Sayfa 112 / 1204 İlkİlk ... 12621021101111121131141221622126121112 ... SonSon
3,331 ile 3,360 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    34

Topuz'a bir dünya para veriliyor ve sonra arda'yla aynı kefeye konuyor, Arda'ya abartılacak bi oyuncu değilde dendi ya tebrikler Haldun Üstünel'in ingiltere'de olduğunu duydum doğrumudur?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mehmet Topuz un 10 milyon euro ettiği bir piyasada Arda gözü kapalı 20-25 milyon euro eder..
    zaten transfer olduğunda görürsünüz rakamı biz çok rahatız bu konuda..kaldı ki Arda en az 1 sezon daha takımda kalacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Haldun Üstünel'in ingiltere'de olduğunu duydum doğrumudur?
    Evet, sanırım doğru. Eboue gelirse şaşırmasın kimse

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda 15'e giderse öpüp başına koysun G.Saray...
    Yazının tamamını okudum Anıl; ama 15 e Arda'nın kramponunu alamazlar. 20-25 den asagı gidemez bu takımdan. Gecen sezon basında Topala 8-10 milyon euro teklif var dedigimizde o kadar etmez yorumları vardı, sezon ortasında baskan kendi dogrulamıştı teklifi. Servete 8 milyon veriyordu Marsilya, baskan degişnce transfer yattı. Bende iddia ediyorum 20 den asagı bu takımdan gitmez Arda. Transferi olunca konuşuruz, buradayız daha.

Ayrıca bana göre maksimum 10 m € eder Arda.
    Bu harbi komik olmuş;mizah bölümüne falan yazsaydık keşke.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

arda turan değilde ardadinho olsaydı şimdiden satılmıştı 30-35 e...arda bi sezon daha kalır ve görüldüğü üzere sürekli üstüne koyuyo böyle bi adam 25-30 etmicekte kim edicek avrupada verilen paralar ortada....modricin ardadan ne gibi farkı var ....ama biz kaptanın yeni yapılacak stadda oynamasını istiyoruz 2 yıl sonra zaten barcelona inter kapımızda yatıcaklar ardayı almak için....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Topuz'a bir dünya para veriliyor ve sonra arda'yla aynı kefeye konuyor, Arda'ya abartılacak bi oyuncu değilde dendi ya tebrikler Haldun Üstünel'in ingiltere'de olduğunu duydum doğrumudur?
    Allah Allah iyimisiniz Topuz'a 8.5 verdiniz diye atlayan benmiyim?

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu harbi komik olmuş;mizah bölümüne falan yazsaydık keşke.
    Tabikide, isterseniz enstantene de yapabilirsiniz

Maksimum 10 m €'dur avrupada değeri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yok yok 5milyon eder maksimum. Böyle yorumlar yapılıyor, sonra yöneticiler sakin yorum yapmamızı istiyor. Sakin olmak mümkün mü?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Niye Arda ya 5 miLyon Euro eder deyince kızıyormusun ?

Sen ne kadar edeceğini biLiyorsan yapıLan yorumLara neden aLdırış ediyorsun ?

Başkasına göre Topuz daha iyidir, Başkasına göre diğer futboLcu daha iyidir, daha çok eder. İLLa Arda en iyisi, en çok eder oLmasımı gerek. Herkes bir düşünemez.

Sana göre 50, bana göre 15, ona,buna şuna göre 5 eder. Herkes fikrini söyLer, bunda ne var ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Maksimum 10 m €'dur avrupada değeri.
    Bak sen şu işe. Bir de kesin konuşuyorsun. Bağlantıların falan mı var Avrupa'da ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arda zaten bu sene bir yere gitmiyor..
    Seneye gittiğinde de herkes burada olur ve görürüz kimin dediği çıkıyor..
    Biz bu konuda çok rahatız..

Ama şu da bir gerçek ki Arda nın piyasa değeri max 10 milyon euro ise Türkiye den dışarıya satılan diğer oyuncular para bile etmez...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Bak sen şu işe. Bir de kesin konuşuyorsun. Bağlantıların falan mı var Avrupa'da ?
    Bunu bilmek için Avrupa'da bağlantın olması gerekmiyor.

Biraz fanatik olmayacaksın, birazda futboldan anlayacaksın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arda ya max 10 milyon euro eder diyecek kadar çok anlıyorsun futboldan sen arkadasım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve o kdr da az fanatik duygularla bunu yazıyorsun
    Last edited by erdemzorer10 : 11.Ağustos.2009 at 17:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Mehmet Topuz un 10 milyon euro ettiği bir piyasada Arda gözü kapalı 20-25 milyon euro eder..
    zaten transfer olduğunda görürsünüz rakamı biz çok rahatız bu konuda..kaldı ki Arda en az 1 sezon daha takımda kalacak..
    M.Topuz'u yabancı takım almadı, Fenerbahçe aldı. Dolayısıyla saçma bir kıyaslama olmuş.

Avrupa kulübü Arda için 25-30 vermez, veren olursa zaten Hayrettin abinin dediği gibi Galatasaray gözü kapalı satar. Dünya transfer piyasası sürekli hareket içinde, atıyorum Man City dünyanın adamını aldı, istese Arda'yı da alabilirdi ama burada problem Arda'nın Non-EU statüsünde olması ve altyapısının çok iyi olmaması. Non-EU sayılan bir oyuncu transferi her zaman zordur. Ayrıca o bahsedilen isimlerin altyapıları harika ve Non-EU değiller, dolayısıyla da transferleri hiçbir zorluk çıkarmaz.

Adebayor 30 m Euro, Benzema 35 m Euro, Xabi Alonso 30 m Euro ettiğine göre Arda için bu bedelleri söylemek daha zor.

Türkiye'den yurtdışına gitmiş yüksek bedelli oyuncular Baliç ve Okocha sanırım, en yüksek bedel bunlara aittir. Bunlar da yerli değil, yabancı futbolcular. Yerli futbolcu pek nadir. Rüştü bile kariyerinin zirvesinde, dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri olduğu dönemde bile Barcelona'da tutunamadı. Bu tip örnekler onlar için kötü bir iz bırakıyor haliyle. Dolayısıyla da o kadar yüksek bedel vermiyorlar Türk futbolculara.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    M.Topuz'u yabancı takım almadı, Fenerbahçe aldı. Dolayısıyla saçma bir kıyaslama olmuş.

Avrupa kulübü Arda için 25-30 vermez, veren olursa zaten Hayrettin abinin dediği gibi Galatasaray gözü kapalı satar. Dünya transfer piyasası sürekli hareket içinde, atıyorum Man City dünyanın adamını aldı, istese Arda'yı da alabilirdi ama burada problem Arda'nın Non-EU statüsünde olması ve altyapısının çok iyi olmaması. Non-EU sayılan bir oyuncu transferi her zaman zordur. Ayrıca o bahsedilen isimlerin altyapıları harika ve Non-EU değiller, dolayısıyla da transferleri hiçbir zorluk çıkarmaz.

Adebayor 30 m Euro, Benzema 35 m Euro, Xabi Alonso 30 m Euro ettiğine göre Arda için bu bedelleri söylemek daha zor.

Türkiye'den yurtdışına gitmiş yüksek bedelli oyuncular Baliç ve Okocha sanırım, en yüksek bedel bunlara aittir. Bunlar da yerli değil, yabancı futbolcular. Yerli futbolcu pek nadir. Rüştü bile kariyerinin zirvesinde, dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri olduğu dönemde bile Barcelona'da tutunamadı. Bu tip örnekler onlar için kötü bir iz bırakıyor haliyle. Dolayısıyla da o kadar yüksek bedel vermiyorlar Türk futbolculara.

bundan önce böyle olduğu için bundan sonra da öyle olacak değil..

biraz kendimizi aşmamız gerek bazı konularda..bu yorumlar bu şekilde kalsın ve gelecek yıl bekleyip görelim Arda kaça satılmış ne kadar sansasyon yaratmış..
    bu zor bişey değil ve biz bundan eminiz..Arda şuan Trabzonspor da oynuyor olsaydı da aynı yorumu yapacaktım kesinlikle taraftar duygularıyla yaptığım bir yorum değildir..

M.Topuz olayıyla kıyaslamamın nedeni cümlelerde sezdiğim fanatizmdir..daha dikkatli yorumlar yapılması adına..saçma falan değil o nedenle..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mesaj kontrol. Bittiken sonra açılacak.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mesajlara uyarı puanı vs vermiyorum çünkü verdikçe daha çok abartıyorsunuz. Bu mesajımdan sonra karşı görüşe üslupsuzca yaklaşan arkadaşların yazarlıkları alınacaktır, bu kadar net.

devam edebilirsiniz.
    (/s)

Nesil
    2007

Bencede Mehmet Topuz'la karşılaştırmak çok gereksiz.Mehmet Topuz yaklaşık 10 MN etti ama bir Türk takımına satıldı.8 yabancı kuralı olmasaydı veya yabancı takıma gitse anca yarısı ederdi herhalde...

Arda bencede 30 MN etmez.20 anca.Arda bizim yıldızımız, kaptanımız ama bir düşünün başka takıma gittiğinde(Tottenham, Valencia vs.) oralarda yıldız olabilecek mi?Taraftar onu tanıyormu, bu işlerin birde ekonomik boyutu var(forma satışı reklam vs.).Kulüpler bunu da düşünüyor.Arda'nın tanınmışlığı iyidir ama Avrupa'ya görede oralamadır diye düşünüyorum.
    Üstelik gerçekten yurt dışında tutunabilmiş oyuncumuz az...

10 MN kadarda düşük olmaz 10 MN satılacaksa hiç satılmasın daha iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Bencede Mehmet Topuz'la karşılaştırmak çok gereksiz.Mehmet Topuz yaklaşık 10 MN etti ama bir Türk takımına satıldı.8 yabancı kuralı olmasaydı veya yabancı takıma gitse anca yarısı ederdi herhalde...

Arda bencede 30 MN etmez.20 anca.Arda bizim yıldızımız, kaptanımız ama bir düşünün başka takıma gittiğinde(Tottenham, Valencia vs.) oralarda yıldız olabilecek mi?Taraftar onu tanıyormu, bu işlerin birde ekonomik boyutu var(forma satışı reklam vs.).Kulüpler bunu da düşünüyor.Arda'nın tanınmışlığı iyidir ama Avrupa'ya görede oralamadır diye düşünüyorum.
    Üstelik gerçekten yurt dışında tutunabilmiş oyuncumuz az...

10 MN kadarda düşük olmaz 10 MN satılacaksa hiç satılmasın daha iyi...
    Arda'ya transfer döneminde Tottenham'dan teklif gelmişti. Hatta Tottenham'ın taraftar forumundan mesajlar konulmuştu. Onlar çok iyi tanıyorlar Arda'yı ve istiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Topala 10, sertvete 8 verildi diyorum, buna ragmen max arda 10 eder dendi, benim için tartışma bitmiştir. Herkesn kendi görüşüdür o halde.

Dahada uzatmayacagım, zaten Kaptan gemisinin basında, oynadıgı oyunla cok kişinin canını yakacak, çok kişi iç çekecek.

Bu Arada Adnan Polat basın toplantısında;
    -"BU SENE OLMAZSA ÖNÜMÜZDEKİ SENE ALACAĞIZ"-

Manisasporlu 2 futbolcu için kulüplerine teklif yaptık. Kendileri de Galatasaray’a gelmek istiyorlar. Bu konuda bir anlaşmazlık var futbolcularla kulüp arasında. Ben Manisaspor başkanına medya üzerinden gönderme yapması yerine konuya mantıklı yaklaşmasını tavsiye ediyorum. Bu futbolcularla biz anlaştık. Bu sene olmazsa önümüzdeki sene kendilerini kadromuza dahil edeceğiz.

"HAYAT BİTER, TRANSFER BİTMEZ"

Adnan Polat, son olarak transfer konusuna da değinerek "Bizim düşüncemiz bundan sonra transfer yapmamak. Ama transfer konusunu kestirip atamıyorsunuz. Öyle birşey geliyor ki, yapmak zorunda kalıyorsunuz. O yüzden ’Hayat biter, transfer bitmez’ dedik. Takip ettiğimiz oyuncular var ancak öncelikle mevcut arkadaşlarımıza şans vermek istiyoruz. Düşündüğümüz bölgelerde alternatif isimler var. Bugün karar versek, yarın iyi bir transfer gerçekleştirebiliriz. Bizim önceliğimiz mevcut arkadaşların forma giymesi" dedi.

Dün Haldun Üstünel Foxa konuşmuş; O da buna benzer, "bugün Rijkaard tamam dese transferi gerceklestiririz" Gibi bir söylemi oldu.
    İsmi gecen oyuncular; Mensah, Coloccini, Neill. Bambaska bir isimde olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

coloccini gelirse artık...

oha derim. ama zor. o kadar maliyetin altına girmez bence yönetim.

mensah da pahalı olabilir. ama bilemem, haldun üstünel bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Eboue'yi bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Coloccini mükemmel olur. Sag bek, stoper, ön libero 3 mevkiide de oynar. Mensah da iyi olur. Bu 2sinden biri alınır umarım. Gerci bilinmez bi bakmışsın Haldun Abi bambaska birini getirmiş

Del Piero_10 Misafir

Arda'nın bana göre şu anki değeri 15-20 milyon € dur ancak bu parayı gözü kapalı verecek takım pek yok. Türk futbolcuların %90'ının Avrupa'da yaşattığı hayal kırıklığı buradan oraya transfer olacak oyuncular için bir engel teşkil ediyor.

Arda'nın Modric'ten bir eksiği yok ama Modric'in Boban, Prosinecki gibi referansları varken Arda'nın referansı ne yazıkki Okan Buruk ve Emre Belözoğlu.

Ayrıca Arda'nın en büyük şansı önümüzdeki Dünya Kupası. Milli takımın kupaya katılması ve Arda'nın burada başarılı olması halinde 20 milyon üzeri rakamlardan bahsedebiliriz. Ancak milli takım kupaya katılamazsa ve Arda 2010'dan sonra da Galatasaray'da kalırsa Hasan Şaş olma yolunda ilerlemeye başlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

TSL nin çok çok üzerinde bir kadromuz var zaten bunlara bir de Coloccini eklenirse avrupa için de müthiş bir adım olacak..

ve tam taraftarın seveceği tarz bir oyuncu..uzun saçlı,latin,yeri geldiğinde sert oynayan,mücadeleyi bırakmayan..off inşallah alırız ve bir bomba daha patlatırız böylece..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

coloccini neden olmasın diyorum ama newcastle küme düşmesine rağmen 2 tane çok fazla maliyetli satış yaptı, eli güçlü olur bu konuda bize karşı. bu yüzden maliyet konusunda belki bazı sorunlar doğabilir. haldun üstünel tabii ki halleder ama değer mi gerekir mi, buna rijkaard karar verir. tabi gelirse herkes gibi ben de çok sevinirim, o da ayrı elbette..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zamanında burada Galatasaray'ın aldıgı oyuncular düşük bonservisli gösteriliyor deniliyordu, Başkan ona da acıklık getirmiş.

Transferler...
    Biz transfer için Rijkaard ve Neeskens ile görüşüyoruz. Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel de bunları değerlendiriyorlar. Hepimiz birbirimizden haberdar olarak sürdürüyoruz. Asıl burada sihirbaz olan Murat Yalçındağ. Biz sihirbaz olan yöneticiler ürettik bu aşamada. Herkes 'bu değirmenin suyu nerden geliyor?' diye soruyor. Herkesin unuttuğu bir konu var, biz üç futbolcumuza bonservis ödemedik. Leo Franco, Mustafa Sarp ve Gökhan Zan bedelsiz olarak transfer edildi. Keita ve Elano'ya ise toplam bonservis bedeli 15 milyon Avro ödenecek. Biz bunu dört seneye böldük. Toplasanız senelik 5,5 milyon Avro ediyor. Haldun Üstünel’i tebrik etmek gerek tabii ki. Ne yapıyor, nasıl ikna ediyor dört seneye bu futbolcuları bilemiyorum. Tebrik ediyorum kendisini. Transferin çabuk bitmesi ve ucuza mal olması için gizli kalması gerek. Çünkü isimler duyulunca maliyetler yükseliyor. Bu sene basını biraz terse yatırdık. Sağ gösterip sol vurduk ama bunu kasıtlı yapmadık. Öyle olması lazımdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biraz az kalır Baya bi terse yatırdık

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu konuda farklı takımdan arkadaşlarımızın kafasında birçok soru işareti vardı..
    bu yazıyı okuyunca göreceklerdir gerçeği..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

G.Saray’ın yeni stoperi de Lyon’dan
    11 Ağustos 2009 Salı 10:21

Ganalı futbolcuya, Hollandalı hocadan vize çıktığı öğrenildi. Fransız L’Equipe ise tarafların 4 milyon Euro’ya anlaştığını öne sürdü...
    Uzun bir süredir Aslan’ın gündeminde bulunan Ganalı futbolcuya, Hollandalı hocadan vize çıktığı öğrenildi. Fransız L’Equipe ise tarafların 4 milyon Euro’ya anlaştığını öne sürdü...
    Sarı-Kırmızılı kulübün uzun süredir transfer gündeminde bulunan John Mensah’a, sonunda teknik direktör Frank Rijkaard’ın da alınması yönünde onay verdiği öğrenildi. Servet ve Gökhan ikilisinin hava hakimiyeti yüksek olmasına rağmen, nispeten ayaklarına hakim bir stoper isteyen Hollandalı hocanın, Ganalı futbolcu hakkında ‘iyi iş çıkarabilir’ raporu verdiği belirlendi.

Ayrılmak istiyordu
    Florya’da bu gelişmeler yaşanırken, yüksek tirajlı Fransız gazetesi L’Equipe’ten çarpıcı bir iddia geldi. Gazete, Mensah’ın kulübü Lyon’la, Galatasaray’ın 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştığını öne sürdü. 26 yaşındaki stoper, geçen sezon Fransız ekibinde fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istiyordu. Mensah, 1.79 boyunda ve 55 kez milli oldu. Aslan daha önce Lyon’dan 5.5 milyon Euro’ya Baros’u, 8.5 milyon Euro’ya da Keita’yı almıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaslara bak ya Defansa bir zenci lazımdı zaten

Mesaj Yetkileri