Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

8 20.00%
  • Galatasaray

29 72.50%
  • Beraberlik

3 7.50%
1 ile 30 arası toplam 166 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Galatasaray [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu tür gollere alısık olalım Galatasaray'ın rakipleri kalede Leo oldugu sürece hep uzaktan sut atacak 2-3 adım önde duruyor Leo

Maça gelirsek iyiydir fazla kasmadııgmızı düşünüyorum Antep inanılmaz sertti dirsek tekmelere taviz verdi hakem de ama antep'in gol atması için bir uzaktan mücizevi sutlar yada penaltı lazımdı ikiside olsu iki gol oldu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Leo'ya biraz haksızlık ediliyor böyle bir şutu kolay kolay kimse kurtaramaz ama tabi daha görmek lazım nasıl oynuyacağı belli olmaz şuanki maç için iyi bir performanstı..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu tür gollere alısık olalım Galatasaray'ın rakipleri kalede Leo oldugu sürece hep uzaktan sut atacak 2-3 adım önde duruyor Leo

Maça gelirsek iyiydir fazla kasmadııgmızı düşünüyorum Antep inanılmaz sertti dirsek tekmelere taviz verdi hakem de ama antep'in gol atması için bir uzaktan mücizevi sutlar yada penaltı lazımdı ikiside olsu iki gol oldu.
    Leo gerçekten önde duruyor olabilir ama bu gölü hiçbir kalecinin çıkarabileceğini sanmıyorum . yani çıkaramasa bile suçlu olmaz bence

Mesaj Yetkileri