farklı yerlere getirmek istemiyorum. Dediğim gibi bunlar Sabri hakkında "benim" düşüncelerimdir. Kimse kimseye fikrini empoze etmek zorunda değil.Ben de öyle...

Yalnız gözden kaçırdığımız bir nokta var ki Lincoln'ün 2 yılda Galatasaray'dan alıp götürdüklerini (maddi ve "manevi" anlamda) Sabri 10 yıl top oynamasa yine götüremez.

Ben bu yıl antrenmanlarda son derece diri ve istekli bir Sabri görüyorum. Hangi futbolcu saat 22:00'da saha ışıklarını yaktırıp yanına 1 genç oyuncuyu alıp 1 saat 15 dakika orta çalışması yapmıştır Sabri'den başka? Ben hatırlamıyorum...

Sabri Galatasaray'da olduğu süre içerisinde nice teknik direktör geldi gitti. Son olarak da dünyanın saygı duyduğu bir isim Rijkaard var ve savunmanın sağında Sabri'ye görev veriyor. Sabri abartıldığı kadar kötü olsa, yılda 8-10 maç haricinde her maçta kötü oynasa bu kadar şans bulamaz. Neticede bahsettiğimiz adamlar profesyonel teknik direktörler. "Alternatifi yok" denebilir; ancak senede 8-10 maç haricinde berbat oynayan birinin yerine Emre Güngör'ü koysan mevkisi olmamasına rağmen o bile daha iyi oynar.

Daha fazla tartışıp konunun amacını saptırmak istemiyorum. Defalarca bahsettiğim gibi bunlar kendi düşüncelerimdir. Benim saha içi ve dışında yaptığı hareketlerden dolayı Sabri'ye bir yıl daha kredim var. Aksi bir durumda zaten artık sonun geldiğinin o da farkında ve ona göre çalışıp ona göre davranıyor...