Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 163 sonuç

Konu: HJK İle Meçhule Giden Serüven [2.Sezon] [v9.1.0]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cool HJK İle Meçhule Giden Serüven [2.Sezon] [v9.1.0]

Finlandiya Veikkausliiga takımlarından HJK [Helsingin Jalkapalloklubi] eski menajerinin takımdan ayrılmasının ardından süpriz bir isimle anlaştı. 32 Yaşındaki Hayrettin Golyemez HJK'nin yeni patronu oldu. Hayrettin Golyemez Serhat Ulueren'in Yemezler adlı spor programına canlı telefon bağlantısı ile bağlanarak HJK'ya transferini değerlendirdi ve perde arkasında yaşanan olayları anlattı:

Serhat Ulueren: Merhaba sayın hocam. Tebrik ederim.
    Golyemez: Sağolasın Serhatcım.
    S.U: Öncelikle transferin perde arkasını anlatabilir misiniz? Yani neden Finlandiya'da bir takımı çalıştırmak istediniz?
    Golyemez: Vallahi ben boştaydım. Yaklaşık 1-1.5 senedir takım çalıştırmıyordum. Benim çok yakın arkadaşım olan Menajer arkadaşım Papadi Çaçapi beni HJK takımının başkanına önermiş. Telefon ederek olayı anlattı bende Finlandiya'dan bir takımı tüm riskleri göze alarak başarıya ulaştırırsam büyük bir reklam ve kariyer yaparım diye tekliflerini kabul ettim.
    S.U.: Hocam oradaki futbolu tanımıyorsunuz büyük bir olasılıkla ve başarı içinde iyi oyuncular şart. Transferde adam almak zor olabilir. Ne yapmayı planlıyorsunuz?
    Golyemez: Öncelikle kadrodaki oyuncularımı tanıyacağım. Yönetimden geçen sezonun maç kasetlerini hazırlamalarını istemiştim onlarda asistanımın bu işle ilgilendiğini bildirdiler. İlk önce maç kasetlerinden izleyip transfere ihtiyaç olup olmadığına bakacağım. Eğer olursa elimizdeki imkanlara göre gelmek isteyecek oyuncuları alacağız.
    S.U: Peki kadroda hiç Türk oyuncu düşünecek misiniz?
    Golyemez: Bu zor bir soru. İki nedenle zor: Birincisi, kadromu kasetlerden tanıyacağım. Yani kadrodaki oyuncularımı henüz tanımadığım için göndereceğim oyuncular alacağım oyuncular kafamda belli değil. İkincisi ise; Türk oyuncuların her ne kadar ben olsamda Finlandiya'da gelip oynayacaklarından emin değilim. Çünkü Finlandiya ile Türkiye ligi arasında uçurum var. O yüzden teknik adam olarak ben gelebilirim fakat oyuncu olarak Türkiye'den buraya gelmek kariyer anlamında düşüşe neden olabilir. Bakalım görelim.
    S.U: Peki hocam yayınımıza bağlandığınız için teşekkürler. Başarılar diliyoruz.
    Golyemez: İyi yayınlar dilerim. İyi akşamlar..

GOLYEMEZ'İN HJK İLE ANLAŞMASININ BAZI BASIN YAYIN ORGANLARINA YANSIMASI:

UEFA.COM

FİFa.com

MARCa:

Sezon Öncesi Değerlendirme: Merhaba Arkadaşlar yep yeni bir kariyere başlıyorum. Sizlerden ricam bu tip uygulamaların en büyük meyvesi olan yorumlarınızı eksik etmemenizdir. Çünkü çok zor bir görev aldım bu görevde en çok sizin moral ve teşvik edici yorumlarınıza ihtiyacım var. Moral bozsada olumlu yada olumsuz görüşlerinizi belirtiniz. Öncelikle neden Finlandiya, çünkü bir CSKA sofia yı almıştım taa 2008'de ve hiç bir Allah'ın kulu gelmemişti. Dedim acaba başarabilir miyim bir şeyler Finlandiya'da. Hiç oyuncu gelmesede, yavaş yavaş popüler olarak ya bir kupa alırsam. Kısacası karanlık bir yola girdim. Takımı ve hiç bir şeyi tanımıyorum. Kariyer tepetaklakta olabilir ama 2. ligede düşsem hedefe devam. Sizlerin sıkılmaması için ben yukarıya o kadar şaklabanlık yaptım devamıda gelecek. Biliyorum bu kariyerlerde böyle zevkli oluyor. Bende seviyorum bu tip şeyleri. Sizlerin kariyeri daha zevkli yaşayabilmesi açısından her olayı aktaracağım ve maçlarıda yavaş yavaş oynayacağım. Çünkü kariyeri sizlerle birlikte yaşamak istiyorum. Ben bir sezonu oynayıpta buraya sezon sonu SS eklersem hiç bir tadı tuzu kalmaz. o nedenle gelecek maçı sizlere söyleyeceğim ve biraz bekleyeceğim. Hem merak olsun hemde kariyerimde sırada kiminle oynayacağımı benim kadar sizde bilin ve merak edin.,Taktik ve kadro SS'lerinide aşağıya ekliyorum:

