Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

8 21.62%
  • Fenerbahçe

25 67.57%
  • Beraberlik

4 10.81%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 185 sonuç

Konu: Denizlispor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Fenerbahçe ağrısız sancısız net bir skorla ilk haftayı kapadı. Guiza'nın yükselen grafiği Fenerbahçe adına en önemli etkendi. Daum yönetimindeki Alex daha önceleri de dile getirdiğim gibi bu takımın en önemli ismi olacaktır.

Denizlispor hem ileride hem geride S.O.S veriyor. 2 sezondur direkten dönüyorlar ancak bu şekilde oynarlarsa bu sezon kümede kalmaları oldukça zor olur.

Fenerbahçe'nin karşısında bir takım olduğunu unutturdular maçın 4'te 3'lük bölümünde. Bu avantajı da iyi kullanan Fenerbahçe güle oynaya maçı istediği gibi yönetti.

Denizlipsor zorlayamadığı için göze batan bir hata tespit edemedim. Takımın çok iyi pas yapması bir artı. Bunun yanında Gökhan Gönül, Guiza,Alex ve Önder'in form durumları oldukça iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

İlk haftayı lider kapattık.Net bir skorla kazandık Guiza sezona çok iyi başladı umarım devamı gelir.André Santos karşı karşıya kaldığı pozisyonlardan birini değerlendirseydi maç kopardı.Ama Guiza'nın golü gelene kadar hep bir sıkıntı vardı nitekim Guiza'nın golüyle maç çözüldü.Lige galibiyetle başlamak güzel oldu.Tebrikler Fenerbahçem..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Fenerbahçe cok cok super oynamasa da rakıbınden daha ıyı pozısyonlar buldu ve yendı..Batuhan'a katılıyorum, bıraz daha zamanla yenılmesı zor bır takım olacagız ıns. bu arada soylemeden edemeyecegım.. Burdan sevgili guizaya selamlarımı yolluyorum, aılecek sevıyoruz senı( aılecek fenerlıyız )
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Aziz Yıldırım Lig Tv kablolarını kestirmişti , bilet olayları yüzünden Denizli'de elektrigi kestirmiş olabilir.
    Ayıp ayıp neler diyorusn.Bu kadar suçlamak kolay mı yahu?Kurallar içerisinde mi bu ?

İyi oynadık çok fazla gol kaçırdık.Allahtan o golleri aramadık.2 günlük maç oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'ye tebrikler öncelikle bu yıl şampiyonluk kafa kafaya geçicek gibi neyse Denizlispor'a geleyim bu takım küme düşer bunu buraya yazıyorum ve en az 3 teknik direktör değiştirir gidişat böyle küme düşmeye oynar bile demiyorum direk düşer hiç oynayamaz belki çok erken ama benim kendi görüşüm..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takımımızı kutlarım. Dün başladı bugün bitti maç Resmen rezillik yaşandı maçta. bir ilk yarı kadar bekledi oyuncular. Belki oyun durmasa daha farklı kazanırdık

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

1.yarıda berbat oynadık ama 2.yarıdaki Futbolumuzun hakkı bu skor değildi.Bülent Yıldırım ise maçı berbat yönetti kanımca.Tribün ise mükemmeldi,televizyonun göstermediği 1 şov daha yapıldı.Rica etsem o şovların fotolarını koyar mısınız .Murat Hacıoğlu ile Adem Çalık'a helal olsun AML ve AMR olan adamlar DR ve DL oynadılar ama hata yapmadılar .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Lige 3 puanla basladik ve iyi bir moral oldu bu bizim icin.Ilk haftayi da lider olarak kapattik.Insallah sezon sonunda da lider olarak bitiririz ligi

Maca gelince cok iyi basladik henuz 53. saniyede Okcu ile one gectik.Ardindan Santos ve Alex ile 2 net pozisyonu degerlendiremedik.2. golu atsak mac farka giderdi ama son vuruslarda iyi degildik.2. yarida ise yine Santos karsi karsiya kacirdi ve Guiza'nin ofsayt diye engellenen temiz pozisyonu vardi.Isik sorunu cozuldukten sonra ilerde paslari iyi yapabilsek fark daha da buyuyebilirdi ama olmadi.Son dakikalarda yine Guiza sahneye cikti ve macin skorunu belirledi.

Tebrikler Fenerbahce...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe hiç oynamadığı maçta tarihi farkı kaçırdı.

7,8-0 olabilirdi maç.

Tebrikler Fenerbahçe'ye...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Özellikle Santos karşı karşıya nasıl kaçırdı anlamadım ya. O golü atmalıydı. Alexte kontrolü mükemmeldi ama vuruşu iyi değildi. neyse Güiza patlayacak bu sene.

