Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Beşiktaş'tan Örnek Davranış

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Beşiktaş'tan Örnek Davranış

Türkiye'nin 'Barcelona'sı

Beşiktaş Yönetimi, 11 Haziran 1868 tarihinde kurulan ülkemizin ilk sivil toplum kuruluşu olan Türk Kızılayı ile örnek oluşturacak bir işbirliği projesine imza atmaktan mutlu.

Formalarının arkasına reklam almayı uygun bulmadıklarını söyleyen başkan Demirören, “Büyük takımlarla böyle bir olay olmaz. Mesela Avrupa’nın büyük takımlarında bunu göremiyorum. Beşiktaş olarak biz örnek bir sosyol sorumluluk gösteriyoruz” diye konuştu.

Bu arada tarihinde formasına hiç reklam almayan Barcelona, hayır amaçlı olarak bu geleneğini değiştirirken, BM bünyesindeki UNICEF’e destek vermek amacıyla Şampiyonlar Ligi maçlarında UNICEF’in amblemini formasıyla çıkıyor. Barcelona,UNICEF’e yardım için 5 yılda 1.5 milyon Euro bağışta bulunacak.

Foto: Fanatik

10.08.2009
    Kaynak : Hürriyet

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet önümüzdeki haftadan itibaren Kızılay reklamı ile sahadayız...

Tek kelimeyle helal olsun emeği geçenlere...

Gurur duyuyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Aslında sırt üstüne reklam almayan takımlar için bu düşüncenin devamı getirilebilir..Kitleye en çok hitap eden bir sporun bu konuda daha sag duyulu olması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzel bir davranış, ama Besiktas'a ülker sponsor olmamış diye haberler vardı. O yüzden arka taraf boş kalacagına böyle birşey yapılmış. Yoksa Ülker Bjkye de 4 yılda 30 milyon verseydi düşünmeden kabul ederdi Yıldırım Demirören, şimdi çıkıp Demirören'in dedigi gibi "3ün 5in lafını yapmayız." demeyin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ülker sponsor olmasa ne olacak Emre.Bir ton firma var sponsorluk için kapıda bekleyen.Örneğin Azeri İş Adamı Mansimov şirketi Palmali'nin reklamını vermek için çok büyük bir miktar teklif etti ama yine kabul görmedi Yönetim kurulunda...

Yani boş kalacağına bu olsun diye yapılmış olay demek yerine hiç yazmasan daha iyi olurdu.Türkiye'de bir ilk yapılmış,bana göre çok büyük bir olay...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla kardesim ben inanmıyorum Yıldırım Demirören parayı görecek ve kabul etmeyecek. Bana inandırıcı gelmiyor. Ama dedigim gibi güzel bir olay.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sadece Demirören değil Türkiye'de hiçbir klübün milyon dolarları bırakıp Kızılay reklamı alacagına inanmıyorum..Bu lüksümüz yok..Yanlış anlaşılmasın Bjk'yi yadırgamıyorum yapılması gereken bu oluyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Sadece Demirören değil Türkiye'de hiçbir klübün milyon dolarları bırakıp Kızılay reklamı alacagına inanmıyorum..Bu lüksümüz yok..Yanlış anlaşılmasın Bjk'yi yadırgamıyorum yapılması gereken bu oluyor..
    Evet bu söylem daha iyi oldu. Sadece Demirören degil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sende Demirören'i paragöz yaptın Emre.Demirören Türkiye'de en eli açık başkandır.Hangi Başkan cebinden bu kadar büyük paralar vermiş kulübüne.Doğru davranış değil tabi ki bu ama elinin ne kadar açık olduğunun göstergesidir...

Mansimov Türkiye'de hiçbir takımda bulunmayan bir para vererek transfer bütçesini(250 milyon €) cebinden karşılayıp yönetimde söz sahibi olmak istiyor ve bu camiada kabul görmüyor.Buna karşı çıkanların başında da Y.Demiören geliyor...

Hem senin dediğin gibi olsa bile mükemmel bir olay...

Gurur duyuyorum takımımla böyle bir ilki başardığı için...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ülker Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaptığı teklifin aynısını Beşiktaş'a da sunmuş ancak başkan bunu kabul etmemiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ülker Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaptığı teklifin aynısını Beşiktaş'a da sunmuş ancak başkan bunu kabul etmemiş.
    Neden kabul etmemiş ki beşiktaş ? Hangi başkan formadaki bir ülker yazısıyla dünyanın parasını kazanmak istemez ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bizim buradan kazanacağımız paraya ihtiyacımız yok diyor başkan.Kim ne diyebilir ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Mansimov Türkiye'de hiçbir takımda bulunmayan bir para vererek transfer bütçesini(250 milyon €) cebinden karşılayıp yönetimde söz sahibi olmak istiyor ve bu camiada kabul görmüyor.Buna karşı çıkanların başında da Y.Demiören geliyor...
    Bu paragraf, teklifin neden kabul görmediğini açıklıyor

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Helal Olsun Demirörene Çok İyi Davranış Yapmış Herşey Para Değil Bence

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Helal olsun Beşiktaş'ıma.Aynen bende gurur duyuyorum takımımla.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Helal olsun Beşiktaş .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006

Güzel bir davranış ama; unutmamak gerek Fenerbahçe Kulübüde eğer bu gün kapanırsa bütün mal varlığı Kızılay'a kalıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Güzel davranış ama bende Beşiktaş'ın milyon euroları iterek bunu yaptığını düşünmüyorum maalesef..
    Yinede boş da bırakabilirlerdi böyle duyarlı bi davranış tebriği hakediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güzel bir davranış tebrikler.Ama Türkiye'nin Barcelona'sı denmesi abes kaçmış.Barcelona kuruluşundan beri böyle ama Beşiktaş sadece bu sene başladı .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer sponsor olucak bir firma bulsalardı o zamanda koyacaklarmıydı merak ediyorum?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok güzel bir olay.

Peki Şampiyonlar Ligi maçlarında forma arkasında yazıcak mı yoksa sadece lig'demi bilmediğim için soruyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ibob View Post
    Eğer sponsor olucak bir firma bulsalardı o zamanda koyacaklarmıydı merak ediyorum?
    Bulamadıklarını düşündüğün için mi yazıyorsun sen bunu?

Beşiktaş JK den bahsediliyor Beşiktaş semtinin amatör kulübünden değil..
    Last edited by World Hollow o1 : 10.Ağustos.2009 at 22:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Çok güzel bir olay.

Peki Şampiyonlar Ligi maçlarında forma arkasında yazıcak mı yoksa sadece lig'demi bilmediğim için soruyorum.
    Avrupa kupalarında numaranın üstünde yazmak durumunda isim,ayrıca sadece göğüs kısmına reklama izin veriliyor sanırım.

Nesil
    2006

Çok güzel bir olay.

Sonuçta reklam alıyorsun, büyük ihtimalle her resmi maçta bu reklamlı formayı giymek zorundasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok güzel bir olay.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bulamadıklarını düşündüğün için mi yazıyorsun sen bunu?

Beşiktaş JK den bahsediliyor Beşiktaş semtinin amatör kulübünden değil..
    Gazete okumuyorsun galiba.

Sabah Gazetesinin haberi aynen şöyleydi:
    "Ülkerle sponsorluk anlaşması yapan Fenerbahçe ve Galatasaray bu anlaşmalardan büyük para kazandılar.Fakat Beşiktaş hala bir sponsor bulamadığı(anlaşamadığı) için orası boş kaldı" yazıyordu gazetede.Onlarda Jest olsun diye Kızılay yazdırdılar.Yinede helal olsun.Sonuçta yazdırdılar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sonuçta reklam alıyorsun, büyük ihtimalle her resmi maçta bu reklamlı formayı giymek zorundasın.
    Bizler de alıyoruz ama yazmıyor.Avrupa'da forma üstünde isim yazmalı.Beşiktaş forma arkasına alacağı için Avrupa'da yazmaz.

Tebrikler guzel bir uygulama..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bizler de alıyoruz ama yazmıyor.Avrupa'da forma üstünde isim yazmalı.Beşiktaş forma arkasına alacağı için Avrupa'da yazmaz.
    Yanlış hatırlamıyorsam, bazı Avrupa Kulüpleri Avrupa maçlarında yazıyorlardı reklamları, sanırsam bu yasaklandı ki siz yazmıyor diyorsunuz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

olay çok güzel ama Barcelona'ya benzetmek yanlış Barcelona kurulduğundan beri forma reklamı almayan bir takım söz konusu UNICEF olmasaydı yine almazlardı...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Gazete okumuyorsun galiba.

Sabah Gazetesinin haberi aynen şöyleydi:
    "Ülkerle sponsorluk anlaşması yapan Fenerbahçe ve Galatasaray bu anlaşmalardan büyük para kazandılar.Fakat Beşiktaş hala bir sponsor bulamadığı(anlaşamadığı) için orası boş kaldı" yazıyordu gazetede.Onlarda Jest olsun diye Kızılay yazdırdılar.Yinede helal olsun.Sonuçta yazdırdılar.
    Dostum ona bakılırsa Her gün 3 Büyükler her bir yıldızla anlaşıyor sonuç Deco'su Eto'o'su vs. vs.? Tısss..

Her gazetenin yazdığına ne diye inanayım ki, kaldı yönetimin içinde olmayan bunu net bir şekilde bilemez ki yani Beşiktaş en kötü gider mahalleden bir çorbacının reklamını alır yine alır o kadar aciz kulübler değiller.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Yanlış hatırlamıyorsam, bazı Avrupa Kulüpleri Avrupa maçlarında yazıyorlardı reklamları, sanırsam bu yasaklandı ki siz yazmıyor diyorsunuz.

Ben de hatırlıyorum.Portekiz ligi takımlarının formasının üstündeydi reklamlar yanlış hatırlamıyorsam.Ama bu sene kaldırılmış olacak ki Avrupa maçlarımızda numara üstünde Ülker değil de futbolcu ismi yazıyor.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri