Buyrun O zamanEvet Bekliyorum Kardeşim Ssleri Merakla. Bu Arada Bülent Akın'ı da Al Çok Ama Çok Süper Oynuyor Kkalemde Harikalar Yarattı Süper Ligde Zaten O Kariyerimi Devam Ettireceğim Şuandaki Kariyerimden SonraTransfer olan oyuncular ve diğer eski oyuncuların profillerinide yayınlayacağım sonra. Şu netim gitmeseydi daha ayrıntılı hazırlayacaktım ama konunun akışı açısından hızlı devam etmeliyim
TRANSFERLER
Tampere'den 1 Puan
Zorlu Tampere Utd. deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılan ekibimiz lig sıralamasında
ki yerini koruyamadı ve 2 basamak aşağı düştü. 3. maçında 2 beraberliğini alan Golyemez
ise takımının ileri uçta gol eksikliğinden şikayetçi. Maçtan sonra yaptığı basın
toplantısında; "Veikkausliiga'da iyi bir basamak elde etmek istiyorsak rakibimizden
daha çok gol atmamız lazım. Üst sıraları hedefledik ama 3. maçımızda sadece 3 gol attık
ve 2 gol yedik. Maç başına 1 gol orlamamız var. Bunu 2 ve üzerine çıkarmamız lazım." dedi.
HJK Tempere maçına şu ilk 11 ile çıktı: Ville Wallen x Miikka multagarju xx (Dk68 P.Oravainen x)
T.Kansikas xx T. Aho xx Mohammed Adamu xx J.Raitala x T.Beyazıt x (Dk 45 Nano x) A.Tacchinardi x
(Dk72 Medo x) V.Taulo xx M.Kocabey x E.Tetteh x
Sarı Kartlar: Dk 53 A.Tacchinardi
Kırmızı Kart: Dk 88 M.Adamu
HJK KUPS'U ÜÇLEDİ 3-0
Muhteşem bir oyun ortaya koyan ekibimiz, sahadan Paulus Roiha[2] ve Dawda Bah'ın tek golüyle maçtan
3-0 galip ayrıldı. Golyemez takımının başında çıktığı 4. maçtanda mağlup olmadan ayrılırken 2. galibiyetini
aldı. Oyunun genelinde üstün taraf HJK takımıydı. Nitekim atılan 3 golün yanında kontr-atak pozisyonlarını
da cömertçe harcadı.
Yedekler Eckerö IK'yi dağıttı 11-0
HJK patronu Golyemez'in takıma yeni katılan transferlerin ve yedeklerin maç eksiklerini gidermesi, birbirlerine
alışması amacıyla Finlandiya'da herhangi bir profesyonel ligde mücadele etmeyen Eckerö IK takımıyla bir hazırlık
karşılaşması ayarlardı. Bu karşılaşmada yedekler hocalarına mesaj gönderirken 1.000 Euro'ya alınan yeni Arjantinli
golcü 22 yaşındaki Luis Alberto Raviolo 45 dakika sahada kalmasına karşın 2 gol atarak ne kadar isabetli bir transfer
olduğunu kanıtladı. Hocası ise: " Raviolo ucuz bir maliyetle geldi. Kendisini gözlemcilerimiz izlediler ve gelecek
adına bize iyi para kazandıracak bir yetenek olduğuna karar verdiler. Bizde hemen aldık. 22 yaşında. Takımın gol
yükünü ileride alacak. Hazırlık maçında 45 dakika görev verdim çünkü Arjantinden hazır olarak katıldı. Hem 2 gün sonraki
lig maçında oynatabileceğim için fazla yorulmaması hemde hazır olması nedeniyle ikinci yarı aldım. Muhtemelen bir
sonraki lig maçında 2. yarı oyuna dahil edebilirim. Bunun yanında 33 yaşında olmasına karşın 65 dakika görev verdiğim
Mustafa Kocabey ise 3 gol attı. Onu şuana dek 1 kere oynattım çünkü daha hazır değildi. Bundan sonra onun Türkiye Ligi
tecrübelerinden faydalanacağız. Timuşun, Selim, Nano, Amadou, Adamu gibi yeni transferlerimiz ile güçlendik. Bu kadro
hazır olunca ligde şampiyonluktan söz edebiliriz.." dedi..
Yılın Süprizi 0-3
Son haftaların formda ekibi HJK kendi evinde Honka'ya 3-0 mağlup oldu. Baştan sona Honka'nın hakimiyetinde geçen maçta
HJK yakaladığı bir kaç net pozisyonuda gole çeviremeyince sahadan 3-0 yenik ayrıldı ve bir basamak düştü.
PAÇAYI ZOR YıRTTIK 1-3
Ligin sonuna demirleyen VPS takımını son 25 dakikada 2 gol atarak 3-1 mağlup ettik. Maça iyi başlayan HJK Eski Rizesporlu
E.Tetteh'in golü ile 1-0 öne geçti. (dk 15) Daha sonra savunmadaki hatayı iyi değerlendiren Edereho 38. dakikada durumu
1-1 yaptı. Hayrettin Golyemez Son 25 30 dakikaya girilirken taktiği değiştirdi ve iki forveti çıkararak yerlerine yeni
transfer Raviolo, Roiha'yı aldı. Oyuna sonradan giren iki isimde 1 er gol atarak sonuncu VPS takımyla berabere kalmaktan
kurtardı ve 5. sıradaki yerimizi koruduk..
Yine Üçledik
Ligin alt sıralarındaki Jaro takımını kendi evimizde güzel bir oyun sonucu mağlup ettik. Fakat defansın ve kalecinin hatası
sonucu da hiç yoktan bir gol yedik. Hayrettin Golyemez maçlarda yapılan konsantrasyon hataları sonucunda her maçta yenilen
gol başına takımının ertesi günkü antrenmanında 50 tane şınav çektireceğini ve böylece biraz daha dikkatli olmalarını
umduğunu belirtti![]()
Bu arada Jaro takımı sadece maç boyunca 4 şut çekebildi. Birisi gol oldu..
KOOTOOPEEEEEE
Vasat bir takım olan Kootoopee isimli takımı deplasmanda kısır bir oyun sonucu attığımız tek golle devirdik.
2 GOL ATTIK KAZANAMADIK
Rops deplasmanında 2 gol atmamıza rağmen kazanamamanın üzüntüsünü yaşadık. İlk yarı 2-0 geriye düşmemize rağmen ikinci yarı toparlanarak 2-2 lik eşitliği sağladık ve skor maçın sonundada değişmedi. Bu arada Rizeli eski golcü Tetteh ise 4 çıktığı lig maçında 3. golünü kaydetti..
LİGDE SON DURUM
Biliyorsunuz ben takımı ligde 8. veya 9. haftadan itibaren devraldım. Oyun öyle başlıyor. Yani sıfırdan başlasaydım büyük ihtimal lider olabilirdim. Medya tahminide 6. olarak geçiyor. Yani beklentilerin üzerinde bir konumdayım. Hedefim olan UEFA'ya katılabilecek bir konumda bulunuyorum. Bu konumu sezon sonuna dek korumaya çalışacağım. şampiyonluk şuan için zor. Tampere ve İnter Turku kadro olarak güçlüler. Tampere İnter Turku'nun çoğu oyuncusunu serbest olarak alacak. Baktım tüm oyuncular Tampere ile anlaşmış.Bu ligde 7. takım bir galibiyet alarak 3. sıraya çıkabiliyor. Yani hem az takım hemde yakın birbirine takımlar.
KALAN MAÇLAR: