1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Alman Sport Bild Dergisi: En İyi 50 Kaleci ve Volkan Demirel

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Artık o fobiden kurtuldu. Kendileri artık Barcelona'dan Milano'ya gitti.
    Biliyorum abisi ama kendisinden kurtulması o fobiden kurtulması anlamına gelmiyor.İlk işi Etoo hakkında demeç vermek oldu çünkü. Satır araları da Etoo bir kaç sezon daha Barca'da kalsa futbolu bırakabilirim olarak algılanabilirdi, umarım Inter ile Real bir yerlerde karşılaşmazlar sakatım diye çıkmaz maça

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Antu'da bir yorum vardı çok güzeldi: '' Türk milletinin bu anketler karşısındaki hassasiyeti çok büyük saygıyı hakediyor '' gibisinden birşeydi. Hala aklıma geldiğinde gülerim. Volkan bu anketten haberdar edilse herhalde oyunu Cech, Casillas, Buffon üçlüsünden birine oy verir. :} Yine de reklam reklamdır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Biliyorum abisi ama kendisinden kurtulması o fobiden kurtulması anlamına gelmiyor.İlk işi Etoo hakkında demeç vermek oldu çünkü. Satır araları da Etoo bir kaç sezon daha Barca'da kalsa futbolu bırakabilirim olarak algılanabilirdi, umarım Inter ile Real bir yerlerde karşılaşmazlar sakatım diye çıkmaz maça
    Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalden önce baya bir zor eşleşmeleri. O yüzden Nisan'a kadar rahat bir şekilde oynar.

Mesaj Yetkileri