Abartmasa bari birde 40 gol atıyormuş

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Valla Kazım Santos böyle içe kat ederek arkadan Güiza ya destek versinler yalnız kalmasın ileride hep, hem asist açısından hem gol açısından Güiza için çok verimli bi sezon olacak benimde görüşüm..
    Çokta kurnaz harika şekilde boşa cıkartıyor kendini bugun ikinci golünde savunmayı öne yollayıp arkaya attı kendisini güzel de bi gol attı ilk golü de güzeldi o golde Alex'in pasıda ayrı bi alkışı hakediyor.
    Sezonun en erken golünü attı ayrı bi istatstik toplam süreye bakarsak aslında en geç golünüde o attı

Ahmet Çakar:'' Guiza en fazla 14 gol atar ''
    Katılmamak eldemi

20 25 felan denirde ilk maçtan böyle 40 diyerek gerçekten abarttınız.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Ahmet Çakar:'' Guiza en fazla 14 gol atar ''
    Katılmamak eldemi

20 25 felan denirde ilk maçtan böyle 40 diyerek gerçekten abarttınız.
    Ahmet Çakar öyle dediyse iyice umutlandım şimdi.

gollerin biri 9 ağustosta diğeri 10 ağustosta gelen bir maç

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ahmet Çakar dediyse Güiza bu sezon gol rekoru kırar.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ahmet çakar hep laf hep laf..

''' Fenerbahçe Sevilla'yı elesin bikini giyerim '''

''' Fenerbahçe Chelsea ile 10 maç yapsa 8 ini Chelsea kazanır 2 si berabere biter''

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Vederson sanki rakibini itiyor , penaltı verilse kimse bişey diyemez ayrıca yan hakemler berbattı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bu arada Erman Toroğlunun Maraton programındaki yorumu ..
    Alex, futbol topuyla sevişiyor, dans ediyor. Alex’in vücudu ve futbol topu birbirleri için yaratılmış gibi. Geldiği zaman top bazen yumuşak, bazen sert veriyor… Zeka desen herkesten 10 dakika önce düşünüyor ama nedense hala beğendiremiyor kendini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Alex, futbol topuyla sevişiyor, dans ediyor. Alex’in vücudu ve futbol topu birbirleri için yaratılmış gibi. Geldiği zaman top bazen yumuşak, bazen sert veriyor… Zeka desen herkesten 10 dakika önce düşünüyor ama nedense hala beğendiremiyor kendini.
    Erman hoca yine söyleceğini söylemiş

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bir an maçın sabah ezanıyla oynanacağını düşündüm
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    biz buna büyüklük diyoruz

Galibiyetle başladık lige 100. yıldan sonra, gerçekten çok iyi oldu.

Hakederek kazandık, geçen yıla nazaran takımda büyük bir değişim var, bu çok rahat görülebiliyor.

Sancılı dediğimiz defans bugün çok iyiydi. Önder tartışmasız mükemmel oynadı. Bilica bazen riskli hareketler yapsa da topu çok fazla ayağında tutsa da kritik noktalar kesici hamleler yaptı, hatasız oynadı.

Cristian ve Andre Santos'u da beğendim. Cristian çok temiz oynuyor, Alex'e verdiği gollük pas da harikaydı. Andre Santos, Uğur'dan 3 yıldır göremediğimiz şeyleri yapıyor. Uğur 3 yılda herhalde bu kadar pozisyona girememişken Andre Santos daha ilk lig maçında 2 net pozisyona girdi ve Honved maçında da gol atmıştı. Çok faydalı olacak, son vuruşları yetersizdi bugün ama aşacağından eminim.

Gökhan Gönül ve Emre de bugün çok iyiydi. İkisi de çok mücadele ettiler. G.Gönül'ün 87. dakikada bile gol için rakip sahaya gitmesi ve asist yapması alkışa değerdi.

