Gözden Irak Gönülden de Irak Olur Demişler İyice Aramızda Fark Olsada Değerli Üstadımın Başarıyı Tatması Yinede Mutlu Etti Beni Gönül İsterdiki Aynı Hızla Gidelim Ama Ben Tökezledim Hocamın Yanında.
Sevdiğim Bölgenin Takımı ve Bu Bölgenin Benim İçin Çok Önemli Bi Yere Sahip Olan Gabi Hocamın Varlığı Bu Oyunda Kazandığım En İyi Şeydi. Herşeyiyle Duruşuyla Çok Önemli Bir İnsan.
Geçen Sezonki Şampiyonluk Ne Kadar Kaliteli Takım Olduğunun Büyük Göstergesi Kıran Kırana Geçen Mücadele Son Maçta Gelen Şampiyonluk Tadından Yenmez Bi Şampiyonluk Oldu Benden Önce Kazandın Hocam Şampiyonluğu Ama Gurur Duyulacak Bi Takım Oluşturdun
Bu Sezonki Transfer Politikası Hala Başarıya Ne Kadar Aç Olduğunun Göstergesi Canımıniçi Takıma Yeni Katılan ve Mevcut Kalan Oyuncular Birbirinden Yetenekli Oyuncular Hangisini Oynatacam Diye Kararsız Kalıyosan Haklısın Hocam Birde Peşinde Olup da Alamadığın Oyuncularda İyice Hırslandırıyor Seni
Bu Sezonki Değerlendirmeye Değinecek Olursam İlk Yarı Biraz Tutuk Oldu Kupadan Elenmek de Kötü Oldu En Azından Finali Oynamayı Bu Kadro Hak Ediyordu İnşallah Seneye O Kupayıda Alacağız.
Benficada Sorunlar Var Abicim O nu İyi Değerlendirmek Gerek Kadrosundaki Oyuncuların Çoğu Sorunlu ve Mutsuz Baskı Altında Bu Senin İçin Avantaj Çok Rahat Yenebilirsin Bence Deplasmanda Korkmadan Oyna İyi Oyuncuları Var Ama Onlarında Takımdaki Havası Bozuk Bunu Kullanabiliriz.
Sen Bana Nazar Boncuğu Taktın Bende Sana Canım 4 Yapraklı Yonca Takıyorum41 Kere Maşallah Böyle Teknik Heyet Herkese Lazım Aman Nazar Değmesin Abicim