Sayfa 7 / 16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 465 sonuç

Konu: Beşiktaş İle Şampiyonluklara!!![Türkiye Milli Takımı] [6. Sezon]

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ümitcim Bence 1 Sene Daha Türk Oyuncularla Git
    Ligdede İnşallah Şampiyon Olacaksın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TSL 28. HAFTA

Gecen hafta degerlendiremediğiz sansı bu hafta degerlendirdik. Trabzon ve Galatasaray berabere kaldı. Biz de gerekeni yaptık ve sampiyonluk yarısı kızıstı.

TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 2. MAC

Macı 1-0 ile uzatmalara götürdük. Nurinin attıgı frikik ile de finale yükseldik. Finaldeki rakibimiz Sivasspor oldu.

TSL 29. HAFTA

Rahat bir galibiyet aldık.

TSL 30. HAFTA

Olmadı!! 10 kişi kalmamıza ragmen fazla ofansif oynadık ve Konyaspor cezayı kesti. Sampiyonluk artık hayal gibi.. Ama daha Trabzonla da macımız var kendi sahamda..

PUAN DURUMU

TariboWest

Şampiyonluk Artık Kaçmış Takma Kafana Bundan Sonra Artık Şampiyonluklara Ambargo Koyacaksın Çünkü Seneye Bu Takım Bambaşka Oynar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

31-32-33-34. HAFTALAR

Ligde büyük hayal kırıklıgı yarattık. Puan Durumu

FTK FİNAL

27 yıl aradan sonra sampiyon olduk. Tek tesellimiz Türkiye Kupası oldu.

Yönetimden sahayı büyütmeyi istedim. Sagolsunlar kabul ettiler. Kapasite 10000 kişi arttırılacak.

Daha 1 sene sözlesmemiz olmasına ragmen Aziz Baskan bana güvendiğini gösterdi ve 4 yıllık sözlesme teklif etti. Ben de kabul ettim.

TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sivası Yenmişsin Hiç Yakıştıramadım
    Tebrikler Ümit 3.Sezon Daha İyi Olacağına Eminim
    Bence Bu Senede Türk Oyuncularla Oyna

Kupa Hayırlı Olsun Nihayet Fener TR Kupasını Gördü Sonunda Stadın Büyümesi Falan İyi Oldu 62000 Kişilik Dev Bir Komplex

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Sivası Yenmişsin Hiç Yakıştıramadım
    Tebrikler Ümit 3.Sezon Daha İyi Olacağına Eminim
    Bence Bu Senede Türk Oyuncularla Oyna
    Bugra mecburdum yenmeye. Cünkü 1 kupa almak lazımdı. Bu sene de Türk oyuncularla devam edecegim.
    Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Kupa Hayırlı Olsun Nihayet Fener TR Kupasını Gördü Sonunda Stadın Büyümesi Falan İyi Oldu 62000 Kişilik Dev Bir Komplex
    Evet abi sonunda aldık kupayı. Artık sahamızdan kimse cıkamaz
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

O Şaka Ümit Türk Oyuncularla Devam Kararına Sevindim Yoldaş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ümit hocam eskisehir maçını görene kadar tam diyecektim toparlanmışız ama sağlık olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ümit Türk oyuncularla nereye kadar gidersin bilmiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sezon basında transfer bütcemiz ve maas bütcemiz acıklandı.

Bu arada Kanadaya da el attık. Vancouver Whitecaps FC ile reklam anlasması imzaladık.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Töbe yarabbim kupa almamışsın ama Avrupaya açılmışsın,hatta dünyaya açılmışsın..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Töbe yarabbim kupa almamışsın ama Avrupaya açılmışsın,hatta dünyaya açılmışsın..
    Hersey kupa degil Cagdas. 2 senedir bize cesitli oyunlar oynanıyor. O yüzden kupayı alamıyoruz. Ama bu sene Plati ile işi bagladım. Avrupa Ligi bizim
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    London

Türk oyuncularla devam kararını tebrik ediyorum oldukça zevkli bir kariyer tekrar başarılar kardeşim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hersey kupa degil Cagdas. 2 senedir bize cesitli oyunlar oynanıyor. O yüzden kupayı alamıyoruz. Ama bu sene Plati ile işi bagladım. Avrupa Ligi bizim
    işallah hocam ama bu platiniye güven olmaz ülkesi gibi bu da adamı yarı yolda bırakır söyleyem

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kanka Sampiyon Olamasakta Yabancısız Güzel Yerde Bitirdik.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TRANSFERLER

KADROMUZ

DİZİLİŞ VE İLK 11

TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Kadro fena sayılmaz,bu senede bi bak bakalım.. Olmadı yabancıları da dahil et takıma.. Bu arada Galatasaray'ın transferlerini koyabilir misin bi de? Ya bi de sanki Tuncayla Arda'nın yeri değişse çok daha iyi olur?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Umit kardeşim yabancı almamayı kararlısın, bari yetiştirip satmak için al pilot kulübe yollarsın..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Kadro fena sayılmaz,bu senede bi bak bakalım.. Olmadı yabancıları da dahil et takıma.. Bu arada Galatasaray'ın transferlerini koyabilir misin bi de? Ya bi de sanki Tuncayla Arda'nın yeri değişse çok daha iyi olur?
    İyi transferler yapmıs Gs yine de. Marin,Halil Altıntop biliniyor zaten. Bi de İsrailli birini almıs.

Majd Younis

Arda sagda da aynı performansla oynayabiliyor. O yüzden öyle koydum. Tuncay ise solda en iyi...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kazım'ın bedavaya gitmesi kötü olmuş, yorum yazmasamda takip ediyorum bakalım Türk'lerle bu sezonda neler yapabiliceksin

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Kazım'ın bedavaya gitmesi kötü olmuş, yorum yazmasamda takip ediyorum bakalım Türk'lerle bu sezonda neler yapabiliceksin
    Sagol kardesim. Gidebildiğimiz yere kadar gidecegim. Seneye yabancı almamız sart. Cünkü üst düzey oyuncu kalmadı artık. Olsa da takımları satmıyor. Önemli Türk oyuncularımızın hangi takımlarda oldugu birazdan koymayı düsünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    London

Kadron fena değil...Kadronda sadece Türk'leri barındırman kariyeri daha ilgi çekici ve hoş kılıyor Yeni sezonda başarılar kardeşim..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Kadron fena değil...Kadronda sadece Türk'leri barındırman kariyeri daha ilgi çekici ve hoş kılıyor Yeni sezonda başarılar kardeşim..
    Sagolasın kardesim. Türk oyuncularımızla elimizden geleni yapacagız.
    TariboWest

patron öncelikle çok iyi bir kariyer olmus sana 3 sorum olucak 1.Bursaspor da oyunda hala ertuğrul sağlam varsa bursanın dizilişinin SS sini görmek .2.senin takımın oyuncularının closing down kısmısın baştan sona gösterirmisin?3.bu reklam işlerini nasıl yapıyonuz acayip merak sardımda şimdiden tşkrler

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by InaHot View Post
    patron öncelikle çok iyi bir kariyer olmus sana 3 sorum olucak 1.Bursaspor da oyunda hala ertuğrul sağlam varsa bursanın dizilişinin SS sini görmek .2.senin takımın oyuncularının closing down kısmısın baştan sona gösterirmisin?3.bu reklam işlerini nasıl yapıyonuz acayip merak sardımda şimdiden tşkrler
    Ertugrul saglam hala Bursanın basında.

Reklam sözlesmesi imzalamak için ilerleyen yıllarda yönetimden pilot takım iste, onlar sana tercih sunacaktır. Ordan reklam bagını sececeksin.

Alan daraltma takım komutlarında böyle

Oyuncu komutlarında ise beklerim ve ön liberom normalden 2, ortadaki 2 mc alan daraltma takım komutlarınkinden 2 fazla ve top kapma sert, kanatlar ve forvetimde takım komutunda belirtildiği gibi.. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    TariboWest

eywallah patron yardımcı çok iyi oldun ertuğrul sağlamın bursadaki taktiğini oturtmaya çalışıyomda çok saol dostum.sorumuda şeyden dolayı sordum benim update 9.1 bu sendeki ocak ayı transfer döneminin update mi acaba ? + ben bunu nerden indiricem

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

AVRUPA LİGİ 4. TUR 1. MAC

Cok iyi performansla galip geldik. Rakibimizi deplasmanda da yenip gruplara kalmak istiyoruz.

TÜRKİYE SÜPER KUPA

Sampiyon Fenerbahce!!!

Futbol olarak zevk vermeyen bir mactı. Yakaladıgımız pozisyonları gole cevirmesini bildik ve kupayı aldık.

Turkcell Süper Ligde Heyecan Baslıyor!!!

TSL 1. HAFTA

Ligin ilk haftasında pilot takımımız olan Büyüksehir belediye ile oynadık. Mactaki baskınlıgımızı skora da yansıttık ve lige galibiyetle basladık. Bu mactan sonra bircok oyuncumuzla sözlesme yeniledik. Sercan iyi performansının karsılıgını maasının 4 katından fazlasını alarak hak etti.

AVRUPA LİGİ 4. TUR 2. MAC

Sercan Yıldırım yine iş basındaydı. Attıgı 2 gol ile bize hem galibiyeti getirdi hem de bizim ve ülkemizin puanını arttırdı..

TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hoca sen türksportalın türkçe yamasını mı kullanıyorsun?
    bende indirecemde soram dedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    hoca sen türksportalın türkçe yamasını mı kullanıyorsun?
    bende indirecemde soram dedim.
    Evet İsmail. Mustafa (Vieri) abinin yaptıgı TSL güncellemesini kullanıyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transferin son gününde bir genc kaleci ile sözlesme imzaladık. Yetişmesi için Volkan Demirele emanet ettik. Yeni oyuncumuz da cok mutlu oldu.

Last edited by GeorgeWeah : 14.Ağustos.2009 at 19:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TariboWest

Sayfa 7 / 16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri