Originally Posted by
cureshot
ADRİANO İLE TELE TEMAS
Yıldırım, Scolari ile görüşürken teknik direktörlüğü kabul etmesi halinde kimi isterse almayı vaad etti. Brezilyalı çalıştırıcı, İnter'in dünya çapındaki golcüsü Adriano ile iki futbolcu daha istediğini söyledi. Gizli zirvede her konuda anlaşma sağlandı ve Brezilyalı teknik adamın avukatı çağrılıp anlaşma resmiyete döküldü. Scolari, pazarlıklar devam ederken Adriano ile telefonda görüştü. Brezilya Milli Takımı ile İsviçre'de kampta bulunan ünlü yıldız 'Gelin görüşelim' dedi.
BÜYÜK BULUŞMA BUGÜN
Adriano ile yaptıkları ilk görüşmeden olumlu sonuç alan Aziz Yıldırım bugün İsviçre'de, Brezilya Milli Takımı kampında Adriano ile masaya oturacak. İnter'de Teknik Direktör Mancini ile arası bozuk olduğu için ayrılma kararı alan Adriano'nun bonservisi 32 milyon Euro'yu buluyor. Yıldırım, yıldız futbolcu ile anlaşırsa kulübü İnter'e Anelka artı para teklifinde bulunacak. Aziz Yıldırım, Adriano konusunu bu hafta sonu halledip, Scolari ile birlikte salı günü Türkiye'ye getirip şov yapmayı planlıyor.
Not: Alıntıdır.
ADRİANO İLE İLGİLİ BİR FIKRA
Yıldırım,Scolari ile görüşürken teknik direktörlüğü kabul etmesi için kimi istersen alırım diye bir yalan uydurdu.Brezilyalı çalıştırıcı da cin gibi adam yaşlı kurt yermi yemedi tabi numarayı o da Yıldırımı denemek için Adriano yu istedi.Scolari,pazarlıklar devam ederken Adriano yu aradı bak sana teklif yapacaklar biliyorum sen Fenerbahçenin bu teklifine hayır diyemezsin yıllardır hayalini kurduğun takım hepsini biliyorum ama n'olur benim için hayır de dedi.Adriano,Scolari yi çok sevmesine rağmen Fenerbahçenin teklifini öğrenince çıldırdı ve İsviçredeki kampı terk edip Fenerbahçe tesislerinde açlık grevine başladı.
BÜYÜK BULUŞMA BUGÜN
Sabah klup binasının önünde uyumakta olan Adriano yu ilk görenler şaşırdılar ardından vakit kaybetmeden Yıldırım aradılar.Bunun üzerine Yıldırım İntere reddedemiyeceği bir teklif yaptı.Yıldırım İntere Anelka+250 milyon pound önerdi.Yıldırım Adriano konusunu bu hafta halledip,Scolari ile birlikte salı günü getirip şov yapmayı düşünüyor.Dediğiz gibi düşünüyor.
Not:Yukardaki habere inananlar bunada inanabilirler.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..