Güiza için ayrı bir parantez açmak gerek sanırım. Geçen yıl herkesin çok eleştirdiği bir isimdi ama ben herkes eleştirmesine rağmen onu hep savunan biriydim, çünkü Güiza'nın kalitesi tartışılmaz, İspanya'nın 3 forvetinden birisi ve hiç şüphesiz geçen yıl savunduğum pozisyon zenginliği yoktu, yani takım iyi olmadığından çok gol pozisyona girilemiyor ve Güiza'ya da gol atacak fırsatlar çok az geliyordu, geldiklerini de zaten klas bir şekilde (bkz. Beşiktaş maçları) bitiriyordu. Bu yıl Daum'la beraber ve takımın orta sahasının Emre hariç değişmesiyle beraber Güiza da daha etkili oluyor. Geçen yıl Selçuk-Uğur-Deivid orta sahasında Güiza'nın etkili olması imkansızdı zaten, David Villa'yı koysanız iş yapamazdı o orta sahayla ama bu yıl bunun olmadığı çok açık ve Güiza 3 maçta 5 gol atarak olumlu sinyaller verdi. Honved'le oynadığımız ikinci maçta biraz daha şanslı olsa o maçta da atacaktı. Güiza aynı Güiza, İspanya gol kralı ve İspanya'nın 3 forvetinden birisi, geçen yıl takımın kötü olmasından kötü görünüyordu ama aslında değildi, bu yıl takım iyi olunca beğeniliyor. Asla satmamamız ve kaybetmememiz gereken bir futbolcu Güiza, çok beğeniyorum.

Lige lider başlamamız sevindirici, umarım başladığımız gibi bitiririz.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    hiç şüphesiz geçen yıl savunduğum pozisyon zenginliği yoktu, yani takım iyi olmadığından çok gol pozisyona girilemiyor ve Güiza'ya da gol atacak fırsatlar çok az geliyordu, geldiklerini de zaten klas bir şekilde (bkz. Beşiktaş maçları) bitiriyordu. .
    Senin dediğin gibi olsaydı Guizayı kimse eleştiremezdi.Geçen sene tonla gol kaçırdı,bomboş pozisyonları harcadı bu yüzden değilmi küçük emrah diye dalga geçenler oldu bilmemneler oldu ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    Bir an maçın sabah ezanıyla oynanacağını düşündüm
    Zaten ilk golu 9 ağustosta ikincisini 10 ağustosta attık
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Zaten ilk golu 9 ağustosta ikincisini 10 ağustosta attık
    bir de TFF pazartesi maçlarına karşıydı

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Senin dediğin gibi olsaydı Guizayı kimse eleştiremezdi.Geçen sene tonla gol kaçırdı,bomboş pozisyonları harcadı bu yüzden değilmi küçük emrah diye dalga geçenler oldu bilmemneler oldu ?
    Güiza 1 seneyi ısınma senesi olarak geçirdi diye düşünüyorum, ligin sonlarına doğru açıldı zaten. Deivid ilk geldiği sene gönderilsin denildi, ertesi sene Avrupa'da 30 mt. mesafeden goller atıp takımını kurtardı. Bugün golleri çıkarttığında pas hataları yapan bir Güiza ama geçmişe göre yine de bir çabası var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe sezona 3 puanla başlamasına sevindim inşALLAH başlangıcı gibi sonuda güzel olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fenerbahçe hiç oynamadığı maçta tarihi farkı kaçırdı.

7,8-0 olabilirdi maç.

Tebrikler Fenerbahçe'ye...
    Murat bu nasıl oluyo ? İyi oynamadı diyosun 7-8 olabilirdi diyosun

Bu takımda revizyon olmadı diyenlere selam olsun. Kadroda bulunan gereksiz adamlar yollanıp hem yedek kulubesi güçlendi hemde oyuncuların aklında artık biz garanti oyuncuyuz olayı yok. Kazım'ın nasıl oynadığına bakın. Veya Santos. Uğur'un hiç böyle içeri girdiğini gördükmü 2 senede. Cristian iyi oyuncu değil falan demiş 1-2 kişi gerçekten şaşıyorum böyle yorumlara. Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Adam elinden geldiğince savaşıyo. Ön Libero dediğiniz adam nasıl oynayacak ? 10 kişiyi geçip gol atmasını istiyosanız onun değeri 70 milyon € Barcelona'da oynuyo.

Kazandık ve 3 puanı aldık. Takımın oyunu gerçekten hoşuma gitti. Santos olsun Alex olsun sürekli araya adam kaçırdılar. Takımdaki herkes tam hazır değiliz diyo. 4-5 hafta geçsin o zaman takım daha iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yahu herkes yazarken problem değil biz yazınca neden bizim mesajımız editleniyor anlamıyom yazamıcaksam istediğim yazıyı neden bana yazarlık veriyorsunuz ki anlamıyorum sizlerde bir cinssiniz..

demeyin şimdi laf salatası çıkar diye editliyoz adam yazmış küçük emrah'a benzetildi diye bizim cevap hakkımız yokmu ayıb yapıyorsunuz ha !

Sezona 3 puanla başlamak çok güzel.İyi bir başlangıcın devamında da iyi şeyler getireceğini düşünüyorum.Kanatlarda çok iyi top çevirdik,maç daha farklı bitebilirdi.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri