Muhtesem baslamıssın. Transferler de harika. Bu kadroyla büyük sürprizler gerceklestirebilirsin.
Muhtesem baslamıssın. Transferler de harika. Bu kadroyla büyük sürprizler gerceklestirebilirsin.
TariboWest
evet. hazırlık maçlarında hem kendime hem de takıma güven geldi. uefa kupasına katıldığım için bu skorlara bakarak final hedefliyorum.Altı başarısızlıktır. zaten ilk senede uefa'dan gelecek bir başarı ikinci senede takım değerini 200 milyonun $ üstüne çıkartma imkanını sağlıyor. Şu an 168 milyon dolar bakalım.
Haklısın Levan Kenia'nın kumaşı iyi. Ona güveniyorum. Rakitic'in yedeği durumda. Ama öne geçtiğim zamanlarda alıyorum oyuna. Ama devre arasında gelecek favori oyuncumu alırsam oynatamayabilirim. Kiralık göndermek en iyisi.
Büyük takımlara kendi evinizde dostluk maçı teklifibi kabul ettirebilirseniz, bazen para da vermek gerekiyor. maç günü 2 milyon dolara yakın gelir elde ediyorsunuz. O yüzden asistan menejerin bulduğu takımlarla değil daha büyük ve mümkünse küçük bir lig turnuvasıyla hazırlık maçlarını geçirmek gerekir.