Kayserispor
Gaziantepspor
Beraberlik
Bu maçta Makukula oynayacak mı bilmiyorum fakat kadro bakımından güçlü olan ekip Kayserispor.. Ancak Gaziantepspor'da ligin flaş ekiplerinden olmaya aday.. Sanırım bir beraberlik olabilir..
Bence berabere biter bu maç...
Bende Berabere Biteceğini Düşünüyorum
Ben Antep'in alabileceğini düşünüyorum. Antep iyi oynuyor. Eğer savunmada ciddi hatalar yapmazlarsa alırlar. İddacılar 0-2 deneyebilirler.
Geçen haftaki oyunla Antep kimseyi yenemez.Kayseri alır.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Beraberlik ağır basıyor kısır maç olucak gibi..
Tipik bir beraberlik maçı..Kayserispor defansı ağır basacaktır..Gol yemez. 0-0 biter gibi..
Makukula oynayamacak sanırım bu maçta ama cangele ve troisi atarlar umarımKazanırız
Kayserispor şu ToLunay Kafkasa nasıL tahammüL ediyor anLamış değiLim. Yahu adam savunma,savunma diye bir gün kafayı yiyecek. Yazık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yahu tolunay hocaya bişe demeyim istikrarlı devam edelim diyorum bu sene başaracak diyorum ama olmuyor adamda hucum denen birşey yok iki sezon önce 3 gol yerse 4 gol atan bir takımımız vardı şimdi beraberlik takımı olduk geçen sezondan beri 1 1 0 0 gidiyoz yeter artık bıktırdı ya taraftar istemiyor yönetim inatla bu hocayla devam diyor takımda birlik sağlanamadı bir türlü artık maçlara gitmek istemiyorum avllahi yazık ya ne hale düştük
Kayseri'nin 2 senede sanırsam 5 tane 2.5 üstü maçı yok :/ 0-0 1-0 1-1 başka sonuç çıkmıyor gerçekten garip :/
Beraberlikler takımı Kayserispor. . .
Kayserinin bu skorları işime geliyor açıkcası. İddaa'da banko alt![]()
gol atmadan maç kazanılmıyor Tolunay hoca..hatırla artık şunu..
gerçekten sahip olduğu imkanlarla ilk 5 e oynaması gereken bir takım Kayserispor ama olmuyor olmuyor..
Tolunay Kafkas-Kayserispor bağlantısını bu gidişatta çok uzun süreli bulmuyorum..
Gaziantep'te Beto'ydu sanırım golü attıktan sonra formasını başına geçirdi, altındaki t-shirt teki yazıyı gösterdi tribünlere
buraya kadar bişey yok ama hakem formayı baına geçirdi diye gitti sarı kart gösterdi...benim bildiğim formayı çıkaran oyuncu kart görür, bu harekette kartlık hareket mi şimdi?
birde Ankaragücü maçında dikkatimi çekti...Vassel golü attı, tribünlere gitti (tellere kadar çıktı) hakem ona da kart gösterdi tribüne çok yaklaştı diye anladığım kadarıyla
bunlar yapılması gereken çeyler mi? bana çok ağır kararlar gibi geliyor...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Yeni kurallar gereği forma altına yazı yazıp göstermek yasak diye duymuştum...
Ne zamandır böyle gidiyor Tolunay Kafkas'ın durumu gözden geçirilmeli . . .
Golden sonra aşırı sevinç gösteri sergileyip tellere tırmanmak ve formayı çıkarmasa da altına yazdığı bir şeyi göstermenin cezası sarı karttır.
Tolunay Kafkas'ın kafasındaki oyun yapısının değişmeyeceği anlaşıldı, Kayserispor hocayı değiştirmeli ki güzel günler görebilsin.
"YÜCE ATATÜRK"
Hoca gidecek inşallah kendide anlamaya başladı bu işin olmayacağını inş 2 haftadaha puan kaybı yaparsak tolunaydan kurtulutz gibi şu hale bak ya inş yeniliriz diyorum bu adamın yüzünden ama daha fazla zarardan dönmek için 2 hafta daha puan kaybı şart:S