Bu takım kadrosu: Henüz transfer yapmadım ama raporlara göre yapacağım. Finlandiya kim gelir bilmiyorum ama ben geldim Gelebilecek oyuncuları önerebilirsiniz. Sanırsam İsrail'den oyuncu getirebilirim. Ayrıca taktiği önerilerinize göre ve ileride duruma bağlı olarak değiştirebilme ihtimalim var

Diziliş:

Şimdilik bu kadar. Kariyer uzun olacak. Ve dediğim gibi enteresan olarak ilerleyecek. Daha çok heyecan ve değişik bir stilde

Haydi Bismillah Start

KARİYER KURALLARI
    'nı Okudum ve Kabul Ettim. Tüm bu şartları yerine getireceğime söz veriyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güzel bir giriş olmuş, başarılar dilerim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkürler, devamı gelcek daha

Öncelikle dün geceden sabaha kadar pc de olduğum için şuan yatacağım. Yani gündüzleri değilde akşamdan itibaren maçları eklerim. 1 maç yaptım. Zaten Finlandiya Ligi Fm piyasaya çıkarken 8-9 haftası geride kalmış oluyor. Oyuna başladığımda Takımım 4. sıradaydı ve 9 maç yapmıştı. Lider ile aramda 10 puan fark var. İlk yaptığım maçı ve şuankipuan durumunu koyuyorum kahvltıyı yapıp uyuyorum akşam maçları oynuyorum.

İLK MAÇ İLK GALİBİYET
    Hayrettin Golyemez soyadı gibi ilk maçından gol yemeden ayrıldı. Takımı devraldığında 4-5 haftadır mağlup olan ve haftalardır 3 puan hasreti çeken bir konumdayken, ilk maçta MyPa gibi güçlü bir rakibi 2. dakikada attığı golle yendi ve 4. sırada kendine yer buldu..

Dediğim gibi find. ligi böyle

İlk Hafta Yorumu (Sezona Başlangıç): İlk maçımda güzel bir galibiyet aldım. Hedefim 4-5 yıldır şampiyon olamayan ve son haftalardada 4.5. likte gezen bu takımı şampiyon yapmak. En büyük hedefim ise kendimi kanıtlayarak büyük takımlardan teklif almak. Tabiki bunun anahtarı UEFA Kupasıdır benim açımdan. Orada üst turları zorlayacağım. Ama hiç ir oyuncu gelmemekte. O nedenle işim biraz zor gözüküyor. İlk maç kısır geçti. 2. dakikada attım genelde pozisyon verdim. Atak oynayan onlardı. Defansa takviye düşünüyorum. AML ve AMR en zayıf halkam. Bir transfer haberi vereyim 21 yaşındaki Selimyörük ile anlaştım. Geleceği parlak olan oyuncu için gözlemcilerim olumlu rapor verdiler.. Ayrıntıları çok güzel bir görsel ile hazırlayacağım. Değişik bir şey yapacağım transfeleri felan bildirirkene..

SIRADAKİ MAÇ FC HAKA İLE YAPILACAK AKŞAM..
    Last edited by SAİT71 : 11.Ağustos.2009 at 14:06

Hemşo Başarılar Kardeşim Bende Takipçinim Bundan Sonra Uzun Soluklu Olması Dileğiyle Burdan Sonra da Artık Kalemizin Başına Geçersin. Lokman İyi Oyuncu Seneye Boluspor da Başarılı Olacağından Eminim Türkiye Yeni Bir Nihatla Daha Tanıştı Bu Çocuğa Dikkat Edin Lokman Akyıldız Bolu Çok Şey Katacaktır Ona

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

anlatımın fotoların süper takıpcınım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkürler bakalım daha katılımlar biriksin kariyere devam edecem. Güzel bir anlatım ile

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Basarılar dilerim. Biraz daha yukarı tırmanman gerekiyor
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Norveç ve Finlandiya ilgimi çeken ligler olmuşlardır Başarılar dilerim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

yok daha 1 maç yaptım. Yorumlarınız için teşekkürler. Finlandiya Ligi biliyorsunuz oyun piyasaya çıkarken başlamış oluyor. bende yeni oyunu kurduğumda 4. sıradaydı yani lig otomatik öyle başlıyor. Bende çıkacağım inşallah. Zaten çok zorlayacak takımlar olduğunu düşünmüyorum. Hepsinin kadrosu zayıf. eğer iyi adamları alıp yetiştirirsem paraları basarım. İyi oyuncularıda getiririm. Çok merak ediyorum ne olcak

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Anlatım Olarak Giriş CoK Güzel Finlandiyada Başarılar Diliyorum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sağolasın. Bakalım ne halt yiycez Finlandiyada

Nesil
    2006

serhatla konusmalar fena olmus. Saolasin Serhatcim hahahaha

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sorma ya çok ısrar etti abi benim programda açıkla diye Serhat'ıda severim kıramadım.

Nesil
    2008
    Yer
    London

Başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ligde 11. Hafta

AZ DAHA "HAKA" LANIYORDU!!!
    Takımının başında 2. maçına çıkan Hayrettin Golyemez, FC HAKA deplasmanında 2 gol atmasına rağmen kazanamadı. Maçta FC Haka takımının büyük üstünlüğü söz konusuydu. Haka 2-0 öne geçmesine rağmen Golyemez'in yerinde yaptığı oyuncu ve taktik değişiklikleriye HJK maça ortak olarak deplasmandan 1 puanla döndü.

Maç Değerlendirmesi. Takımdan pek memnun olmasamda en azından 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldım. İyi oynayamıyoruz. Basit hatalarla gol yedik. Savunma kötü. Oyuncular beceriksiz. Taktikler pek tutmuyor. 2-0 geriye düştük. Forvetten adam çıkarıp MC ye yeni transfer Selim Yörük'ü soktum ve maç 2-0 dan 2-2 ye geldi. Transfer görüşmeleri sürmekte. Çapımıza göre bomba transferler yapacağım.

SIRADAKİ MAÇ TAMPERE UTD İLE DIŞARDA...

Nesil
    2006

Hjk Besiktas'a boyun egdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

puu reziller. Ulan adam biraz direnir bee Amanın Boulahrouz felan yani ayıp oluyor. Benim takımın kadrosunu görsen gülersin. Serbest transferde çok bobmba isimleri aldım çapımıza göre. Tr liginde yedek bile olamayacak oyuncular anahtar oyuncum. Valla bu şartlarda zorda olsa heyecanlı ve zevkli oluyor

Nesil
    2006

tabiki kardes, onun zevki ayri . sartlarini zaman gectikce gelistirdikce, cok farkli zevki oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkürler, hem yorumunuz hem iyi dileğiniz için

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

zoru severim zamanında ikinci liglerden takım çıkarmakla çok uğraştım o sıkıntılar içerisinde oynamak ve zoru başarmak ayrı bir heyecan ve tad veriyor insana

başarılar diliyorum THEFM

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle ilgi çekici İmzandan dolayı seni tebrik ederim.Beni bu konuya çekmeye yetti.

İyi gidiyorsun diyemeyeceğim.1.Sezon olmasada 2.Sezon üst sıraları zorlamanı bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkürler arkadaşlar, maçları biraz yaptım iyi sayılır ama liderle aramda 10-15 fark var o nedenle şampiyonluk zor. Net 1-2 gündür kesikti akşam eklerim maç ve transferlerimi..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bekliyorum yeni ssleri.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yayınlayacam. Çok maceralı bir kariyer. Bülent Kocabey ve süpriz isimler var kadroda. Hemde çok yakından tanıyoruz hepsini Tr kariyerleri var..

