Trabzonspor
Diyarbakırspor
Beraberlik
Trabzon'un fazla zorlanacağını düşünmüyorum.. 2 ya da 3 farkla galip geleceklerdir.. Fakat ne yalan söyleyeyim gönlüm Diyarbakırspor'dan yana..
Gönül isterdiki burdanda bi beraberlik çıkaralım fakat zor,Trabzpnspor alır bence...
Tipik bir Ziya Dogan takımı..Pres yapmaya çalışacaklar,alan daraltacaklar,kendi yarı alanlarına kapanacaklar..Rahat olmasada geçebileceğimizi düşünüyorum..Bu dediklerimi kusursuz yapacak bie Diyarbakır göremiyorum..
Rahat Geçer Trabzonspor Diyarbakırdan Çok Daha İyiler Bence
Trabzonspor icin rahat bir mac olacaktir.Formlari ile farka gidebilirler.
Gönlüm Diyarbakirspor, mantigim Trabzonspor kazanir diyor ...
Diyarbakırspor ilk golü atan taraf olursa Trabzonspor'un işi zorlaşır..
Geçen sene birçok maçta evimizde sıkıntı yaşamıştık bence bu maçtada bu sıkıntıları tekrar yaşayacağız ama yinede 2-0 veya 2-1 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum.
Trabzon'da Selçuk,Song ve Alanzinho 11'de yok...
Giray,Ceyhun ve Gabric 11'de...
Bu arada bir son dakika gelişmesi var Avni Aker Stadı'nda!.. Maça ilk 11'de başlayacağı açıklanan yeni transfer Gabriç kadrodan çıkartıldı!.. Bağırsak enfeksiyonu geçiren Gabriç'in yerine Alanzinho 11'de yer alacak!..
Trabzonspor'dan fark bekliyorum. Diyarbakırspor ne yazıkki bazı sebeplerden dolayı lige tam hazırlanamadılar ve bu nedenle düşme adayları içinde en yüksek kulüp.
Havasına mı alışamadı yeni transferler suyuna mı acaba ülkemizin?Elano da aynı sebepten forma giyemeyecekmiş sanırım. Yeni isimleri 90 dakika olmasa da sahada görmek iyi olurdu.
Maça gelirsek, Diyarbakır sezon başında parasızlıktan eldekileri bile kaybetmişti ama sonra nereden para buldularsa transferde atak yaptılar. Yeni kurulan takım, deplasmanda Trabzon'a dayanamayacaklardır. Trabzonspor kazanır.
"YÜCE ATATÜRK"
trabzon çok daha önde şu anda. banko alır maçı, d.bakır ın hiç şansı yok.. bence..
TRABZONSPOR
Sylva
Serkan
Giray
Egemen
Cale
Tjikuzu
Colman
Ceyhun
Engin Baytar
Alanzinho
Umut
DİYARBAKIRSPOR
Fevzi
Bessam Abbas
A. Muhammet
Diallo
Adnan
Abdullah
Şener
Ayman
Barış
Mendoza
Erhan Şentürk
1-1............
Ziya Doğan belki çelme takar Trabzona durum 1-1 ...
turksportal...
Asist Egemen, gol Diyar. 1-2.
Fatih Tekke sesleri avni akerde.
Helal Be Diyarbakır Hiç Ummuyordum
Trabzonspor Umut Bulut yerine daha becerikli bir golcü bulmalı.
Tazameta'nın flaş golü hiç umulmayan bir galibiyet bravo Diyarbakır ancak 2 atak,2 gol klasik Ziya Doğan taktiği![]()
Trabzonspor:1 D.Bakırspor:2 bitti.
Helal valla Diyarbakir`a hic beklemiyordum bu skoruTazemeta`nin 2. golu cok guzeldi gercekten tabii Egemen hediye etti o ayri konu
Tebrikler Diyarbakirspora..
Süper Lig'de hiçbir maçın banko olmadığı daha da anlaşıldı.
Bu arada "iddaa" 1/2 70.00 lira veriyordu. . .
Bu maç haftanın bankosuydu yahu.
Tebrikler D.Bakır'a seyredemedim maçı nasıl bir oyun oldu bilmiyorum ama.
Yeni geldim maçtan yazık oldu..Diyarbakır'ı tebrik ederim,Ziya Dogan'ı da ayrıca tebrik ederim..Çok erken kaza yaşadık..Toulouse maçı öncesi olmadı bu bir de Sivas galibiyetinin anlamı kalmadı bu yenilgiyle..
Tebrikler Baran![]()
Maçı izlemedim hiç bir istatistiki görmedim...
Tek yorumumu helal sana Diyar diye olur![]()
Helal be Diyarim, herkesi ters köseye yatirdin.![]()
Bu takim gercekten kaliteli. Biraz zamana ihtiyacimiz var, kadro birbirine alissin o zaman ilk 8 icerisine girer.
Trabzonspor maçı bir türlü koparamadı, ilk yarı 2 farkı bulabilse maçı rahat kazanırdı. 2. devre Diyarbakır'ın direnci arttı ve Trabzon'un üstünlüğünü kırdılar. Trabzon öncelikle sağ beke ve forvete adam almalıydı bu sezon.
Diyarbakır'ın daha yeni yeni takımı kurduğunu düşünürsek, oyuncular birbirini tanıdıkça, uyum sağladıkça çok canlar yakacaklar diye düşünüyorum. Beklediğimden daha iyi durumda gördüm, böyle giderse ligde kalıcı olacaklardır.
"YÜCE ATATÜRK"