-
13.Ağustos.2009, 18:09
-
13.Ağustos.2009, 18:20
Kovdum ya şimdi "bilinmiyor" yazıyor. Keşke önceden baksaydım bende merak ettim şimdi
NOBLESSE OBLIGE!
17.06.2014
-
13.Ağustos.2009, 18:34
ZİRVEDE HEYECAN ARTIYOR !
Süperligde son 6 haftaya girilirken 3 takım arasında kıyasıya bir şampiyonluk yarışı yaşanıyor. Lig, Avrupa ve kupada 17 maçtır yenilmeyen lider Galatasaray, ligin en golcü takımı Beşiktaş ve son şampiyon İskenderun DÇ mutlu sona ulaşmak için müthiş bir rekabet içerisindeler.
Son 6 haftaya girilirken puan durumu şu şekilde
Bu görüntüde Galatasaray önemli bir avantaja sahip görünse de bu 3 takımın kalan fikstürlerine baktığımızda 3.sıradaki İskenderun DÇ en avantajlı takım olarak ön plana çıkıyor.
İşte zirvedeki 3 takımın kalan maçları
Lider Galatasaray kalan 6 maçında sadece 2 kez kendi sahasında oynayacak. Üstelik Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile ikisi deplasmanda olmak üzere 3 derbi maçları var.
Beşiktaş 3 maçı kendi evinde 3 maçı ise deplasmanda oynayacak. Onlarında aynı şekilde 3 zorlu derbi mücadeleleri olacak. Son haftadaki Bursa deplasmanı da oldukça zorlu bir maç.
İskenderun DÇ ise fikstür açısından bu iki rakibinden de daha avantajlı.
Tam 4 maçı kendi sahasında oynayacak olan İDÇ'nin 4 büyüklerle maçı olmaması da ayrı bir avantaj.
Karşılaşacağı rakiplerinden Samsun 18., G.Antep 17., Karabük 15., Kocaeli 14., Konya 12. sırada bulunuyor. En zorlu maçları ise lig 4.'sü G.Birliği deplasmanı.
Şampiyonluk mücadelesi veren bu 3 takımın iç ve dış saha raporları

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada biz G.Antep'i hafife aldık ama adamlar 5 maçtır canavar gibi.
Trabzon!u deplasmanda 2-0 yenmişler, Bursayı 2-0, Samsun'u 2-1. Manisa deplasmanı 1-1, Kocaeli 0-0. iyi bir seri yakalamışlar, oyuncularımız ciddiye almazsa kötü...
Last edited by Walter Sakana : 13.Ağustos.2009 at 18:41
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!
17.06.2014
Mesaj Yetkileri