Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

8 20.00%
  • Galatasaray

29 72.50%
  • Beraberlik

3 7.50%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 166 arası toplam 166 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Galatasaray [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek bir husus üzerinde konuşmak istiyorum. Geri kalan kısımlarda söylenecek söz olmadığını düşünüyorum.

Hakem Bünyamin Gezer'in 2. vakası bu. Geçen seneki olayını bütün futbolseverler ve futbolu takip edenlerin bildiğinden eminim. MHK, nasıl olur da böyle bir hakeme büyük bir takımın maçını verir ?

Dün de gördük, oyundan çıkan futbolcunun çıkışını engelledi resmen. Yavaş çıkıyorsa sarı kartını göstereceksin, olay orda bitecek. Ama sen ne hakla gidip de oyundan çıkan futbolcunun önünü kesip, oradan değil buradan çıkacaksın diyorsun ? Rezalet...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Oyundan çıkış esnası futbolcunun insiyatifindedir. Geride olduğun vakit ve zaman ihtiyacın olduğu maçlarda kulübe tarafından değil de sana en yakın taraftan çıkarsın takımına zaman kazandırırsın. Buna hakem karışamaz. Hakemler buna karışamadığı gibi futbolcunun kulübe tarafından çıkmasına da karışamaz. Bunu hiçbir tüzük hiçbir kitap yazmaz. Zaman geçirmeye yönelik hareket varsa sarı kart çıkarılır ve oyuncu uyarılır. Ama oyuncuyu kucaklayıp çıkacağı tarafı belirlemek bir hakemin yapacağı son şeydir. Bünyamin Gezer Gaziantepspor'lu oyuncuların yapması gerekeni yapmaya çalıştı, olmadı. Bariz bir ihlal söz konusu burada.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kartı tartışmak yersiz, verilebilir. Oyundan cıkarken agırdan almak kartı gerektirir. Buna birsey demiyoruz. Eger Arda pazubandı verdikten sonra, diger arkadaslarının elini sıkıp, laylaylom çıkıyorsa dur kenarda izle, saatini durdur sarı kartı ver. Dogru olan bu. Sen ne yapiyorsun? Diyorsunki bu taraftan hemen cık. Arda da diger taraftan cıkmaya kalkınca onun önüne gecip bodyguard gibi iteleyerek durduramazsın.Nerede görülmüş böyle birsey yahu? Sonrada çıkıp Ardaya laf edenler var ki komik duruma düşüyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada Arda oyunda olmamasına rağmen yeni uygulamaya göre sahaya girip hakemin yanına gitmesi yasak olmasına karşın hakemle gidip konuştu.Temsilcinin bunu not edip Arda'yı Disiplin Kurulun'a sevk etmesi gerekiyormuş.

Şu anda Maraton'un tekrarında dinledim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Couceiro şaşırmış olmalı.İki tane ofansif kanat oyuncusunu bek olarak oynatıyor.Sonra M.Ceylan gibi orta sahada temposu en yüksek adamı beke çekiyor.Hemde karşısında G.Saray gibi ofans gücü çok yüksek olan bir takım varken...

Rijkaard'da Aydın ısrarından vazgeçmeli.Barış gibi bir adam en azından Elano hazır değilken kulübede oturmamalı.Bana kalırsa Elano geldiğinde de göbekte M.Topal'la birlikte yer almalı...

J.Cesar müthiş gol attı...

Tebrikler G.Saray...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Couceiro şaşırmış olmalı.İki tane ofansif kanat oyuncusunu bek olarak oynatıyor.Sonra M.Ceylan gibi orta sahada temposu en yüksek adamı beke çekiyor.Hemde karşısında G.Saray gibi ofans gücü çok yüksek olan bir takım varken...
    Couceiro çok pes 2009 oynuyo heralde ben genelde yaparım öyle..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhteşem görüntüler...Kalite bu olsa gerek. Geldiği ilk günden itibaren herşeyiyle klasını hissettirdi Rijkaard.

Bu şekilde davranması, hem kendini onlardan üstün görmediğinin kanıtıdır, hem de futbolcularla daha samimi olmasının göstergesidir bana göre. Koskoca 50 küsür yaşındaki dünya futbolunun efsanesi "Johan The Second" teker teker futbolcularla birer arkadaş, dost gibi el sıkışıyorsa, bu adamlarda gerçekten birşeyler vardır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maçı ultrAslan ile birlikte tribünden izleme fırsatı yakaladım..buradan ilk olarak şunu söylemek istiyorum Antep futbol seyircisinin zihniyeti böyleyken Antep ten hiçbişey olmaz kafaları değiştirmeleri gerekiyor..hele ki Gençlik 27 adlı taraftar grupları tam bir rezillik..

maça gelince zaman zaman kopukluklar olduysa da genel anlamda iyi bir maç çıkardık ve geleceğe yönelik güzel mesajlar verdik..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    not: uA 33 olarak gittiğimiz Antep te bizleri yanlız bırakmayan uA 34 ve uA 27 ye de teşekkür ederiz..
    Last edited by erdemzorer10 : 10.Ağustos.2009 at 20:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bu arada Arda oyunda olmamasına rağmen yeni uygulamaya göre sahaya girip hakemin yanına gitmesi yasak olmasına karşın hakemle gidip konuştu.Temsilcinin bunu not edip Arda'yı Disiplin Kurulun'a sevk etmesi gerekiyormuş.

Şu anda Maraton'un tekrarında dinledim.
    Hakemlerin yanına gidip , Sinan engin gibi tehdit etmek lazım ceza almak için.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hakemlerin yanına gidip , Sinan engin gibi tehdit etmek lazım ceza almak için.
    Alicancığım yeni kurallara göre sahadaki 22 kişi dışında hiçkimse hakemin yanına gitmesi yasak.Gittiği taktirde PFDK'ya sevkedilmesi gerekiyor.

Yeni kural bu ancak Türkiye'de ne kadar uygulanacak bilmiyorum.Arda'nın yaptığında birşey yok gitti hakemle çok samimi bir konuşma yaptı ama ters bir durum olsa ne olacak ? Arda'ya demiyorum ama başka bir oyuncu da bunu yaparsa ne olacak ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Buyrun bahsettiğim şey basında yer bulmuş.

Arda'ya en az 1 maç!

Yeni sezonun ilk statü kurbanı Galatasaray’ın çiçeği burnunda kaptanı Arda Turan oldu. Gaziantepspor maçı bitiminde takım arkadaşlarını 3-2’lik galibiyet nedeniyle kutlamak ve hakem Bünyamin Gezer’den de sarı kart gördüğü pozisyonun ardından özür dilemek için sahaya giren Arda Turan, Futbol Federasyonu tarafından bu sezon başı yayınlanan statü gereği Disiplin Kurulu’na sevk edilecek. Karşılaşmanın temsilcileri Atilla Ferah ve Akın Kılavuz’un yazdığı rapor doğrultusunda genç futbolcu en az 1 maç ceza alacak.
    Arda bilindiği gibi maçın 90. dakikasında yerini Barış’a bırakırken ağır hareket ettiği için hakem Bünyamin Gezer ile diyaloğa girmiş ve sarı kart görmüş, maçın bitiş düdüğü ile de sahaya tekrar girerek ihlalde bulunmuştu. Futbol Federasyonu tarafından tüm Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig kulüplerine sezon başında statü gönderilmiş ve değişiklikler belirtilmişti. Buna rağmen G.Saray kaptanı Arda Turan, ilk lig maçında hem sarı kart gördü hem de kural ihlalinde bulunarak kendini yaktı, takımını da zor durumda bıraktı.
    KURAL NE DİYOR?
    Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından yayınlanan 2009-2010 Sezonu Statü ve Talimat Değişiklikleri’nin “Stadyumların düzeni” maddesinin üçüncü bendinde yer alan kural şöyle diyor: “Yeşil zemine müsabaka öncesinde (logo ve reklam maskot görevlileri hariç), sırasında, devre arasında ve müsabaka sonunda hakemin; temsilcinin izin verdiği kişiler dışında başka kimse giremez. Müsabakanın bitiminden, hakemler koridora girene kadar geçen süre içinde müsabakanın bitimi anında aktif olarak oyunda bulunan futbolcular ve hakemler dışında hiç bir kişi yeşil zemine giremez.”

11.08.2009
    Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu kuralın getirilmesi iyi olmuş ama bakalım uygulanabilecek mi? İlk Arda'ya denk gelmesi nedeniyle, eğer uygulanırsa Galatasaray taraftarı yine başlar federasyon bize karşı söylemlerine eminim.

Maç bitimiyle sahaya doluşan antrenörler, oyuncular nedeniyle oluşan kötü görüntüyü giderecek bir uygulama, umarım her maçta, her ihlal edene adil şekilde uygulanır da zamanla bu alışkanlıklarımızdan vazgeçeriz.

Ama bu kuralın çok tartışma getireceği de ortada bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu kuralın getirilmesi iyi olmuş ama bakalım uygulanabilecek mi? İlk Arda'ya denk gelmesi nedeniyle, eğer uygulanırsa Galatasaray taraftarı yine başlar federasyon bize karşı söylemlerine eminim.

Maç bitimiyle sahaya doluşan antrenörler, oyuncular nedeniyle oluşan kötü görüntüyü giderecek bir uygulama, umarım her maçta, her ihlal edene adil şekilde uygulanır da zamanla bu alışkanlıklarımızdan vazgeçeriz.

Ama bu kuralın çok tartışma getireceği de ortada bence.
    Olması gereken de bu, tepki verilir mutlaka.

Arda biraz öne çıktığında basın tarafından nelere alet edildiğini biliyoruz. Hakemin tavrını konuşan hiç yok ama.

Artniyet açıkça belli.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Direk lisansı verelim Arda'nın oynamasın
    Ben sanmıyorum ceza verilecegini, verilirsede farketmez. Önümüzdeki mac denizli macı, Kewell oynar; olmadı Elano geliyor zaten takıma.
    Tek kötü yanı Arda istatisiklerini geliştiremeyecek.
    Ceza verilirsede standart isteriz, herkese aynı yaptırımın uygulanmasını isteriz, uygulanmadıgında da cıkıp konuşuruz; kimsede birsey diyemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arda PFDK'ya sevk edilmiş, perşembe günü ne karar verileceği belli olur, eğer ceza verilmezse ve ileride bu kural uygulanırsa ortalık karışır, aynı şekilde cea verilirse ve başka maçlarda uygulanmazsa yine ortalık karışır. Federasyon standartı tutturabilecek mi bakalım? Ama bu kural çok tartışılır, orası kesin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri