SCHALKE 04 TAKTİK
Taktiği Oyuncuya Elimdeki Kadroya Göre Yaptığım Için En Uygun Taktik Bunu Gördüm Ve Denedim.
Bu Taktik De Birebir Oyunculara özel Taktik Ayarlamalar Yapıyorum. Örneğin Cardozo'ya Uzaktan Vur! gibi.
MADDELER
Transfer yaparken maliye okuduğum için katı anlaşmalar yapmayı ve uzun döneme yaymayı tercih ederim.
Bazen "müzakere edilemez" diye tavrınızı transferde koyun ki sizin ciddi ve bir daha teklif yapmayacak tok alıcı olduğunuz bilsinler ve uğraştırmayıp kabul etsinler.
Aşağıda gördüğünüz gibi oyuncuları kredi kartına 18-24 ay taksit yaptırarak aldım.
GELİR TABLOSU
Gelirlerimiz Herşeyimiz. Hazırlık maçlarınızı iyi takımlarla yapın ki TV'de yayınlansın.
Sezon sonu muazzam bir "maç günü geliri" ve "televizyon gelirleri" elde ettiğinizi göreceksiniz.
Bu yüzden hazırlık maçlarını lig başı,lig arası ve milli takım maçları boşluklarında yapın. Ayrıca japonya,kore,amerika,çin gibi ülkeler pivot takımla açılıp sponsorluk gelirlerinizi arttırabilirsiniz.
KADROMUZ
Kadro'da rafinha'yı iyi bir fiyata sattığım için "sağ bek" eksiğimiz var.
Ezuquiel Garay'ı bu pozisyonda hem oynatıp hem de antremanda çalıştırıyorum.
Belki devre arasında transfer yapılabilir. Oyuncunun performansına bağlı olarak.
ÇOK YÖNLÜ Yani AMRLC tarzındaki oyuncuları almayı seviyorum. Çünkü TAKTİK ona göre verimli hale geliyor.
VE LİG BAŞLADI
İLK MAÇ LEVERKUSEN'DE
LEVERKUSEN EVİMİZDE PEK ZORLAYAMADI. BARNETTA VE RENATO AGUSTO ETKİLİ OLAMADI.
İKİNCİ MAÇ EZELİ RAKİPLERİMİZDEN BAYERN İLE
BAYERN'İ DURDURMANIN YOLU KONTRATAK FUTBOL VE ÖNDE BASMAMAK. EĞER ÖNDE BASARSANIZ LUCA TONİ İLE SONUCA GİDECEKTİR.
İYİCE GERİYE YASLANIP ÇİFT ÖN LİBERO OYNATABİLİRSİNİZ.
HSV DEFANSI İYİ OLAN BİR TAKIM
SIK SIK UZAKTAN VURUŞLAR YAPMANIZ İYİ OLACAKTIR.
ORTADAN SALDIRMAYI DENEYİN ÇÜNKÜ KANATLARI GÜÇLÜDÜR.
STUTTGART DA ZOR AÇILAN BİR TAKIM
GENELDE ALMAN KLÜPLERİNİN DEFANSLAR İYİ OLUYOR BU YÜZDEN UZAKTAN VURACAK OYUNCULARA İHTİYAÇ VAR
O YÜZDEN OSCAR CARDOZO'YU ALDIM MESELA. VE TEKNİK KAPASİTESİ YÜKSEK OYUNCULARA İHTİYACINIZ OLACAK BU LİGDE. DEVRE ARASINDA O AÇIĞI DA KAPATACAĞIM. ÇÜNKÜ FARFAN VE RAKİTİC'İ RAHATSIZ DECEK BİR OYUNCU LAZIM. KADRO DERİNLİĞİ AÇISINDAN DA İYİ OLACAKTIR.
UEFA MAÇI 1.TUR
KALECİLERİ MAÇIN ADAMI OLMUŞTUR.
SIKINTI VERİCİ VE MEMNUN OLMADIĞIM BİR MAÇ
UEFA MAÇI SONRASI BOCHUM DEPLASMANI
ÇOK ZOR BİR DEPLASMANDIR. ONO'YU DURDURURSANIZ MAÇ SİZİNDİR.
SABAHA KADAR OYNASAK BERABER BİTERDİ. AMA PENALTI İYİ GELDİ.
ALMANYA KUPASI İKİNCİ TUR MAÇI
ZORLANDIĞIMI SÖYLEMEM. FARFAN'IN MAÇI OLDU. 2 GOL BİR ASİST GELDİ ONDAN.