1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: MHK Arda'ya Verilen Kartı ''Gereksiz'' Buldu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

MHK'nın tartışması gereken Arda'ya verilen kart değil, hakemin yaptıklarıydı. Yanlış hareket ediyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    MHK'nın tartışması gereken Arda'ya verilen kart değil, hakemin yaptıklarıydı. Yanlış hareket ediyorlar...
    Haberi okudun mu? Doğruluk payı var mıdır bilmiyorum ama haberi okuyunca MHK'nın Gezer'e yaptığının yanlış olduğunu söylediğini ve bu konuda uyarıldığını anlıyorum ben.

Sen ne anladın haberden merak ettim doğrusu?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Haberi okudun mu? Doğruluk payı var mıdır bilmiyorum ama haberi okuyunca MHK'nın Gezer'e yaptığının yanlış olduğunu söylediğini ve bu konuda uyarıldığını anlıyorum ben.

haberde bence , kart yanlıştı diyor . biz karta bişey demiyoruz ki , zaman geçirdiyse kart görür . ama hakemin kabadayı hareketleri ordan çıkma falan demesi yanlış diyoruz .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Ben de kartın yanlış olduğunu anladım. Restleşme kelimesi geçmiş haberde. Ben o kelime ve o kelimenin kullanıldığı cümleden hakemin o lafı söylemesinin ardından rest çekme babında sarı kartı gösterdiğini anladım.

Yeterince açık olmuştur sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Ben de kartın yanlış olduğunu anladım. Restleşme kelimesi geçmiş haberde. Ben o kelime ve o kelimenin kullanıldığı cümleden hakemin o lafı söylemesinin ardından rest çekme babında sarı kartı gösterdiğini anladım.

Yeterince açık olmuştur sanırım.
    Ne diyeyim, Allah'ım beni böyle fanatikçe düşünceler içerisinde bulundurmaz umarım. Objektif bakamamak çok kötü olurdu her olayda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri