1 ile 30 arası toplam 108 sonuç

Konu: Klasik 4-4-2 [9.03]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Defansında hızlı oyuncular yoksa, önde kurulu defans olduğundan bu sonuçların çıkması normal. Ayrıca sanırım uzaktan şutlarla da goller yiyorsun.

Genişiliği azaltıp, defans çizgisini geri çekip, oyuncuların anlayışlarını 1'er kademe azaltabilirsin. Hücum yönünden sıkıntı yaşamıyorsan, savunma açısından ufak değişiklikler yaparak devam etmeni öneririm.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Defansında hızlı oyuncular yoksa, önde kurulu defans olduğundan bu sonuçların çıkması normal. Ayrıca sanırım uzaktan şutlarla da goller yiyorsun.

Genişiliği azaltıp, defans çizgisini geri çekip, oyuncuların anlayışlarını 1'er kademe azaltabilirsin. Hücum yönünden sıkıntı yaşamıyorsan, savunma açısından ufak değişiklikler yaparak devam etmeni öneririm.
    Genelde duran toplardan yedim golleri.Hoffe savunması hızlı aslında,hızları 17-18 lik adamlar bulamam ki zaten 14-15 hız özellikleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Editlenen defansı sağlamlaştıran taktiği deniyorum 2-3 kariyerimde ve 3-4 maç sonra güzel oyunla birlikte sonuçlarıda alıyorsunuz. En kısa sürede resimlerle desteklemeye çalışıcam
    Üst üste denemeye devam et, istikrarı sağlayacak mısın acaba? Bekliyorum sonuçları.

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Genelde duran toplardan yedim golleri.Hoffe savunması hızlı aslında,hızları 17-18 lik adamlar bulamam ki zaten 14-15 hız özellikleri
    Duran toplarsa ona ayar yapmak lazım, maç içerisinde fazla yemiyorsan ilk dediklerimi uygulamayabilirsin.

Duran toplarda fazla zaafın varsa, hızlı bir adamına ileride beklemesini söyle, beklere ön direk, arka direği ver, mclerden birine ya da hızlı bir kanat oyuncuna da ileride kal diyebilirsin. Kalan tüm oyunculara adam tutmalarını söyleyerek dene, etkili olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri