MHK'nın tartışması gereken Arda'ya verilen kart değil, hakemin yaptıklarıydı. Yanlış hareket ediyorlar...
Haberi okudun mu? Doğruluk payı var mıdır bilmiyorum ama haberi okuyunca MHK'nın Gezer'e yaptığının yanlış olduğunu söylediğini ve bu konuda uyarıldığını anlıyorum ben.
Haberi okudun mu? Doğruluk payı var mıdır bilmiyorum ama haberi okuyunca MHK'nın Gezer'e yaptığının yanlış olduğunu söylediğini ve bu konuda uyarıldığını anlıyorum ben.
Sen ne anladın haberden merak ettim doğrusu?
haberde bence , kart yanlıştı diyor . biz karta bişey demiyoruz ki , zaman geçirdiyse kart görür . ama hakemin kabadayı hareketleri ordan çıkma falan demesi yanlış diyoruz .
Sen ne anladın haberden merak ettim doğrusu?
Ben de kartın yanlış olduğunu anladım. Restleşme kelimesi geçmiş haberde. Ben o kelime ve o kelimenin kullanıldığı cümleden hakemin o lafı söylemesinin ardından rest çekme babında sarı kartı gösterdiğini anladım.
Ben de kartın yanlış olduğunu anladım. Restleşme kelimesi geçmiş haberde. Ben o kelime ve o kelimenin kullanıldığı cümleden hakemin o lafı söylemesinin ardından rest çekme babında sarı kartı gösterdiğini anladım.
Yeterince açık olmuştur sanırım.
Ne diyeyim, Allah'ım beni böyle fanatikçe düşünceler içerisinde bulundurmaz umarım. Objektif bakamamak çok kötü olurdu her olayda.