Beşiktaş ın kadrosunu, hocasını ve sistemini merak ettim doğrusu. AdamLar paso Ligin en goLcü takımı![]()
Beşiktaş ın kadrosunu, hocasını ve sistemini merak ettim doğrusu. AdamLar paso Ligin en goLcü takımı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hemen geliyor
Teknik direktör Mustafa Denizli halen. 5-3-2 (2 wing back+AMC'li sistem) oynatıyor
Skora etki yapanlar:
Serkan Balcı 1 gol 13 asist, Holosko-Bobo 14'er gol, Daniel Ünal 7 gol 10 asist, Batuhan 8 gol 8 asist, Sivok 8 gol 6 asist.
Forvet arkasında oynayan bi regenleri vardı, gol krallığında 12 golle 2. idi ilk yarı sonunda ama ara transferde Lyon'a kaptırdılar. İşte o oyuncu:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnşallah kardeşim, fikstür avantajımızı iyi kullanırsak ve rakiplerde puan kaybederse tabi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takımımız için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor.
Bu kezde maçını bizden 1 gün önce oynayan Beşiktaş puan kaybetti.
Samsun'u deplasmanda yenersek (şu an oynuyorum o maçı) 2. sıraya yükseleceğiz.
Şut istatistiklerine baktığımda Ankara 8/3, Beşiktaş 5/2 idi.
Last edited by Walter Sakana : 13.Ağustos.2009 at 20:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Evet Samsun deplasmanında işler yolunda
İlk yarı sonucu
SÜPERLİG
30.HAFTA
ÖNCE MAÇI BIRAKINDA ŞU GOLÜ BİR İZLEYİN !
YOK BÖYLE BİR VURUŞ (TIKLAYIN)
İDÇ FIRSATLARI İYİ DEĞERLENDİRİYOR
Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kayıplarını iyi değerlendiren İskenderun DÇ yoluna emin adımlarla devam ediyor.
ŞANS BİZİM YANIMIZDA !.
PUAN DURUMU
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayır ama iyi fikir aslındakarışık (mixed) oynuyorum. Ama tüm defans ve orta alan oyuncularını (AMC hariç) direkt pas oynattığım için olabilir. Bide rakip savunma ve kalecinin ileri şişirdiği topları savunmadaki oyuncularım kafayla karşılayıp ileri gönderiyor, Selmani'yi rakip kaleye çok yakın değilde "normal" mentalite ile oynattığımdan biraz geri gelip bu toplarda köprü görevi görüyor. Yani bu şekilde de aldığı çok hava topu var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla dönüşüne dikkat etmedim golde "oha" diye yerimden fırlayınca![]()
Last edited by Walter Sakana : 13.Ağustos.2009 at 20:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Beklenen Seçim
Bu arada 2. ve 3. seçilen golleri atanlarda eski oyuncularımız