Evet Bekliyorum Kardeşim Ssleri Merakla. Bu Arada Bülent Akın'ı da Al Çok Ama Çok Süper Oynuyor Kkalemde Harikalar Yarattı Süper Ligde Zaten O Kariyerimi Devam Ettireceğim Şuandaki Kariyerimden Sonra

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet Bekliyorum Kardeşim Ssleri Merakla. Bu Arada Bülent Akın'ı da Al Çok Ama Çok Süper Oynuyor Kkalemde Harikalar Yarattı Süper Ligde Zaten O Kariyerimi Devam Ettireceğim Şuandaki Kariyerimden Sonra
    Buyrun O zaman Transfer olan oyuncular ve diğer eski oyuncuların profillerinide yayınlayacağım sonra. Şu netim gitmeseydi daha ayrıntılı hazırlayacaktım ama konunun akışı açısından hızlı devam etmeliyim

TRANSFERLER

Tampere'den 1 Puan
    Zorlu Tampere Utd. deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılan ekibimiz lig sıralamasında
    ki yerini koruyamadı ve 2 basamak aşağı düştü. 3. maçında 2 beraberliğini alan Golyemez
    ise takımının ileri uçta gol eksikliğinden şikayetçi. Maçtan sonra yaptığı basın
    toplantısında; "Veikkausliiga'da iyi bir basamak elde etmek istiyorsak rakibimizden
    daha çok gol atmamız lazım. Üst sıraları hedefledik ama 3. maçımızda sadece 3 gol attık
    ve 2 gol yedik. Maç başına 1 gol orlamamız var. Bunu 2 ve üzerine çıkarmamız lazım." dedi.

HJK Tempere maçına şu ilk 11 ile çıktı: Ville Wallen x Miikka multagarju xx (Dk68 P.Oravainen x)
    T.Kansikas xx T. Aho xx Mohammed Adamu xx J.Raitala x T.Beyazıt x (Dk 45 Nano x) A.Tacchinardi x
    (Dk72 Medo x) V.Taulo xx M.Kocabey x E.Tetteh x

Sarı Kartlar: Dk 53 A.Tacchinardi
    Kırmızı Kart: Dk 88 M.Adamu

HJK KUPS'U ÜÇLEDİ 3-0
    Muhteşem bir oyun ortaya koyan ekibimiz, sahadan Paulus Roiha[2] ve Dawda Bah'ın tek golüyle maçtan
    3-0 galip ayrıldı. Golyemez takımının başında çıktığı 4. maçtanda mağlup olmadan ayrılırken 2. galibiyetini
    aldı. Oyunun genelinde üstün taraf HJK takımıydı. Nitekim atılan 3 golün yanında kontr-atak pozisyonlarını
    da cömertçe harcadı.

Yedekler Eckerö IK'yi dağıttı 11-0
    HJK patronu Golyemez'in takıma yeni katılan transferlerin ve yedeklerin maç eksiklerini gidermesi, birbirlerine
    alışması amacıyla Finlandiya'da herhangi bir profesyonel ligde mücadele etmeyen Eckerö IK takımıyla bir hazırlık
    karşılaşması ayarlardı. Bu karşılaşmada yedekler hocalarına mesaj gönderirken 1.000 Euro'ya alınan yeni Arjantinli
    golcü 22 yaşındaki Luis Alberto Raviolo 45 dakika sahada kalmasına karşın 2 gol atarak ne kadar isabetli bir transfer
    olduğunu kanıtladı. Hocası ise: " Raviolo ucuz bir maliyetle geldi. Kendisini gözlemcilerimiz izlediler ve gelecek
    adına bize iyi para kazandıracak bir yetenek olduğuna karar verdiler. Bizde hemen aldık. 22 yaşında. Takımın gol
    yükünü ileride alacak. Hazırlık maçında 45 dakika görev verdim çünkü Arjantinden hazır olarak katıldı. Hem 2 gün sonraki
    lig maçında oynatabileceğim için fazla yorulmaması hemde hazır olması nedeniyle ikinci yarı aldım. Muhtemelen bir
    sonraki lig maçında 2. yarı oyuna dahil edebilirim. Bunun yanında 33 yaşında olmasına karşın 65 dakika görev verdiğim
    Mustafa Kocabey ise 3 gol attı. Onu şuana dek 1 kere oynattım çünkü daha hazır değildi. Bundan sonra onun Türkiye Ligi
    tecrübelerinden faydalanacağız. Timuşun, Selim, Nano, Amadou, Adamu gibi yeni transferlerimiz ile güçlendik. Bu kadro
    hazır olunca ligde şampiyonluktan söz edebiliriz.." dedi..

Yılın Süprizi 0-3
    Son haftaların formda ekibi HJK kendi evinde Honka'ya 3-0 mağlup oldu. Baştan sona Honka'nın hakimiyetinde geçen maçta
    HJK yakaladığı bir kaç net pozisyonuda gole çeviremeyince sahadan 3-0 yenik ayrıldı ve bir basamak düştü.

PAÇAYI ZOR YıRTTIK 1-3
    Ligin sonuna demirleyen VPS takımını son 25 dakikada 2 gol atarak 3-1 mağlup ettik. Maça iyi başlayan HJK Eski Rizesporlu
    E.Tetteh'in golü ile 1-0 öne geçti. (dk 15) Daha sonra savunmadaki hatayı iyi değerlendiren Edereho 38. dakikada durumu
    1-1 yaptı. Hayrettin Golyemez Son 25 30 dakikaya girilirken taktiği değiştirdi ve iki forveti çıkararak yerlerine yeni
    transfer Raviolo, Roiha'yı aldı. Oyuna sonradan giren iki isimde 1 er gol atarak sonuncu VPS takımyla berabere kalmaktan
    kurtardı ve 5. sıradaki yerimizi koruduk..

Yine Üçledik
    Ligin alt sıralarındaki Jaro takımını kendi evimizde güzel bir oyun sonucu mağlup ettik. Fakat defansın ve kalecinin hatası
    sonucu da hiç yoktan bir gol yedik. Hayrettin Golyemez maçlarda yapılan konsantrasyon hataları sonucunda her maçta yenilen
    gol başına takımının ertesi günkü antrenmanında 50 tane şınav çektireceğini ve böylece biraz daha dikkatli olmalarını
    umduğunu belirtti Bu arada Jaro takımı sadece maç boyunca 4 şut çekebildi. Birisi gol oldu..

KOOTOOPEEEEEE

Vasat bir takım olan Kootoopee isimli takımı deplasmanda kısır bir oyun sonucu attığımız tek golle devirdik.

2 GOL ATTIK KAZANAMADIK
    Rops deplasmanında 2 gol atmamıza rağmen kazanamamanın üzüntüsünü yaşadık. İlk yarı 2-0 geriye düşmemize rağmen ikinci yarı toparlanarak 2-2 lik eşitliği sağladık ve skor maçın sonundada değişmedi. Bu arada Rizeli eski golcü Tetteh ise 4 çıktığı lig maçında 3. golünü kaydetti..

LİGDE SON DURUM
    Biliyorsunuz ben takımı ligde 8. veya 9. haftadan itibaren devraldım. Oyun öyle başlıyor. Yani sıfırdan başlasaydım büyük ihtimal lider olabilirdim. Medya tahminide 6. olarak geçiyor. Yani beklentilerin üzerinde bir konumdayım. Hedefim olan UEFA'ya katılabilecek bir konumda bulunuyorum. Bu konumu sezon sonuna dek korumaya çalışacağım. şampiyonluk şuan için zor. Tampere ve İnter Turku kadro olarak güçlüler. Tampere İnter Turku'nun çoğu oyuncusunu serbest olarak alacak. Baktım tüm oyuncular Tampere ile anlaşmış. Bu ligde 7. takım bir galibiyet alarak 3. sıraya çıkabiliyor. Yani hem az takım hemde yakın birbirine takımlar.

KALAN MAÇLAR:

dostum ilgi çekici bir kariyere başlamışsın. başarılar diliyorum . takip edicem :d

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkür ederim. BAkalım HJK'yı UEFA'da bir yerlere getirmek amacındayım. İtalya veya İspanya Ligi'nden teklif gelirse hemen atlayıp birisine gitmeyi planlıyorum.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri